Şimdi Ara

Kliksa'nın kulaklık kampanyası (15 haziran 2014'e kadar geçerli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu kampanyadan haberi olan var mı ?

Siteye girdim üye oldum kulaklıklara bakmaya başladım. İndirim gerçekten çok iyi, 150 TL kadar bir indirim kodu var çok iyi

Bazı kulaklıklar yalnız stokta bir var görünüyor bir yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizmod -- 12 Haziran 2014; 8:58:59 >

• sessizmod kullanıcısına yanıt
    Nerde bu kampanya ben göremedim bulamadım.
  • 150TL Hediye Kupon Kodunuz: SPAFKLKK150

100TL Hediye Kupon Kodunuz: SPAFKLKK100

20TL Hediye Kupon Kodunuz: SPAFKLKK20

200 tl diye hatirlamisim. 150 tlymis. 15 hazirana kadar almayi dusunen varsa kacirmasin sayet diger sitelere gore zaten cok daha ucuz. Kodla daha da ucuzluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizmod

150TL Hediye Kupon Kodunuz: SPAFKLKK150

100TL Hediye Kupon Kodunuz: SPAFKLKK100

20TL Hediye Kupon Kodunuz: SPAFKLKK20

200 tl diye hatirlamisim. 150 tlymis. 15 hazirana kadar almayi dusunen varsa kacirmasin sayet diger sitelere gore zaten cok daha ucuz. Kodla daha da ucuzluyor

Dostum verdigin kodla siberia v2 alacaktım ama kod gecersiz diyor :(
  • http://www.kliksa.com/bilgi/kulakliklarda-indirim/?utm_source=hedefmusteri&utm_medium=auto-responder&utm_campaign=headphones

Mailime gelen linke tıkladığımda karşıma kuponun geçerli olduğu kulaklıklar çıktı. Altlarında da hangi kuponların uygulandığı yazıyor. Kulaklığın ordaki fiyatı indirimli fiyatı değil, kupon uygulayınca düşüyor. Bir bakın isterseniz, ben denedim çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sessizmod -- 12 Haziran 2014; 10:01:49 >
  • Gördüğüm kadarıyla hiçbirisi dişe dokunur kulaklıklar değil. Ancak yine de paylaşım için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.