Bildirim
Klima borusu ve elektrik kabloları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhabalar,
Aynı problem bende de mevcut size hiç cevap gelmemiş ama siz bir çözüm buldunuz mu, bulduysaniz bir görsel paylasirsaniz sevinirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalın bir resim çerçesi altına gizleyin derim :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet o geliyor aklıma ama borunun esneme payı çok az, duvardan çıkıntı fazla ,acaba konu sahibi nasıl bir çözüm buldu.
Merhaba,
Aynı sorun bende de vardı, evi boyatırken boyacı alçı ile kapattı duvarın içinde kaldı orası ve hiç belli olmuyor oranın sonradan kapatıldığı. Bir boyacıya gösterin derim. -
Öncelikle cevap için teşekkürler,ama ben ilerde kullanilacak şekilde bir çözüm arıyorum alçı ile kapatılırsa klima alıp takmak istediğimde bu seferde alçı ile kapatmak sorun cikarticaktir, bakalım , servisine danışmayı düşünüyorum o boru nekadar esneyip duvara yapisirsa tablo vesaire kapatmak kolay olabilir, çok esneme payı olmaması beni tedirgin ediyor ,zarar vermek istemiyorum
kendi evinse duvarı biraz kır içine göm üzerinede derin çerçeve tablo koy hiç gözükmez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Klima borusunu kamufle edebileceğiniz birkaç fikir için aşağıdaki yazıya bir göz atabilirsiniz. Ben de kendi evimde benzer yöntemler kullandım, öneriyorum.
Selamlar.
Link https://www.dekordiyon.com/klima-borusu-gizleme-nasil-yapilir/
-
Önce tv ünitesi üst rafı borularla aynı hizaya geldi ve önüne tablo koydum bu şekilde bir süre geçtikten sonra Klima alarak problemi çözdüm :)
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X