Şimdi Ara

KLİKSA LG NEXUS 4 999 TL YANIYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
5.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fx1018

çok beğendiğim bir cihaz ancak hafızanın sınırlı olması bozuyor işi en azından 32gb kart takamadıktan sonra ne yapayım ben bu cihazı

Iphone da öyle ama alan alıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler s3 kadar performanslı mı bu cihaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMiSeR

beyler s3 kadar performanslı mı bu cihaz?

Bu konuda nexus 4'ün çok üstün olduğu konusunda konu ve yorumlar mevcut forumda. Ben de kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: fx1018

çok beğendiğim bir cihaz ancak hafızanın sınırlı olması bozuyor işi en azından 32gb kart takamadıktan sonra ne yapayım ben bu cihazı

Iphone da öyle ama alan alıyor

orasıda öyle ama cidden bu özelliklerde bir telefona arttırılabilir hafıza olmaması komik olmuş
  • 2gb ram sayesinde s3 den ustundur ustun bi cok yani va

Http://kiyas.la/tr/cell-phone/compare/LG-Nexus-4-vs-Samsung-I9300-Galaxy-S-III

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önce mcj şimdi kliksa artık piyasa fiyatı 999 vatan tarzı elden alınabilen yerlerde de 1 aya düşer fiyat seri nosuna bakar alırız kliksa kimine 303k gönderdi kimine 301k güvenmiyorum o siteye (n11dede siparişimi 8 gün göndermeyerek combo yaptılar)

• htc one düşünürken ucuzluğuna ve google'ın sunduğu yazılım desteğine dayanamayıp aldım bakalım inşallah beklentilerimi karşılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Benim telefona ihtiyacım var günlerdir araştırıyorum sadece World puan ile 900TL'ye geliyor ki o puanları tatilde 3 katına kullanıyorsun bu halde düşünüyorum alsammı almasammı diye, o yüzden çok garibime gitti

Aslında Note2 istiyordum ekranı kocaman diye acaba alsammı bunu kararsız kaldım bende şimdi

3 katı muhabbeti sadece adiosta ve burdaki puanlar süreli. Konu hakkında net bilgin var mı bilmem de yoksa biraz başın ağrıyabilir :)

World dediğime bakma Adios Premium var bende de, süreli puanlarda silinmiyor bizde :)

• Bu fiyata kesinlikle kaçırılmaması gereken telefon. Paralel ithalat 1050 lere aldım 2 ay önce. Hızına cümle alem şaşırıyor :)

• ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Normal adioslar siliniyor muydu?
  • Son zamanlarda gördüğüm 2. fırsat bu, demekki düşüyor fiyatlar.. ihtiyacı ve world cardı olanlar için iyi fırsat. ben S4 ucuzlasın diye beklerim.. samsungda S3 ve S4 te indirim yapıp karşı atak yapsın bakalım...
    S3 1000 lira S4 de 1400 lira olsa hiç fena olmaz hani :)
  • strf001 S kullanıcısına yanıt
    fiyat çok iyi bence n11 den ablama almıstım 927 lıraya denk gelmıstı. Bu seferde kendime aldım 880 tl ye denk gelmıs oldu.
  • 2 gün önce mcj den 3 sene garantıli aynı fiyata aldım.

Bende world olmasada birçok arkadasta var , bu fiyata kacırmayın böyle bir cihazı.

• quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

banada aldırdınız sonunda

Hayırlı olsun , ben de dayanamayıp aynı fiyata almıştım. Uzun yıllar güncelleme desteğiyle üzmeyecek bir cihaz :)

• teşekkürler sizde güle güle kullanın
  • fiyat çok hoş da tasarım yok cihazda yoksa kaçırmazdım.
  • imkanı olan kaçırmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seberhan1907 -- 12 Temmuz 2013; 23:07:30 >
  • Kliksa'dan son alanlardan 304 serisi öncesi gelen var mı ? Ona göre alıcam. Bu ürün 304 veya sonrası mıdır ?
  • "Kliksa bize beleş ayped vermedi yeaaaa" tayfası azalarak bitmiş sonunda
  • Arkadaşlar, Avantajix kullanarak aldığımızda Avantajix iadesinin hesabımıza yansıması ne zaman oluyor? Paranın kartıma yüklenmesini sormuyorum, iadenin Avantajix hesabıma yansımasını soruyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.