Şimdi Ara

Klima Dış Ünite montaj yeri kısıtlı, çözüm arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Klima Dış Ünite montajı için sadece tek balkonda tek duvar müsait ve bu duvarın genişliği 90 cm. (Ankara da malum sadece balkonlara montaj müsadesi var.)

Kima servisleri montaj için yeterli alan olmadığını söylüyorlar. (Toshiba, arçelik )

Aklıma gelen tek çözüm, klimayı alıp özel servise ilave para verip taktırmak, garantiyi falan geçtim. (Gerekirse rekor bağlantı yeri için yan duvarı oymak, vs. Bütçem var, yeterki düşük (9000/12000 BTU olmasın).

Mümkün olan en yüksek kapasiteli olması lazım, çünkü koridora takıp bir kaç odayı deneme yanılma soğutacağız.

Monte edilebilecek bildiğiniz bir marka model varmı? (Dış ünitesi nispeten daha dar uzun olabilir, vs.)

Ya da başka çözüm öneriniz var mı?

(Toshiba nisbeten daha dar diye duydum, özellikler onların servisi ile de görüştüm ama olumsuz dendi.)

Şimdiden teşekkürler..

• Dış üniteyi sadece balkona koymak soru işareti neden herhangi uygun bir duvara konulamıyor.Ayrıca evin iç ve dışını görmeden kimse ezbere konuşamaz bence.Cevap basit eğer müstakil bir evdeyseniz istediğinizi yaparsınız değilseniz komşularınız nasıl yapmışsa öyle yapın hiç bir komşunuzda klima yoksa bir ilki yapacaksanız göremeden birşey denemez.

• Hocam bi kaç foto koysaydın görmeden ne desek boş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.