Şimdi Ara

Klavyem çalışmıyor acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlar lenovo z500 laptobum var son zamanlarda klavye sıkıntı çıkarmaya başladı. Bilgisayarı açıyorum kısa bi süre kullandıktan sonra klavye işlevini yitiriyor hiçbir tuş çalışmıyor sadece uyku moduna alırsam veya bilgisayarı yeniden başlatırsam çalışıyor. Format attım düzelir diye ama değişen bişey olmadı. Dostlar acil yardıma ihtiyacım var.(klavye driverını yükledim ama bi işe yaramadı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• laptoptun garantisi devam ediyorsa servise yollayın büyük ihtimalle bitmiştir.Daha Önce Laptop actıysanız laptopu acıo klavyeyı söküp 1 temizleyin eğer socketinde bir arıza yoksa devam ederse servise yada laptop tamircisine gösterin
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadavaros

laptoptun garantisi devam ediyorsa servise yollayın büyük ihtimalle bitmiştir.Daha Önce Laptop actıysanız laptopu acıo klavyeyı söküp 1 temizleyin eğer socketinde bir arıza yoksa devam ederse servise yada laptop tamircisine gösterin

Malesef garantisi bitti hocam. Açtım baktım soketi çıkardım temizledim geri taktım ama yok hala aynı

• yeni bios yazılımını kurdun mu lenovo driverlardan bulabilirsin. Pek işe yarayıp yaramıycagını bilmiyorum ama ben de z500 kullanıyorum batarya programı sapıtmıstı fişten cekince direk kapanıyordu. Yazılımı güncelledim düzelmişti. Çözümü burda bulamazsan lenovonun forumu var orda belki bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K120

yeni bios yazılımını kurdun mu lenovo driverlardan bulabilirsin. Pek işe yarayıp yaramıycagını bilmiyorum ama ben de z500 kullanıyorum batarya programı sapıtmıstı fişten cekince direk kapanıyordu. Yazılımı güncelledim düzelmişti. Çözümü burda bulamazsan lenovonun forumu var orda belki bulabilirsin.

Bios güncellemesi de yaptım valla gene aynı. Dediğiniz gibi lenovonun forumunu araştırayım aklıma gelmemişti teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.