Şimdi Ara

Kliksa.com %10 World Puan Kampanyası (5-20 Şubat Max. 200 TL) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
172
Cevap
3
Favori
10.753
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam max. kazanılacak puan 200 TL...250 TL indirim yapan da 300 TL indirim yapan da cebinden karşılıyor geri kalan kısmını...Kimse kara geçmiyor merak etmeyin...Benim puana çok ihtiyacım yok o yüzden 250 TL indirim yapıyorum ve evet 50 TL'sini cebimden karşılıyorum...o yüzden herkes diyor ki pm'den halledin bu işleri...
  • S3 fiyatı 1400 tl den 1450 tl ye çıkmıştı, dün akşam baktım 1350 tl idi, sanırım hepsiburada da puan kampanyası yapınca ve de 1350 tl den satınca fiyatı indirmiş olabilirler, hepsiburada yı takip ediyor olabilirler mi, süpürge de almayı düşünüyorum birçok modelde hepsiburada kliksa fiyatı aynı..
  • Ben de henüz alış-veriş yapmadım. World kartı olmayan varsa % 9 indirim yapabilirim.
    Peki şaka % 10 için pm atabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailor24

S3 fiyatı 1400 tl den 1450 tl ye çıkmıştı, dün akşam baktım 1350 tl idi, sanırım hepsiburada da puan kampanyası yapınca ve de 1350 tl den satınca fiyatı indirmiş olabilirler, hepsiburada yı takip ediyor olabilirler mi, süpürge de almayı düşünüyorum birçok modelde hepsiburada kliksa fiyatı aynı..

Paralel olduktan sonra yeniçarşımda puanı düşünce 1154 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

S3 fiyatı 1400 tl den 1450 tl ye çıkmıştı, dün akşam baktım 1350 tl idi, sanırım hepsiburada da puan kampanyası yapınca ve de 1350 tl den satınca fiyatı indirmiş olabilirler, hepsiburada yı takip ediyor olabilirler mi, süpürge de almayı düşünüyorum birçok modelde hepsiburada kliksa fiyatı aynı..

Evet, benim için yenicarsim 30 tl daha uyguna geliyor adiosdan dolayı ama yeniçarşım ve kliksa hangi ithalatçıyı kullanıyor bu da önemli, bu arada S4 önümüzdeki ay çıkıyormuş, dolayısıyla dist. garantili S3 ler ve bunun etkisiyle de paralel ithalat fiyatları da düşer mi diye düşünüyorum. adios açığımı bugün S3 ya da dyson süpürge ile kapatacağım artık..

kliksa --> 1350 - (135*3.1) = 931.50 TL
    yeniçarşım --> 1289 - (125*3.1) = 901.50 TL

• kliksa hakkım berk arkadaşımız ile bitmiştir.
  • Ankara'dan 2000TL ye kadar %13, 2000TL ve üzeri için sabit 260TL indirim yapabilirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: thundere

quote:

Evet, benim için yenicarsim 30 tl daha uyguna geliyor adiosdan dolayı ama yeniçarşım ve kliksa hangi ithalatçıyı kullanıyor bu da önemli, bu arada S4 önümüzdeki ay çıkıyormuş, dolayısıyla dist. garantili S3 ler ve bunun etkisiyle de paralel ithalat fiyatları da düşer mi diye düşünüyorum. adios açığımı bugün S3 ya da dyson süpürge ile kapatacağım artık..

kliksa --> 1350 - (135*3.1) = 931.50 TL
    yeniçarşım --> 1289 - (125*3.1) = 901.50 TL

ya arkadaş şimdi de fiyat 1400 tl olmuş, noluyor böyle hegün değişiyor borsa gibi..

• Bugün kampanyanın son günü ya sona kalan donsun kalsın hesabı yapmışlardır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertali

Bugün kampanyanın son günü ya sona kalan donsun kalsın hesabı yapmışlardır...

2 gün önce de 1450 idi, ben o fiyattan alanlara acımıştım zaten, inişli çıkışlı gidiyo bakalım akşama nolcak
  • Fiyatlar yükselmiş bı cazibesi kalmadı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler kliksa.com dan ürün alınırmı.
    siteden led tv almayı düşünüyordum
    şikayetvar sitesinde hakkında çok şikayet var.
  • yakın bir zamanda arkadaşım da aldı. Sorunsuz geldi. Sıkıntısı yok gibi. Bu elektronik eşya işi biraz şans işi. 1000 kişide birşey olmaz sen alırsın sorun çıkar. Uğraşırsında uğraşırsın. Şikayetler ne konuda bilmiyorum ama ürün alanlar var.
  • Kliksa.com günübirlik kontrol edilmeli aslında led tv alacağım zaman çok taramıştım ve sonunda bulup aldım ama sağlam girip çıkıyordum.
  • Arkadaslar bu world puanlar ne zaman yüklenir yada yüklenen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah_bozo

Istanbuldan yardimci olabilirim
    Teklif icin pm atiniz

Gecerli
  • kliksa.com siparişlerinizde yardımcı olunur . bugün son gün ... SP den hallederiz ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: striker76

1399 TL'ye satılan S3 için ilan açıyorum, net bir şekilde 1180 TL olur diyorum.
    Arkadaşın biri PM ile mesaj atıp, 950 TL olursa alayım diyor. Tabii ki içimden çok şey söylüyorum ama, PM'e yanıt bile verme gereği bile yok tabii ki.

Neyse, net bir şekilde, İstanbul için, yüzde 15 olur.

Yani değil mi ama?

Ya tamam sadece 950TL paran vardır. Ya da "ya tutarsa" dersin bir olta atarsın da kardeşim. Bunun da üslubu var yahu. Çok karşılaştım öyle mesajlar ile.

"950 olursa alayım"

Bu ne demek ya. Karşında köpek mi var senin. Bu ne saygısızlık. Teklifin komik ya da imkansız bir rakam olabilir onda değilim. Ama bunu söyleme tarzı önemli.

"Kardeşim işte bu kadar param var. Bu fiyata olabilir mi acaba?" diye sor en azından, böylece "bir şeyler" geçmediğini anlayalım hiç yoktan.

• Istanbul icin 200tl wp aliminda 240 tl indirim yapilir 2 det kartim var daha dusuk alimlarda % 10+20-40 tl arasi indirim yapilir miktara gore.pm calismazsa kryycan@yahoo.com.tr e mail atabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.