Şimdi Ara

klavyedeki çok ilginç sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar acil yardım lazım çünkü belkide sizde duyunca şaşıracaksınız sorun şu benim pc de bazı harfler veya bazı rakamlar çalışmıyor mesala ''s tuşu mesela 6 tuşu '' şu anda bunları kopyalarak buraya yazıyorum normalde çalışmıyor bu sorunun nedeni nedir acaba lütfen yardımlarınızı bekliyorum..
    not:pc notebok

• Süpürgeyle klavyenin arasındaki pislikleri temizlemeye çalış hatta klavyenin tuşları çıkıyosa tuşları çıkart ondan sonra temizle.Yinede çalışmazsa klavye değişmesi gerekir.
  • hepsini yaparımda klavye laptop
  • Olsun.Laptop'un tuşları yokmu
  • genelde laptopların klavyeleri hassas oluyor ve seninde o çalışmayan tuşlar bozulmuş olabilir onun için usb ile bağlanan klavyelerden al kullan
  • Fn+NumLock a Bas Numlock Tuşları Kapansın Sorun Gİdebilir
  • usb klavyeleri kullan bazı tuşlar hassas olabiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlginç Bir Klavye Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Çok Garip Bir Klima Sorunu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Komprasör yardımıyla klavyeni temizlemeni öneririm zamanla içerinde toz birikintileri oluşuyor yada klavye tus takımını çıkarabiliyorsan çıkarark temizle daha iyi olur eğer tozlanmadan kaynaklanan bir problem ise sorun cözülür kolay gelsin simdiden.....
  • genelde klavyeler en cok fiziksel darbeye uğrayan bir alettir o yüzden bi temizlemeye çalış eğer olmazsa yenisi alabilirsin...
  • tuşların arasında toz pislik vs. varsa tam olarak temas etmiyodur bastığında.. bu yüzden kaynaklanıyo olabilir... klavyeni bi temizle ondan sonra dene bakalım...komplesör ile veya komplesörün yoksa saç kurutma makinasıyla da temizleyebilirsin iş görür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALHN BSLR -- 20 Ocak 2011; 9:17:11 >
  • tuşları çıkıyorsa eğer çıkartıp temizle çıkmıyorsa tamire yolla veya usb klavye kullan...
  • klavyenin tuşları bozulmuş olabilir.sen en iyisi arkadaşlarında dediği gibi usb klavye kullan. yada tamire yolla belki yaparlar.
  • bende aynı sorunla karşılaşmıştım.... bazı tuşlar4 basmıyordu. En iyisi tuşları sök ve temizle... umarım soununa çözüm olabilir....
  • tuşları sökmem imkansız çünkü laptop ayrıca üstüne bişey dökülemez çünkü aralarında çok fark olan harflerde basmıyor format atsam düzelirmi acaba ?
  • klavyenin formatla düzeleceğini sanmam. en son çare garantisi yokmu??
  • bence format atmanı gerektircek bi sorun değil ayrıca format atman çözüm olmayabilir... bozuk tuşlarının arasına toz birikmiş olabilir tuşların tamamını sökme imkanın yoksa sadece bozuk tuşlarını sök ve temizle imkanın varsa...
  • Fn+NumLock yada buna benzer bi yol ile oluyo du o ama tam hatırlamıyorum yaafn ye basıyoduk bi de klavyenin sağ üst taraflarında ki bi tuşa basıyorduk sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckopatsinan

Fn+NumLock yada buna benzer bi yol ile oluyo du o ama tam hatırlamıyorum yaafn ye basıyoduk bi de klavyenin sağ üst taraflarında ki bi tuşa basıyorduk sanırım...

'fn+ınsnumlock' tuşu yanlış yazan harflere karşı yapılan bir çözüm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.