Şimdi Ara

KLİKSA LG NEXUS 4 999 TL YANIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
5.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR KLİKSA DA NEXUS 4 999 TL ARTI 100 TL WORLD PUAN 900 E GELİR YANIYOR RESMEN BUYRUN LİNK...

http://www.kliksa.com/urun/lg-e960-nexus-4-akilli-telefon/901758927

• Süper fiyat alacak olan kaçırmasın
  • Alsam mı almasam mı kararsız kaldım ihtiyacımda yok ama fiyatı çok uygun
  • quote:

Orijinalden alıntı: faziloglu

Alsam mı almasam mı kararsız kaldım ihtiyacımda yok ama fiyatı çok uygun

Bu nasıl bir mantıktır?
    İhtiyacım yok ama fiyatı çok uygun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

quote:

Orijinalden alıntı: faziloglu

Alsam mı almasam mı kararsız kaldım ihtiyacımda yok ama fiyatı çok uygun

Bu nasıl bir mantıktır?
    İhtiyacım yok ama fiyatı çok uygun?

Malesef günümüz satış stratejileri bu düzen üstüne kuruldu. İhtiyaç olmadan ben de dahil birçok şey almışızdır fiyat uygun diyerek. Tabi benim bahsettiğim düşük tutarlar 100 tl altı için konuşuyorum. Tutupta 1000 lirayı fiyatı uygun diyerek ihtiyacım olmayan birşeye vermem orası ayrı bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 10 Temmuz 2013; 17:46:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim telefona ihtiyacım var günlerdir araştırıyorum sadece World puan ile 900TL'ye geliyor ki o puanları tatilde 3 katına kullanıyorsun bu halde düşünüyorum alsammı almasammı diye, o yüzden çok garibime gitti

Aslında Note2 istiyordum ekranı kocaman diye acaba alsammı bunu kararsız kaldım bende şimdi
  • cihazın ısınma problemi varmış. ısınıncada güvenlik olarak işlemci hızını düşürüyormuş alet. telefon ihtiyacım var. ama bu ısınma olayı beni benden aldı. donanım haber de 50dk lık inceleme video su var isteyen izleyebilir. world card da yok zaten. en iyisi beklemek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Stok 85.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

cihazın ısınma problemi varmış. ısınıncada güvenlik olarak işlemci hızını düşürüyormuş alet. telefon ihtiyacım var. ama bu ısınma olayı beni benden aldı. donanım haber de 50dk lık inceleme video su var isteyen izleyebilir. world card da yok zaten. en iyisi beklemek.

bana ısınmayan telefon göster her telefon bazı yorucu işlerde ısınır.incecik makinenin ısınmamasının imkanı yok zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaRLooT

Benim telefona ihtiyacım var günlerdir araştırıyorum sadece World puan ile 900TL'ye geliyor ki o puanları tatilde 3 katına kullanıyorsun bu halde düşünüyorum alsammı almasammı diye, o yüzden çok garibime gitti

Aslında Note2 istiyordum ekranı kocaman diye acaba alsammı bunu kararsız kaldım bende şimdi

3 katı muhabbeti sadece adiosta ve burdaki puanlar süreli. Konu hakkında net bilgin var mı bilmem de yoksa biraz başın ağrıyabilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat harika n11 üzerinden 936 TL ye geliyordu buradan alınca 880 TL ye geliyor. Harika bir fiyat bu telefona göre. Alacak olanlar kaçırmasın...
  • ah 16 gb olmasa
  • S3 mü bu mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurtz

Fiyat harika n11 üzerinden 936 TL ye geliyordu buradan alınca 880 TL ye geliyor. Harika bir fiyat bu telefona göre. Alacak olanlar kaçırmasın...

Nasıl 880'e geliyor hocam?

General Mobile Discovery yerine biraz daha eklenip alınabilir sanırım

• Avantajix %2.25 geri ödemesiyle hocam 20 TL daha geri veriyor. Discovery 600 TL ancak bana kalırsa LG daha kaliteli bir çok bakımdan. F/P olarak GM daha iyi gözüküyor ancak sadece kağıt üzerinde. Bana kalırsa hem 2.elde üzmeyecek hem de malzeme kalitesi bakımından Nexus 4 tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STND

cihazın ısınma problemi varmış. ısınıncada güvenlik olarak işlemci hızını düşürüyormuş alet. telefon ihtiyacım var. ama bu ısınma olayı beni benden aldı. donanım haber de 50dk lık inceleme video su var isteyen izleyebilir. world card da yok zaten. en iyisi beklemek.

kardeş hayvan gibi oyun oynamassan ısınmaz kullanıyorum teli
  • kaptık bir tane,hayırlı olsun bana.
  • banada aldırdınız sonunda
  • Discovery'yi de 500'e getirenler var sanırım ama böyle cihazların piyasası hakkaten 1 senede ölüyor.

Bilgilendirme için teşekkürler

• çok beğendiğim bir cihaz ancak hafızanın sınırlı olması bozuyor işi en azından 32gb kart takamadıktan sonra ne yapayım ben bu cihazı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.