Şimdi Ara

Klavyeden farklı karakterler çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar laptopun klavyesinden e,r,d,f harflerine basınca 2'şer 3'er şekilde farklı karakterler çıkıyor dil seçeneklerinden ve klavye seçeneklerinden ayarladım Q klavye şeklinde de yaptım ama bir türlü olmuyor. sadece bu tuşlar da sorun var Q veya F klavye seçeneklerinden kaynaklandığını düşünmüyorum. yardımlarınızı bekliyorum.

• Messenger kullanırken de bu tip sorunlar görülebiliyor.Sisteme restart atınca durum normale dönmüyor mu?
  • hicbir sekilde düzelmiyor nasıl bişey anlamadım gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: bame

hicbir sekilde düzelmiyor nasıl bişey anlamadım gitti

Klavyenin üzerine düşen bir ağırlık,ya da dökülen bir sıvı gibi fiziksel bir etkileşim oldu mu?
    Sistem geri yükleme noktalarından,hatayı almadığınız zamanlardan birini yüklemeyi deneyin.Eğer hata halen görülmeye devam ederse sorun donanımsaldır.Klavye kartını değiştirmeniz gerekebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Klavyenin üzerine düşen bir ağırlık,ya da dökülen bir sıvı gibi fiziksel bir etkileşim oldu mu?
    Sistem geri yükleme noktalarından,hatayı almadığınız zamanlardan birini yüklemeyi deneyin.Eğer hata halen görülmeye devam ederse sorun donanımsaldır.Klavye kartını değiştirmeniz gerekebilir.

herhangi bir sıvı dökülmedi acaba nasıl klavye kartı değiştirilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

herhangi bir sıvı dökülmedi acaba nasıl klavye kartı değiştirilir

Biraz teknik bilgi ister,kanaatimce profesyonel bir yardım alın.
    Pili çıkarın

Klavyeyi bilgisayar tabanına sabitleyen vidaları çıkarın.

Bilgisayarı çevirin ve ekranı açın.

Parmağınızla veya düz uçlu bir tornavida ile klavyenin orta arka kısmını kanırtın. Tabanından çıkana kadar, klavyenin sol tarafını ve ardından sağ tarafını yavaşça serbest bırakın.

Klavyeyi avuç içi dayanağından kurtulana kadar yukarı doğru hareket ettirin.

Klavyeyi sertçe çekmeden ters çevirin ve avuç içi dayanağı üzerine yerleştirin.

Sistem kartı konektörünün üzerindeki klavye kablosu kilitlerini açın ve klavye kablosunu sistem kartı konektöründen ayırmak için çekme tırnağını çekin.

Klavyeyi avuç içi dayanağından kaldırarak çıkarın

Yeni Klavye kablosunu sistem kartındaki konektöre takın ve sistem kartı konektörünün üzerindeki klavye kablosu kilitlerini sıkıca yerine bastırın.

Klavyenin üzerindeki dört tırnağı avuç içi dayanağı dirseğindeki yuvalarla hizalayın.

Klavyeyi avuç içi dayanağı dirseğine yerleştirin.

Bilgisayarı ters çevirin ve klavyeyi bilgisayarın tabanına sabitleyen vidaları yerine takın.

Pili takın.
    Şeklinde özetlenebilir

• asus f3s serisinin klavyesini sökmem gerekiyo nasıl sökebilirim arkadaşlar. bilgisayar bağlantı kısımlarını bulamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bame -- 21 Kasım 2011; 20:52:13 >
  • quote:

asus f3s serisinin klavyesini sökmem gerekiyo nasıl sökebilirim arkadaşlar. bilgisayar bağlantı kısımlarını bulamadım...

Klavyein en yukarıdaki tuşlarının da üzerinde tırnaklar var mı?

Servis manualini aradım ama virüslü siteler çıktı:

Tecrübeniz yoksa manual i bulmadan sökmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1200gs -- 21 Kasım 2011; 21:18:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

asus f3s serisinin klavyesini sökmem gerekiyo nasıl sökebilirim arkadaşlar. bilgisayar bağlantı kısımlarını bulamadım...

Klavyein en yukarıdaki tuşlarının da üzerinde tırnaklar var mı?

Servis manualini aradım ama virüslü siteler çıktı:

Tecrübeniz yoksa manual i bulmadan sökmeyin

tırnak yok göremedim...
  • quote:

tırnak yok göremedim...

Siz klavye kartı buldunuz mu? Klavyeyi söküyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1200gs

quote:

tırnak yok göremedim...

Siz klavye kartı buldunuz mu? Klavyeyi söküyorsunuz?

yok bulmadım ama belki oksitlenme olmuştur sorun olan yerleri silmek istiyorum onun için çıkarıp bakmam gerekiyor...
  • s.a güzel kardeşim. klavye drayvırını güncellemen lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meymür

s.a güzel kardeşim. klavye drayvırını güncellemen lazım.

en güncel hali dostum. arada normal yazıyor ama bahsettiğim tuşlarda sorun var. yoksa arada düzelme olmazdı...
  • asus f3 laptopun klavyesi nasıl sökülür? bilgisi olan arkadaş varmı acaba...
  • laptobu ters çevir altında 2 adet vida var biri g nin altında diğeri g den 8 kare enter e doğru kay onun altında oralara denk glen vidaları sök üst kısımdan hafifçe kastırınca sana doğru gelmesi lazım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.