Şimdi Ara

Kliksa.com %10 World Puan Kampanyası (5-20 Şubat Max. 200 TL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
10.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesajınızı görünce hala daha 2799 TL'den %20 indirim hesabı yapıyor olmanız anlamamış olduğunuzu kanaat getirdim veya cidden dalga geçiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ne hale gelmiş yaw

• 1399 TL'ye satılan S3 için ilan açıyorum, net bir şekilde 1180 TL olur diyorum.
    Arkadaşın biri PM ile mesaj atıp, 950 TL olursa alayım diyor. Tabii ki içimden çok şey söylüyorum ama, PM'e yanıt bile verme gereği bile yok tabii ki.

Neyse, net bir şekilde, İstanbul için, yüzde 15 olur.
  • Aslinda bu insanlarin sucu yok. Adiosu bilmiyorlar.
    Ama sizler her basliga girip % su kadar yazdikca onlarda bunda bir is var kastirayim bakalim diyorlar.
    Sikayet etmeyim diyorum ama olmuyor iste. Konu monu kalmiyor sayenizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi decsan -- 9 Şubat 2013; 18:18:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar pm atıyorum gitmiyor galiba.bana istanbuldan pm atan arkadaş pmme cevap at bekliyorum.yoksa başka biriyle anlaşıcam.teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsnyksr

Arkadaşlar pm atıyorum gitmiyor galiba.bana istanbuldan pm atan arkadaş pmme cevap at bekliyorum.yoksa başka biriyle anlaşıcam.teşekkür ederim.

Dostum pm ayarların eski haldeyse pmleri göremezsin. Yeni görünüme geç o zaman alırsın. Büyük bir ihtimal yolladı ama sen okuyamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Arkadaşlar pm atıyorum gitmiyor galiba.bana istanbuldan pm atan arkadaş pmme cevap at bekliyorum.yoksa başka biriyle anlaşıcam.teşekkür ederim.

Dostum pm ayarların eski haldeyse pmleri göremezsin. Yeni görünüme geç o zaman alırsın. Büyük bir ihtimal yolladı ama sen okuyamıyorsun.

İpadden giriyorum ben yeni görünümede geçtim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

İpadden giriyorum ben yeni görünümede geçtim.

Ipad hiç bilmiyorum hocam aynı sorunu yaşamıştım. Yeni görünüme geçince mesajlar sıralı gelmişti.

• ankara'da %16 indirim yapabilirim...
  • İstanbuldan direkt sizin isminize sizin adresinize teslim, 2000 tl üstü 260tl indirimle 2000tl altı alacağınız ürünün fiyatına göre teklifimle yardımcı olabilirim. Ayrıntılar için PM atabilirsiniz
  • Arkadaşlar ist/Beylikdüzündeyim.
    2000 tl üstü 250 tl indirimle,
    Altına %15 le yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jyhun -- 12 Şubat 2013; 0:10:14 >
  • Ben de %14 ve 2000 TL üzeri 250 TL indirimle yardımcı olabilirim...
  • kliksa.com siparişlerinizde ister SP, ister İZMİR içi adınıza faturalı elden teslim yardımcı olunur . ilgilenenler PM atsın ...
  • arkadaşlar %15 ile yardımcı olabilirim isteyen arkadaşlara. (max indirim 250 TL olacaktır.)

parayı hesabıma havale ederseniz aynı gün siparişinizi istediğiniz adrese/isme internetten yollarım. ilgilenen arkadaşlar pm atabilir. isteyen arkadaşlar profilimden referanslarıma da bakabilir.
  • ankaradan indirim yapacak olan arkadaş varsa bana ulaşabilir mi ...
  • istanbuldan iphone 5e 1000tl indirim yapacak var mi? artık bunlar teklif edilecek galiba.
  • Arkadasın biri 600 liradan 100 lirasını adiosculara bırakmış.Neyse ki parasını nakit vermiş.
    Böyle düşünceli insanlara her zaman ihtiyaç var.
    Bence büyük fırsat ucunda 100 lira kazanmak var kaçırmayın derim. :)
  • kliksa.com güvenilir bir site midir? Problem yaşayan oldu mu hiç acaba?
  • Benim ürünü ertesi gün teslim ettiler bence gayet hızlı ve güvenilir

• Teşekkür ederim. Kampanya varken faydalanalım o zaman.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.