Şimdi Ara

Kliksa.com %10 World Puan Kampanyası (5-20 Şubat Max. 200 TL) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
10.724
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dartanyan

İstanbuldan direkt sizin isminize sizin adresinize teslim, 2000 tl üstü 260tl indirimle 2000tl altı alacağınız ürünün fiyatına göre teklifimle yardımcı olabilirim. Ayrıntılar için PM atabilirsiniz

Benim de teklifim geçerli. İstanbulda elden de teslim edebilirim. Herşey karşılıklı anlaşmaya bağlı..
  • bursa de elden ürün almak isteyenler pm
  • İstanbuldayım, 600 liralık alışverişim var. %17 indirimle alabilecek varsa anlaşalım.
  • berk hoca pm atıyorum da , pm de bir sorun falan var sanırım sizin
  • Siz bunu taksitle satın alıp parayı indirimli olarak bizden peşin mi alıyorsunuz?
  • Istanbuldan yardimci olabilirim
    Teklif icin pm atiniz
  • kocaeli izmit teklifler için PM!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 18 Şubat 2013; 19:12:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: #berk

İstanbuldayım, 600 liralık alışverişim var. %17 indirimle alabilecek varsa anlaşalım.

Hala alışveriş yapamadım. Başka şehirden olması benim için sıkıntı. Yardımcı olabilecek varsa lütfen iletişim kursun. Kampanya bitmek üzere.
  • quote:

quote:

İstanbuldayım, 600 liralık alışverişim var. %17 indirimle alabilecek varsa anlaşalım.

Hala alışveriş yapamadım. Başka şehirden olması benim için sıkıntı. Yardımcı olabilecek varsa lütfen iletişim kursun. Kampanya bitmek üzere.

pm
  • Aslında istediğim tv kampanya da olsa düşünebilirdim. Benim tv gelene kadar da kampanya biter.
  • http://www.kliksa.com/urun/lg-47lm640-dvb-s-full-hd-3d-led-lcd-tv-4-gozluk/900366114?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=190213&utm_term=&utm_content=

sıcak fırsatlarda bir arkadaş bu tv'yi önermiş... almak isteyen olursa yardımcı olabilirim indirimli olarak...
  • Arkadaşlar Kliksadan s3 alanlar bir sorun yaşadı mı? Yardım
  • Arkadaşlar 2 adet Samsung 40EH5000 almak istiyorum eğer yerime alabilecek arkadaşlar varsa ben sanalpazar üzerinden ödeme yapabilirim. Kliksa ya da hepsiburada farketmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Arkadaşlar 2 adet Samsung 40EH5000 almak istiyorum eğer yerime alabilecek arkadaşlar varsa ben sanalpazar üzerinden ödeme yapabilirim. Kliksa ya da hepsiburada farketmez.

pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

Adios sahibi arkadaşlar...
    Bir ricam olacak...
    Ben de bir Adios kart sahibi olarak, tüm arkadaşları daha dikkatli olmaya çağırıyorum.

Siz bu tip konuların tümüne yüzdeleri 15-20-30-35-40 diye yapıştırırsanız, elinde nakiti olan vatandaş da sizi - bizi sonuna kadar yolmaya aday kaz olarak görecektir. Darty konusunda da böyle oldu, burda da böyle... Lütfen bundan vazgeçin...

Hele ki işin aslını bilmeyen bazıları, direkt olarak 3 katı üzerinden varsayıyorlar ki... her konuda bunun öyle olmadığını anlatmak da mümkün değil...

Bununla birlikte bu konuları google üzerinden Adios yazan biri bile okuyor... Worldpuan yazan biri de okuyor... Hem YKB nin hem başka bankaların çalışanları, yöneticileri okuyor... Gün gelir bu kampanyaların suiistimal edildiği, ticarete döküldüğü vb konuşulursa... avucunuzdaki kuş uçar gider... Tabiri caizse Adios kartınıza Adios dersiniz.... Bu kampanyaları da zor görürsünüz...

Velhasılı ne yapıyorsanız lütfen PM üzerinden halletmeye çalışın. Ortalık yerlerde yüzdeleri yapıştırmayın... Biri %12 derken ötekinin %13 demesi, başkasının ben %15 veririm diye fırlaması.... çok yazık bence...

Lütfen kartı olan arkadaşlar " Dİleyene PM üzerinden yardımcı olurum" şeklinde yazsın sadece.. gerisini de oradan hallettsin. Nakiti olan arkadaş da "Şu ürünü almak istiyorum, teklifler PM den " şeklinde mesaj atsa.... bu şekilde hem konularda yanlış anlaşılmalara, kavgaya gürültüye yol açmamış oluruz... hem de Adios un .okunu çıkarmamış ve çok da fazla dikkat çekmemiş oluruz...

Yanlış mıyım?

Yazdıklarına bir kısmına hak verip diğer yandan FIRSATCILARI gorunce hak vermiyorum.

bize lanse edilen şeylere göre ve diğer kliksa konularında ki arkadasların %20 vs yazılarına gore biz de fiyat oneriyoruz.

kliksa max kazanılan wp 300 TL idi bunu zaten görmüş burdaki fırsatcıları kötü ye kullananları 200 e çekmiş ztn üst limiti

burda bir sorun yok olan olmus biten bitmiş

ama burda kendini bazı UYANIK sanan ÇAKALLAR mevcut. adam hem kredi kartına Taksit ile ürün alıyor. Adama Hem Nakit para veriyorsun 10 Taksit aldığı ürüne. üzerine bir de 50 TL - 100 TL gibi kendine komisyon çıkarmaya çalışıyor

onun mantığıına göre 2000 tl ye 250 TL indirim yapınca telefondaa alan memnun satan memnun fakat site ona mesela 300 TL veriyor

adama hem nakit para veriyorsun hem de adam durduk yere 50 TL lik fazladan puan kazanıyor

bu mu adalet bu mu yardımcı olmak.

diğer adam 300 TL indirim yaparken adam 250 TL indirim yapıyor neye göre yapıyor bunu . diğer adam cebinden para mı veriyor.

her neyse ztn kliksa nın da .. burda ölücülük yapanın da ....

dicek laf bulamıyorum.

her neyse . 55vt30 veyahut 55st50e olan tv kliksa da olamdıgı için konu daha fazla beni bağlamaktan cıkıyor.

alıs veriş edecek arkadaslara buradakı fırsatcılardan ötürü ALLAH SABIR versin.

100 lira fazla veririm yine burda ki kendini Uyanık sanan bir de ARTİSLİK yapan, bir de kendini haklı cıkarmaya calısan çok bilmişlere para kazandırmam .

hayırlı forumlar

• 2000 TL'ye kadar ürünlerde %13 indirim ile yardımcı olabilirim.

2000 TL üzeri ürünlerde de 260 TL indirim ile yardımcı olabilirim.

İstanbul - Aataşehir'deyim. Elden de işlem yapabiliriz. Net üzerinden de.

İgilenen olursa PM atabilir.
  • istanbuldan 2000 liraya kadar %15 yardımcı olabilirim
  • izmir den kliksa siparişlerinizde elden peşin yardımcı olunur ... indirimli ... ilgilenler PM atsın
  • Bu kliksa kampanyasından faydalanamadık malesef abartılı % indirimlerini veremem.Yarın online olacağım kartan faydalanmak isteyen olursa pm atabilir.

Hayırlı alışverişler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.