Şimdi Ara

Klavyede Tutukluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
7.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesela herhengi bi oyunu oynarken tuşlar tutukluk yapıyor ve geç algılıyor. Mesala ileri tuşuna basınca elimi tuşdan bıraktığım halde ileri gitmeye devam ediyor.Format ve başka klavye denedik düzelmedi.Başka ne ile ilgili olabilir?

• Giriş yerinide kontrol et bi
  • Görünürde orda da bi sorun yok.
  • Eğer bu sorunu windows ortamında yaşamıyorsanız ekran kartı sürücünüzü değiştirmeyi deneyin.
  • Az önce Ekran kartı driverını da güncelledim ama devam ediyor.
  • Tutukluk diye tabir ettiğiniz problemi yaşayana kadar oyunda kalın problem başladıktan sonra çıkın oyundan ve parçalarınızın ısılarını kontrol edin
    ısı kontrolü için everest kullanabilirsiniz.
  • Klavyenin kablosunda problem vardır gidip gelme olayı olabilir.Başka pc de deneyin o zaman anlaşılır zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    klavyede home tuşu
    17 yıl önce açıldı
    Klavye de tuş oturmuyor
    13 yıl önce açıldı
    Oyunlarda tutukluk sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manwë
    Klavyenin kablosunda problem vardır gidip gelme olayı olabilir.Başka pc de deneyin o zaman anlaşılır zaten.

Evet olabilir.. Mumkunse klavye değis bakalım aynı sorun olabilecek mi?
  • Yukarıda da belirttigim gibi klavye değişikliğine gittim 3 kere ama aynı problem yine yaşandı her zaman olmuyor ama mesela oyundayken ileri tuşuna bastıgım bırakıyorum yürümeye 2-3 saniye devam ediyor.
  • Peki farklı oyunlarda tepkiler aynımı hocam
  • Bütün oyunlarda oluyor.Bu tutukluk sürekli olmuyor ama arada oluyor oyun akışını bozuyor.
  • Peki yukarıda önerdiğim gibi ısıları kontrol ettinizmi_?
  • Baktım 59 derece gösteriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bluecry

Eğer bu sorunu windows ortamında yaşamıyorsanız ekran kartı sürücünüzü değiştirmeyi deneyin.

denedinizmi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.