Şimdi Ara

klavyemin tuşları siliniyoooo (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 aydan fazla oldu a4tech set alalı henüz böyle bir sorunum yok... (hatta hiç sorunum yok) daha önceden beri kullanan ark.ların da sorunu yok. klavyeyi alkol(kolonya ya da alkollü yüzey temizleyici spreyler) ile siliyor isen bu sonuç doğal. eğer böyle birşey yapmadıysan aldığın firma yerine doğrudan firmanın türkiye temsilciliği ile görüş olmadı firmaya mail at. bu kadar kısa sürede gittiyse sorunludur muhtemelen... Yine de sonuç çıkmaz ise verita'nın kireç beyazı ojesi tavsiye :) ama hata yapar da asetonla silmeye kalkarsan sıçarsın... tuşları birbirinden ve klavye zemininden keserek filan ayırırsın dikkat.
  • daksil kullan çıkmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: gilthanas

selam a4 wireless optical set var. şimdiye kadar ki sorunları yetmiyormuş gibi bir de tuşları silinmeye başladı.

Ne gibi?? Ben A4Tech'in sorun çıkardığını hiç duymadım. İyi firmadır
  • Bende de aynı set war manyak bişi nasıl silinoyor ya ilginc??? benim hem cok uzaktan flnda cekior 25mt civarı Ben cok mutluyum bence distirubter la bi konus...
  • Yani dandik bi mal olsa hadi silinsin ama A4Tech ürününün tuş takımı üzerindeki harfler kolay kolay silinmez
  • arkadaşım istersen şu sesli komut programları varmış fazla kulanışlı degil ama idare edersin artık ( PALADİN he oğlum şöyle biraz sağ ha orası salla kılıçı vur kafasına pekmezini akıt aha bir tanede saaat 9 yönünde vur hemen daha seri ol ..)

tamam zevzeklik biti arkadaşım cd kalemleriyle yaz ondan sonra bantla belli bir süre idare eder benim klavyeyi bazen rusca kullanıyorum bu teknik işimi görüyor(piyasada galiba gümüş yazan kalemler var onlar güzel durur ama kalvyeye yazarmı bilmiyorum
  • ya bak sarı renkli kalem bul kendine

klavyenin tuşlarını yaz

iyice kurumasını bekle

ondan sonra kadınların kullandığı tırnak parlatıcılar var. yani şeffaf oje.. o sarı kalem yada gümüş kalem kuruduktan sonra o şeffaf ojeyi bir kerede klavye tuşuna sür ama dikkat et şu önemli. fırçanın ucunda çok oje olmasın ve ayrıca bir kerede sür yoksa sarı kalemi çözebilir.

annadın mı kardeşşş
  • yaw olacak iş değil...ağlamak istiyorum..
    bakın modeli: KBS-2680RP resmi de var..
    oyun da oynamadım doğru dürüst.anakartım nf7-s zaten anakartla uyumsuzlar.her açılışta klavyenın o abidik gubidik tuşlarını kullanamıyorum,usb yı tekrar cıkarıp takmam gerekıyor.hadı onu bi şekilde hallettık ok de..daha 1 ayda bu tuşlar nasıl sılınır ya..aldığım yerı aradım adamlar distributore gonderırız ama ne zaman gelır bılemem dedı.yanı ugrasamıcam senınle gıbısınden bısı dedı.hatta hakaret boyutuna varıp, " o pis ellerinle klavyeyı kullanırsan tabı sılınır tuslar dedı" ben 15 yıldır bilg. kullanıcısıyım.(aktif olarak) klavyenın nasıl kullanılması gerektıgını o adamdan cok daha ıyı bılıyorum ama anlatamıyosun kı telefonda..oturuyo oraya hanzolar,hemen kullanıcıya bok atıyorlar. sattıkları mal sorunsuz olur cunku ,asla satılan malda bır sorun olamaz.cunku onlar yeryuzundekı en saf en temiz tüccarlardır...neyse cok daraldım ya! gondersem mı acaba distributore? tam olarak silinmedi ama baya silinme yoluna girdiler.harfler silikleşti..özellikle kullandığım harfler..q,ö,ç,ş,ğ,ü gibi harflerde sorun yok ama zavallı a'nın halini bi görseniz...
    bu arada a4 e mail attım defalarca bı kere bıle donmedıler bana..bu kadar basit olduklarını hıc dusunmezdım.ah kafam ah keske logıtech alsaydım!!!

• ne demek göndeririz de ne zaman gelir bilmeyiz? alay mı ediyolar küfür mü ediyolar?adamlar sana pis ellerinle klavyeyi kullanırsan silinir dedi sende iki laf edemedinmi en terbiyesizinden? kardeş sen istanbul daki distrübütörüne bak direkt olarak.yani parçaların bakıldığı yer nereyse oraya bak.kendin götür arkadaş bu ne be de.aldığın yere götürüsen problem yaşarsın.direk adrese gitcen yakalarına yapışcan olmadımı gitcen tüketiciyi koruma derneğine bak onları ne yapıyolar. öttürürler valla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gilthanas

hatta hakaret boyutuna varıp, "o pis ellerinle klavyeyı kullanırsan tabı sılınır tuslar dedı"

sana hakaret etmeye ne hakkı var..
    sen ezik konuştuysan adam üste çıkmıştır tabi..
    unutma, müşteri her zaman haklıdır,
    ayrıca kimsenin şahsına hakaret etmesine izin verme dostum,
    kendini savunmasını öğren biraz
  • klavyeni aldıgın yere götür email le zor, şöyle dükkanın kalabalık oldugu anı seç iceri dal hemen cözerler bir sorun varsa onlar bilir bir tek sana satmadılar yaa tabii sende agır kimyasal larla temizlemedinse..kolay gelsin (esnaf ne sattıgını bilir sorun varsa onuda bilir üretici firma uyarır cogu zaman).
  • kardeş klavyenin tuşlarını silmeyi nasıl başardın.bıravo yani
  • Bence yenisini alsan daha iyi olur..........
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.