Şimdi Ara

kliksa indirim derken bindirime geliyoruz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
733
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kliksa dan ekim ayında çok uygun olmasada bir ürün aldım 60 tl lik çek veriyor diye ki 2 .alacağım üründe kullanalım diye.neyse 28 ekimde avantajıx + 60 tl lik çek + paraf puan(50 tl veriyordu) 584 tl lik saat 450 tl filan geldi. Adamlar ürünü kargo yapmıyorlar. Siparişi iptal edin ürün elimizde yok diyorlar . Oysa ki işin aslı aynı ürünü şu anda 883 tl satıyorlar. Bunu söyleyince de biz onu başka bir tedarikçi den bufiyatlara aldık diyorlar.parafpuan bir kez kullanildigi icin yeniden kullanamiyorum.ne yapmam gerekiyor paraf puanı öldürmek için ki zaten kullandım
    ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Odediginiz tutari hesaba cek seklinde yansitabiliyorlarsa bu tarz bisey teklif edin hocam. Ayrica sizin bu konunuz bizim icin sicak firsat degil..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin aldiginiz fiyat esastir oylr sey mi olurmus arayin tüketici mahkemesine vereceginizi vs soyleyin baktiniz takmiyorlar verin ugrassinlar.

• 50 tl paraf puan boşa gitmesin diye iptal ettirmek istemiyorum. ürün bedelini çek olarakta mebla yüksek diye (100 tl kadarmış çek tanımlama limiti) tanımlayamıyorlar.
  • klasik kliksa oyunu !!
    ürünü indirim kuponu ile satın alınca kesinlikle yollamıyorlar.. tedarik edilemiyor diyerek iptal ettirtmeye calısıyorlar..
  • Hocam iptal etmeyin firmaya mail yollayin urunun tarafıma gönderilmesini istiyorum diye sonra tedarik edemiyoruz derlerse maillerin çıktısını alın, mailinize gonderilen sözleşmenin çıktısını alin verin tuketici hakem heyetine. Göndermek zorundalar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.