Şimdi Ara

Kliksa.com %10 World Puan Kampanyası (5-20 Şubat Max. 200 TL) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
10.753
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jyhun

Arkadaşlar ist/Beylikdüzündeyim.
    2000 tl üstü 250 tl indirimle,
    Altına %15 le yardımcı olabilirim.

Kendi oranlariniza gore 2000 ustune 300 TL yapmaniz gerekli :) 1999 TL ye 299,85 , 2000 TL ye 250 oluyor yoksa. yada 2000 TL altinda %12.5

Bircok arkadas benzer sekilde hatalar yapmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zengier -- 12 Şubat 2013; 12:10:13 >
  • arkadaşlar 2000tl ve üzeri için sizlere 300tl indirim yapabilirim. ilgilenenler lütfen pm ile ulaşsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zengier

quote:

Orijinalden alıntı: jyhun

Arkadaşlar ist/Beylikdüzündeyim.
    2000 tl üstü 250 tl indirimle,
    Altına %15 le yardımcı olabilirim.

Kendi oranlariniza gore 2000 ustune 300 TL yapmaniz gerekli :) 1999 TL ye 299,85 , 2000 TL ye 250 oluyor yoksa. yada 2000 TL altinda %12.5

Bircok arkadas benzer sekilde hatalar yapmis.

Kazanılacak max puanın 200 tl olmasından kaynaklı bir yazım şekli o aslında.
    Dolayısıylada yapılacak max indirim 250 tl oluyor.
    sizde dediğinizde haklısınız matematiksel olarak.
    Ama bu tür alış veriş yapan kişiler genellikle nasıl yapıldığını biliyor o yüzden sorun olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 1500-2000 tl arasına %15, 2000tl ve üzerine sabit 300tl indirim yapabilirim.
  • mrh arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.ben şimdi kliksa dan adios kart ile alışveriş yaptığımda %10 word puan kampanyasından faydalanıyormuyum.bu adios işini araştırdım biraz fakat bununla alkalı bulduğum tek şey milletin word puanlarını adiosa aktardığıydı.yani adios karta direk puan yüklüeniyormu bilmiyorum.kliksa canlı destek bölümden sordum onlarda bu konuda kesin bilgiye sahip değilller.yani benim amacım kliksadan yapıcam alışverişle eğer alırsam word puanları başka bir tv alışverişinde kullanmak.o yüzden bana direk karta yüklenecek puan lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahercc

mrh arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.ben şimdi kliksa dan adios kart ile alışveriş yaptığımda %10 word puan kampanyasından faydalanıyormuyum.bu adios işini araştırdım biraz fakat bununla alkalı bulduğum tek şey milletin word puanlarını adiosa aktardığıydı.yani adios karta direk puan yüklüeniyormu bilmiyorum.kliksa canlı destek bölümden sordum onlarda bu konuda kesin bilgiye sahip değilller.yani benim amacım kliksadan yapıcam alışverişle eğer alırsam word puanları başka bir tv alışverişinde kullanmak.o yüzden bana direk karta yüklenecek puan lazım.

Hocam sen buralarda çok okuyup iyice karıştırmışsın belli
    Normal bir alışverişte nasıl wp yükleniyorsa burada da wp yüklenir kartına ve dilediğin her yerde wp olarak harcama yapabilirisn.
    Ama şunu unutma kliksa wp veriyorum diye fiyatların bazılarını şişirir alacağın ürünü dışarda da bir kontrol et yoksa %10 kazanacağım diye %25 kazık yemeyesin

• Nakite ödemeye %20 yapabilecek varsa bu ve diğer tüm puan kampanyalarında beraber çalışabiliriz.
    İlgilenenler mesajımı alıntı yapsın detayları özelden konuşalım.
    Her kampanyada adetli alım yapılır (bu hafta başka arkadaştan 12bin liralık alım yapıldı devamıda gelicektir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metintekin -- 12 Şubat 2013; 14:43:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

mrh arkadaşlar sizlere bir sorum olacak.ben şimdi kliksa dan adios kart ile alışveriş yaptığımda %10 word puan kampanyasından faydalanıyormuyum.bu adios işini araştırdım biraz fakat bununla alkalı bulduğum tek şey milletin word puanlarını adiosa aktardığıydı.yani adios karta direk puan yüklüeniyormu bilmiyorum.kliksa canlı destek bölümden sordum onlarda bu konuda kesin bilgiye sahip değilller.yani benim amacım kliksadan yapıcam alışverişle eğer alırsam word puanları başka bir tv alışverişinde kullanmak.o yüzden bana direk karta yüklenecek puan lazım.

Normal bir alışverişte nasıl wp yükleniyorsa burada da wp yüklenir kartına ve dilediğin her yerde wp olarak harcama yapabilirisn.
    Ama şunu unutma kliksa wp veriyorum diye fiyatların bazılarını şişirir alacağın ürünü dışarda da bir kontrol et yoksa %10 kazanacağım diye %25 kazık yemeyesin

evet hocam baya karıştı kafa bu adios işinden tam olarak öğrenmek istediğimde sizin söylediklerinizdi.teşekkür ederim bilgilendirme ve tavsiyeniz için.ben diğer adios olaynlarına girmeden tv ve word puanımı alayım bana yeter

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: duduco

quote:

evet hocam baya karıştı kafa bu adios işinden tam olarak öğrenmek istediğimde sizin söylediklerinizdi.teşekkür ederim bilgilendirme ve tavsiyeniz için.ben diğer adios olaynlarına girmeden tv ve word puanımı alayım bana yeter

• 1000-2000 tl arasına %15, 2000tl ve üzerine sabit 300tl indirim .
  • sanırım adios konusunun altına bir de "güncel kampanyalara teklifler" tarzı bi alt başlık açılsa iyi olacak.
    kliksanın kampanyası ve ürünleri hariç herşey yazılmış çizilmiş.
  • kliksa hakkım bitmiştir tappo 22 arkadaşımıza ürün alınacaktır . satın alınacak ürün bittiğinden ürün alımı yapılamamıştır klilksa şu an boştadır .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modakartalı -- 13 Şubat 2013; 12:21:21 >
  • world kart başvurusu yaptım, büyük ihtimalle 22 şubatta elimde olucak kart ancak %10 worldpuan kampanyası 20 şubatta bitiyor. acaba 20 şubattan sonra hemen yine bir %10 worldpuan kampanyası yapma durumları varmıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.kliksa.com/urun/lg-42lm660s-dvb-s-3d-full-hd-led-lcd-tv/900190881 1899 lira
    şimdi ben bu ürünü adiosculardan alsam kaç lira fiyat verilir bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: msamy

http://www.kliksa.com/urun/lg-42lm660s-dvb-s-3d-full-hd-led-lcd-tv/900190881 1899 lira

en iyi fiyatla 1610 tl ye alabilirsin ama daha yüksekte olabilir.
  • quote:

http://www.kliksa.com/urun/lg-42lm660s-dvb-s-3d-full-hd-led-lcd-tv/900190881 1899 lira

1649tlye alirim sizlere

• peki 1650 diyelim nakit mi taksitlimi olacak ve kargo adrese teslim ve kargo fiyata dahilmi
  • quote:

peki 1650 diyelim nakit mi taksitlimi olacak ve kargo adrese teslim ve kargo fiyata dahilmi

PM
  • world bitince bonus yapıyorlar o zaman zaten fiyatlar daha düşük oluyor zaten
  • Bende bu kliksadan bi telefon aliyim diyorum guvenilirmidir acep???

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.