Şimdi Ara

Klavyede hızlı yazı yazmak için nasıl bir yol izlemeli ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
5.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Küçük ilçe savcılık daha daha zor :)
    Her şey gönlünce olsun hocam.
  • covert kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler savcılık yada adliye çok yoğun yemek ve yol sıkıntı. Ama cezaevinde servis var yemekde var iş daha rahat.
  • braveheart92 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam doğrudur.
    Birde şöyle bir öneride bulunacağım ekrandan ve kağıt üzerinden yazmayı dene hangisinde daha rahat ve hızlı yazıyorsan sınav anında onu iste örneğin ben kağıt üzerinden iyi yazardım çıktı istemiştim önüme koydum yazdım. Ayrıca sınav başlamadan önce metni okursan büyük fayda sağlar
  • covert kullanıcısına yanıt
    Metni okumayı deniyecegim aklımda o. Ben ekrandan bakarak daha rahat yazıyorum kağıt yanımda olunca bakması uğraştırıyor. Ekrandan bakma şansım varsa ekrandan bakmayı seçeceğim.
  • ben bakmadan çok hızlı yazabiliyorum, bunu test edeceğim site vs var mı? siz hangisinde yapıyorsunuz testlerinizi

• birkuşgibi kullanıcısına yanıt
    M5 bilişim sitesinde on parmak var oradan test edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheart92

M5 bilişim sitesinde on parmak var oradan test edebilirsiniz.

Doğru Yazılan Kelime

62

Yanlış Yazılan Kelime

2

Hata Oranı

% 3,13

çok başarılı değilmişim demekki. kolay gelsin başarılar hocam

• 3 dakikada 90 kelime zaten çok basit. dakikada yava yavaş 30 kelime çok rahat yazılabilir. ben hızlı yazma taktiğini türkçe klavye kullanmayı bırakınca çözdüm. ingilizce klavye ile çok daha rahat yazılıyor. bizim klavyelerde yok ö, yok ü, yok İ, yok ç... bunlar bana ekstra zaman kaybı olarak geliyor. onun yerine ingilizce yazması çok daha kolay ve pratik. keşke çoğu klavyemiz ingilizce olsa da rahatça yazsak.

özellikle f klavye ızdırap

• birkuşgibi kullanıcısına yanıt
    Bu dündü bugün 152 kelime gördüm ama stabil olsun istiyorum o da çok zor. Ama çalışarak artacak inşallah.

Edit yanlis resim yüklemişim

Klavyede hızlı yazı yazmak için nasıl bir yol izlemeli ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart92 -- 7 Mart 2021; 21:10:33 >
  • 90 kelime dediğiniz gibi çok basit benim amacım yükseltmek. Ama F klavye biliyorsan çok iyi benim arkadaşım en az yazdığında 140 yazıyor F klavyede 3 dakikada zorlanmadan.
    Yaparsınız hocam forumun duaları sizinle
  • furkanta_resmi kullanıcısına yanıt
    İnşallah çok teşekkür ediyorum.
  • Klavyede hızlı yazı yazmak için nasıl bir yol izlemeli ?

yanlış yazılan kelimelerde sıkıntı var, doğru yazdığım halde yanlış gösteriyor. boşluk tuşu ile ilgili bir sorun var herhalde sitede.

hızlı ve doğru yazımda alışık olunan bir klavyeyi kullanmak çok önemli, yeni bir klavyeyi kullanıyor olsam herhalde %60 performans düşüşü olurdu..

• quote:

Orijinalden alıntı: DING DING

yanlış yazılan kelimelerde sıkıntı var, doğru yazdığım halde yanlış gösteriyor. boşluk tuşu ile ilgili bir sorun var herhalde sitede.

hızlı ve doğru yazımda alışık olunan bir klavyeyi kullanmak çok önemli, yeni bir klavyeyi kullanıyor olsam herhalde %60 performans düşüşü olurdu..

Altta hangisi eksik yazıldı yada fazla yazıldı yazması gerek fazla vuruş ve eksik vuruş diye. Kırmızı olanlar yanlış olanlar.

yanlış bastığım tuşlar oldu ama silip düzelttim, space bastığımda sonraki kelimeyi doğru yazsam bile yanlış algıladı siteKlavyede hızlı yazı yazmak için nasıl bir yol izlemeli ? 

edit :

tıp kelimeleri çok zormuş he, ne biçim kelimeler la bunlarKlavyede hızlı yazı yazmak için nasıl bir yol izlemeli ? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DING DING -- 7 Mart 2021; 21:26:27 >
  • DING DING kullanıcısına yanıt

Şuan yazdığım metin mesela kırmızı olanlar yanlış eksik maviler fazla. Bazen kelimeleri tam görüldüğü gibi yazmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: braveheart92

Şuan yazdığım metin mesela kırmızı olanlar yanlış eksik maviler fazla. Bazen kelimeleri tam görüldüğü gibi yazmak gerekiyor.

hocam sizin yaptığınız test farklı, sizinkini ben yapınca sonuçlar böyle;

daha önce attıklarım 10 parmak testiydi. ayrıca bu deneme sınavı harbiden zormuş bence, ellerim sırılsıklam oldu Klavyede hızlı yazı yazmak için nasıl bir yol izlemeli ? 

• DING DING kullanıcısına yanıt
    Aynen birde metin tam olarak göz önünde olunca takip etmek de yer yer zor oluyor ve metine hızlı başlasan bile ortalarda yavasliyorsun bunun farkında olduğumdan sabah zorladim biraz ellerim uyuşmuştu
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakata

Katiplik sınavına girceksiniz sanırım. 3 senelik bir katip olarak silme tuşunu kullanmayın. Yazacağınız kelimeyi kafanızda canlandırmanız ve sakin bir şekilde yazmanız gerekiyor. Kafa ve parmak senkronize çalışmalı. O zaman zaten hata minimum düzeyde kalıyor. 150 ve üstü hangi il olursa olsun mülakata girer. Duruma göre ilk üçe bile girer.

5 yıldır klavye kullanıyorum dakikada 60-65 kelimeydi hızım, halen aynıdır :( 150 nedir ya F ile mümkün o

• Oyun oynarsan her türlü gelişir (:
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.