Şimdi Ara

Klavyenin Multimedia Tuşları Winampta Çalışmıyor Media Playerde Çalışıyor ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
8.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kablolu ucuz bir multimedia klavye olan A4Tech Kb-21 Klavye kullanıyorum.

üzerinde bulunan multumedia tuşları media playerde işlev görüyor.

Şarkı değiştiriyor, pause , stop v.s. çalışıyor
    ancak winamp çalıştırınca tuşlar bir işlev görmüyor.
    winamp seven birisi olarak bunu nasıl halledebilirim?

• arkadaslar bende WİNAMP kullanıyorum bende bunu merak edıyorum yok yardımcı olucak
  • evet arkadaşlar eğer mümkünse yardımları bekliyoruz =))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hellboy726 -- 23 Aralık 2007; 13:25:38 >
  • arkadaşlar bende de olivetti nin multimedia tuşları olan bir klavye var mediaplayerda sorunsuz çalışıyor ama winampta çalışmıyor
    eğer winamp aktif değilse yani arkaplanda ise tuşlar çalışmıyor winamp aktif olunca çalışıyor bu sorunu nasıl gidericem??
  • kardeş klavye ile gelen cd 'deki yazılımı yükledinizmi ?
  • klavyenin cd si fln yok tak çalıştır olarak çalışıyor zaten birsürü tuş var hepsi çalışıyor mesela uyku kipi, bilgisayarım, internet explorer, hesap makinası, cd rom, mail, gibi tuşlar var hepsi de çalışıyor hatta linuxta bile hiçbirşey yapmadan çalışıyor ama winamp aktif değilken multimedia tuşları işe yaramıyor...
    winamp ve media player ı birlikte açıyorum winamp aktifken şarkı atlatma tuşuna bastığımda ikisinde de şarkı değişiyor ama mediaplayer aktifken bastığımda sadece mediaplayerda değişiyor yani sorun winampta...
  • winampta ctrl+p yapıp ayarlara, sol menüden de global hotkeys bölümünü seçip üstteki kutuyu enable yapın..
  • winampın ayarlarından global hotkeys desteğini aktifleştirmeniz gerekmekte
  • Benim klavyem acerin klavyesiydi ben bunu yapıp kullanıyordum fakat şu anda media centerin yanıda verilen microsoft un kablosuz klavyesini kullanıyorum. media playerde hiçbir sorun yok ama winampta sadece şarkı değiştirebiliyorum. şarkıyı durdurup devam ettiremiyorum. global hotkeys de belki ayarlama yapmak lazımdır da onu da nasıl ayarlıcam bi fikrim yok.
  • Bilgisayarınızın klavyesinde bulunan Multimedia tuşları ile Media Player’ı kontrol edebiliyorsunuz.
    Peki siz de benim gibi Media Player yerine daha esnek ve performanslı olan Winamp’ı tercih edenlerdenseniz ve klavyenizdeki Multimedia tuşlarını Winamp ile kullanamamaktan şikayetçiyseniz?

Daniel Hope kardeşimiz de aynı dertten muzdarip olacak ki bizim için güzel bir eklenti yazmış.

Winamp Multimedia Keyboard Plugin ile bu sorunu çözebilirsiniz. Üstelik kurmak için hiç bir extra bilgisayar bilgisine ihtiyaç yok. Sadece Winamp’ınız kapalı olsun ve aşağıdaki linkden gelen dosyayı çalıştırın.. Otomatik kurulumun ardından klavyenizdeki Multimedia tuşları ile Winamp kullanmanın keyfine varın.. (:

Link :http://www.hope.co.nz/downloads/keybdctrl_plugin.zip

Kaynak :http://www.superkahraman.com/winamp-ile-multimedia-klavye-tuslarinin-kullanimi/

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.