|
Klavyede hızlı yazı yazmak için nasıl bir yol izlemeli ? (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Teşekkürler savcılık yada adliye çok yoğun yemek ve yol sıkıntı. Ama cezaevinde servis var yemekde var iş daha rahat. -
Aynen hocam doğrudur.
Birde şöyle bir öneride bulunacağım ekrandan ve kağıt üzerinden yazmayı dene hangisinde daha rahat ve hızlı yazıyorsan sınav anında onu iste örneğin ben kağıt üzerinden iyi yazardım çıktı istemiştim önüme koydum yazdım. Ayrıca sınav başlamadan önce metni okursan büyük fayda sağlar -
Metni okumayı deniyecegim aklımda o. Ben ekrandan bakarak daha rahat yazıyorum kağıt yanımda olunca bakması uğraştırıyor. Ekrandan bakma şansım varsa ekrandan bakmayı seçeceğim. -
ben bakmadan çok hızlı yazabiliyorum, bunu test edeceğim site vs var mı? siz hangisinde yapıyorsunuz testlerinizi
-
M5 bilişim sitesinde on parmak var oradan test edebilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: braveheart92
M5 bilişim sitesinde on parmak var oradan test edebilirsiniz.Doğru Yazılan Kelime
62
Yanlış Yazılan Kelime
2
Hata Oranı
% 3,13
çok başarılı değilmişim demekki. kolay gelsin başarılar hocam
-
3 dakikada 90 kelime zaten çok basit. dakikada yava yavaş 30 kelime çok rahat yazılabilir. ben hızlı yazma taktiğini türkçe klavye kullanmayı bırakınca çözdüm. ingilizce klavye ile çok daha rahat yazılıyor. bizim klavyelerde yok ö, yok ü, yok İ, yok ç... bunlar bana ekstra zaman kaybı olarak geliyor. onun yerine ingilizce yazması çok daha kolay ve pratik. keşke çoğu klavyemiz ingilizce olsa da rahatça yazsak.
özellikle f klavye ızdırap
-
-
90 kelime dediğiniz gibi çok basit benim amacım yükseltmek. Ama F klavye biliyorsan çok iyi benim arkadaşım en az yazdığında 140 yazıyor F klavyede 3 dakikada zorlanmadan. -
Yaparsınız hocam forumun duaları sizinle -
İnşallah çok teşekkür ediyorum. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: DING DINGAltta hangisi eksik yazıldı yada fazla yazıldı yazması gerek fazla vuruş ve eksik vuruş diye. Kırmızı olanlar yanlış olanlar.
-
-
-
-
Aynen birde metin tam olarak göz önünde olunca takip etmek de yer yer zor oluyor ve metine hızlı başlasan bile ortalarda yavasliyorsun bunun farkında olduğumdan sabah zorladim biraz ellerim uyuşmuştu -
quote:
Orijinalden alıntı: sakataKatiplik sınavına girceksiniz sanırım. 3 senelik bir katip olarak silme tuşunu kullanmayın. Yazacağınız kelimeyi kafanızda canlandırmanız ve sakin bir şekilde yazmanız gerekiyor. Kafa ve parmak senkronize çalışmalı. O zaman zaten hata minimum düzeyde kalıyor. 150 ve üstü hangi il olursa olsun mülakata girer. Duruma göre ilk üçe bile girer.
5 yıldır klavye kullanıyorum dakikada 60-65 kelimeydi hızım, halen aynıdır :( 150 nedir ya F ile mümkün o
-
Oyun oynarsan her türlü gelişir (:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X