Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (127. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.779
Cevap
243
Favori
283.231
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 bine 12.000 btu, yıkarlar orayı.9binlik için bile yıkarlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • derlemeler kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Ben de bakınıyorum bakalım bir şey bulabilecek miyiz? Bu sene de inadına sıcak, inadına nem var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • derlemeler kullanıcısına yanıt
    Beylikdüzü bauhaus’ta 2 hafta önce inceledim ve tam alacakkken vazgeçip 9binlik split klima aldım. İncelediğim elektrolüx markaydı ve 12binlik 27 bin TL .
    Arkadında hortumu vardı uzunca. Ben olsam 1000 tl verip cam aparatı almam, camın kanat iç ölçülerine göre yalıtıp köpüğü keserim. Ortasına borunun çapında delik açarım. Ya da alçıpan gibi bir panelden.

Portatiflerin ömrü splitler kadar olmayacağını gözönüne alın.
    Uzun kalacaksanız o evde ev sahibi ile anlaşın, alıp taktırayım, bedelini kiradan 5000 tl olarak düşelim 4-5 ay boyunca ddiye teklif et. Çıkarkende bırakırıp , sizin olmuş olur dersin.
    En kötü yarı yarıya karşılamayı teklif edin.

• realgs kullanıcısına yanıt

Hocam adamla mahkemeliyiz zaten :) Ev kirasına 1 yıl önce yüzde yüz zam yaptı. Bu sene yüzde 200 istedi bende öyle yapınca yüzde 25 verdim. Ekime doğru evi taşıycam zaten mecbur. Mahkeme bitiyor. Yani ben normalde bende öyle yapıcaktım ama mecburum şimdi. Bizim ev sahibi sıkıntılı birisi izin vermiyor hiç bir şeye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 20 Temmuz 2024; 16:0:47 >
  • quote:

18 Temmuz'da Kaira Türkiye satıcılı Kaira DTXR25E 22.777'den indirimli 20.499'a aldım ve şu an aynı satıcıda 19.999 fiyat yazıyor. Müşteri hizmetlerine aradaki fark için talep oluşturdum. Aynı cihazdan alan varsa kontrol etsin.

https://www.hepsiburada.com/kaira-dtxr25e-a-9000-btu-wifi-inverter-duvar-tipi-klima-montaj-dahil-p-HBCV00000FR2VS?ftid=hljatbksm87q6pnq&magaza=Kaira+T%C3%BCrkiye&url_src=and-product-detail

Bugün 500 liralık kupon verdi Hepsiburada. Ürün teslimatından 14 gün sonra hesaba düşecekmiş ve 14 gün içinde de kullanmam lazımmış. Zorla 500 lira harcatıyorlar saçmalığa bak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bLooP B kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun bende maxipuan kampanyası dolayısıyla bakıyorum da, 3 taksit gözüküyor. Siz de mi 3 taksitle aldınız ?

• eKsTazi kullanıcısına yanıt
    Evet dostum 3 taksit ile aldım. Ama 6 veya 9 var mıydı hatırlayamadım.

• bLooP B kullanıcısına yanıt

Diğer kartlara var hocam. 2k kampanyası güzel ama 3 taksit kötüymüş. Geçen ay aynı kampanya vardı ve 9 taksitti yararlanamadık.

• LaViTz kullanıcısına yanıt
    Gree pular 18000 liği bayisinden 40000 e aldım wi-fi var. 2 güne kurulum yapıldı. 24000 btu luğu 51 demişlerdi. Kredi kartlarına 5-6 taksit yapıyorlar.

• Bu aylarda klima almak yanlış evet sıcak ancak fiyatları şişiriyorlar en iyi dönem sonbahar ve kış sonu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multi klima kullanan varsa memnuniyet konusunda bilgi verebilir mi?alırken ö?ellikle neye ve hangi marka tercih etmeliyim?

• SUVARİ22 S kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ediyorum, klima arayışımı baymak elegant plus 24000 btu ile noktaladım. Sok market internet sitesinden 48000 tl 6 taksit ile aldim.

• max 30 bine kadar hangi klima mantıklı arkadaşlar.

evde baymak var gerçi memnunum da onun plus ını mı almak yoksa midea var onu mu almak

bu baymakta plus ile prime arasında fark varmı dostlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi artçı -- 21 Temmuz 2024; 19:0:59 >
  • klima aldık takan yok servisler gelmiyor arkadaşlar bilginiz olsun 15-20 güne geliriz diyorlar anca yaz bitmeden gelirler inşallah . Şu zamanlar klima almak pek mantıklı değil. Dışarıdan özel servise taktıtsam garantiden çıkacak. Bu gidişle geri göndereceğim

• chuckchucky kullanıcısına yanıt

Yok öyle bir fiyat nereden çıkardınız??

• erdem074 E kullanıcısına yanıt

Hangi marka aldınız hocam..? Hayırlı olsun bu arada..

• Bu a101deki seg 12bin r32 alan var mı ? Fiyatı bayağı uygun. Çok beklentisi olmayanlar için ideal olabilir mi ?

• Twonokta kullanıcısına yanıt
    Viessman hocam. İyi markadır servis ağı geniştir bekletmezler dedik nerdeee

• erdem074 E kullanıcısına yanıt

Bende geçen hafta arçelik marka klima aldım 29 Temmuz’a randevu verdiler bekliyoruz bakalım..

• riderman R kullanıcısına yanıt

Bu kadar etkili mi mitsubishi? 32 m2 oda için acil olmayan bir 18000 lik düşünüyorum, sonbahar-kış döneminde de alabilirim, 12 binlik 32 m2 ye bu duruma göre yeterli gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xgitarx -- 22 Temmuz 2024; 2:20:58 >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.