Şimdi Ara

klavyemin tuşları siliniyoooo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam a4 wireless optical set var.(almaz olsaydım) şimdiye kadar ki sorunları yetmiyormuş gibi bir de tuşları silinmeye başladı. siyah klavyenin tuşlarının yazılarını neyle tekrar yazabilirim? bi fikri olan var mı? piyasada beyaz murekkeplı kalem bulamadım.sordugum yerlerde adamlar bana uzaylıymışım gıbı baktılar.ama analatamadım derdimi..bana çıkmayacak beyaz boya lasım.ne tür bir boya kullanmalıyım ve tuşları nasıl boyamalıyım? yardım ederseniz sevinirim

• Permanent kalem al üzerine yaz. Kolay çıkmaz. cd lere falan yazdığımız yumuşak uçlu kalemler işini görür.
  • Dur yazma. Önce garantisi varmı? Gerçi garantiye girer mi bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: gilthanas

selam a4 wireless optical set var.(almaz olsaydım) şimdiye kadar ki sorunları yetmiyormuş gibi bir de tuşları silinmeye başladı. siyah klavyenin tuşlarının yazılarını neyle tekrar yazabilirim? bi fikri olan var mı? piyasada beyaz murekkeplı kalem bulamadım.sordugum yerlerde adamlar bana uzaylıymışım gıbı baktılar.ama analatamadım derdimi..bana çıkmayacak beyaz boya lasım.ne tür bir boya kullanmalıyım ve tuşları nasıl boyamalıyım? yardım ederseniz sevinirim
  • yağlı boya kullan hayatta çıkmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: james_earl_cash

yağlı boya kullan hayatta çıkmaz
    ya permanent kalemlerden var bende ama tuşlar siyah :) harflerı de sıyaha boyarsak daha beter bı durum cıkmasın ortaya?
    yağlı boyayı bende dusundum ama neyle ve nasıl surecem?
    garantı kapsamında tabıkı daha 1 ay olmadı setı alalı..allahım yarabbım ne buyuk salaklık yapıp a4 almışım.keşke logitechı alsaydıııım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilthanas

ya permanent kalemlerden var bende ama tuşlar siyah :) harflerı de sıyaha boyarsak daha beter bı durum cıkmasın ortaya?
    yağlı boyayı bende dusundum ama neyle ve nasıl surecem?
    garantı kapsamında tabıkı daha 1 ay olmadı setı alalı..allahım yarabbım ne buyuk salaklık yapıp a4 almışım.keşke logitechı alsaydıııım

Alıntıları Göster
    Hehe, zaten internet cafe'lerin klavyelerinin üzerinde W-A-S-D yazmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: fprox41

Alıntıları Göster
    ıyı de benımkı ınternet cafe klavyesı olmak ıcın bıraz fazla lüks...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilthanas

ıyı de benımkı ınternet cafe klavyesı olmak ıcın bıraz fazla lüks...

Alıntıları Göster
    heyytt beeaaa...
  • quote:

heyytt beeaaa...

Alıntıları Göster
    arkadaşım garantisi devam ediyordur zaten...
    aldığın yere götür bu ne be de...
    değiştirsinler zorla biraz...

• quote:

Orijinalden alıntı: cekenski

arkadaşım garantisi devam ediyordur zaten...
    aldığın yere götür bu ne be de...
    değiştirsinler zorla biraz...

Alıntıları Göster
    1 ayda klavyedeki yazılar siliniyorsa yuh artık..
    bence hemen A4 firmasını suçlama..
    ben 1 yıldır A4 marka klavye kullanıyorum, tık demedi, gerçi klavyenin tık dediği hiç görüşmemiştir ama

bence A4'ün TR distribütörünü telefonla arayıp durumu bildir, 1 ay olmadı felan de..
    benzer şikayetler alıp almadıklarını sor (almadıklarını söyleyecektir hemen)
    o zaman yeni bir klavye talep et çünkü sendeki ürünün defolu çıktığını kendisi itiraf etmiş olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Antique ile aynı fikri paylaşıyorum. Klavyenin üzerinde ulaşabileceğin bir telefon numarası bulabilirsin. Yoksa internetten ara firmaya durumu bildir ve yeni bir klavye talep et.Kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: çinporseleni

Antique ile aynı fikri paylaşıyorum. Klavyenin üzerinde ulaşabileceğin bir telefon numarası bulabilirsin. Yoksa internetten ara firmaya durumu bildir ve yeni bir klavye talep et.Kolay gelsin

Alıntıları Göster
    1 ayda yazılar çıkıyosa 2 ayda tuşlar yerinden çıkar walla. kapılarına dayan yıkarım burayı de.dikkat et espri yapmasınlar sabunlamı yıkayacan diye

• quote:

Alıntıları Göster
    benim klavyede de öle
    çok fps oynadım sanırım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

benim klavyede de öle
    çok fps oynadım sanırım ...

Alıntıları Göster
    walla benim klavyem

KEYİMAGE

7 YILDIR BU KLAVYEYİ KULLANIYORUM. OYUN MANYAĞIYIM VE BİR TEK TUŞ SİLİNMEDİ. WALLA SORUN SENDE KARDEŞ, ELİN ASİT Mİ SALGILIYOR NE

• quote:

walla benim klavyem

KEYİMAGE

7 YILDIR BU KLAVYEYİ KULLANIYORUM. OYUN MANYAĞIYIM VE BİR TEK TUŞ SİLİNMEDİ. WALLA SORUN SENDE KARDEŞ, ELİN ASİT Mİ SALGILIYOR NE

Alıntıları Göster
    dekine güneşli bir günde eline bir mercek alip klavyenide yanina alip mercekle klavyenin her tuşunu yakaraktan harfleri oluştur kalıcı olur mürekkep derdindende kurtulursun..
    yafff delimisin kardeşimmmm

• quote:

Orijinalden alıntı: KGK

dekine güneşli bir günde eline bir mercek alip klavyenide yanina alip mercekle klavyenin her tuşunu yakaraktan harfleri oluştur kalıcı olur mürekkep derdindende kurtulursun..
    yafff delimisin kardeşimmmm

Alıntıları Göster
    arkadaşlar kusura bakmayın benim bi önceki mesajı ben değil benim kullanıcıdan başka biri atmış.... Mesajı gönderdikten sonra bana söyledi.. Ama arkadşım banim sanna tavsiyem bu fosforlu ojeler varya hemde beyazınıda bulabilirsin... oje ile ince bi fırça işini görür senin.... hadi kolay gele...

• quote:

Orijinalden alıntı: KGK

arkadaşlar kusura bakmayın benim bi önceki mesajı ben değil benim kullanıcıdan başka biri atmış.... Mesajı gönderdikten sonra bana söyledi.. Ama arkadşım banim sanna tavsiyem bu fosforlu ojeler varya hemde beyazınıda bulabilirsin... oje ile ince bi fırça işini görür senin.... hadi kolay gele...

Alıntıları Göster
    ya tuşlar nasıl silinir.HEmide A4 klavye.5-10 milyonluk klavyeler bile sağlamken onun silinmesi çok saçma.Temizliyecem derken kimyasal bişeymi kullandın acaba,belkide ondan olmuştur.Garantiliyse mutlaka hakkını ara,emin ol kalemle felan eski haline dönmez

• quote:

Orijinalden alıntı: faruk

ya tuşlar nasıl silinir.HEmide A4 klavye.5-10 milyonluk klavyeler bile sağlamken onun silinmesi çok saçma.Temizliyecem derken kimyasal bişeymi kullandın acaba,belkide ondan olmuştur.Garantiliyse mutlaka hakkını ara,emin ol kalemle felan eski haline dönmez

Alıntıları Göster
    oje für veya tipex kullan moruk bide mor neon koyarsın öfffff bee ne şekil olur

• quote:

Orijinalden alıntı: zerr

1 ayda yazılar çıkıyosa 2 ayda tuşlar yerinden çıkar walla. kapılarına dayan yıkarım burayı de.dikkat et espri yapmasınlar sabunlamı yıkayacan diye

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zerr

ZUHAHA

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zerr

ZUHAHA

Alıntıları Göster
    Komik ya !
    Çıkartmaları var bunların her harf için, hani şeffaf sadece beyaz yada siyah yazıyo
    Sonuç çıkmayacak ama garantide şansını deneyebilirsin.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.