< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (125. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
mitsubishi electric 10.000 btu
10 yıldır bakımsız bir şekilde kullanıyorum.
tık demedi.
şu an 30 m2 salon da 27 derecede içerisi buz gibi
-
En son 23 sene önce klima almıştım. O yüzden iyi kötü diyemem ama işe yarıyor,işini iyi yapıyor.
Hepsiburadada 9 taksitle aynı fiyata satıyorlardı geçen hafta.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Vakum olayını duydukça şok oluyorum. Bayramdan önce yazlığa salon için 12 bin btu,geçen haftada çatı katına çocuğun oturma odasına 9bin btu dolce vita (baymak) taktırdım. Eleman vakum sonrası aletin ekran görüntüsün, cihazın seri no.sunu vs fotoğrafladı. Sanırım baymak ile paylaştı montajı yaptığını. Yarım saat sonra sms geldi baymaktan.
Yani montajı bitirdiğini ve vakum yaptığını ispat ediyor baymak’a.
Diğer öarkalarda böyle bir uygulama yokmu acaba?
hocam ödeme aşamasında maxımum visa kart bilgilerimi girdim ama toplamr akamdan 1000tl indirim yapmadı? visa indirimi nasıl oluyor tam olarak?
-
Mitsubishi daikin olmadığı sürece diğerleri üç aşağı beş yukarı aynı. 3-4 aydır kullanıyorum ben de işini güzel yapıyor yeterince.
Teşekkürler hocam. Dün Hepsiburada'dan 20.500'e aldım. Daikin servis de vakumlama yapmadan montajlamıyoruz deyince verdim siparişi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kiracı olup klima kendi taktıran oldu mu prosedür nedir acaba kiradan mı düşüyorsunuz yoksa taşınırken alıp götürüyor musunuz
-
Yaklaşık 16 aydır 18000 lik olanını kullanıyoruz ısıtmada soğutmada şimdilik çok başarılı. Biz aldığımızda 17 bindi fiyat ve emsallerine göre gayet uygundu fakat artık fiyatları emsalleriyle benzer seyrediyor o yüzden karar sizin.
-
hangi klimayı aldınız hocam? birde hepsiburada için visa 1000tl indirim nasıl düşüyor. maxımum visa kart ile ödeme aşamasında düşmedi?
-
hepsiburada 1000tl visa kart indirimi nasıl düşüyor acaba? maxımum visa kart ile ödeme aşamasında denedim düşmedi?
-
app.hb.biz
Kaira DTXR25E A++ 9000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima Fiyatıhttps://app.hb.biz/YmbhaZb6LEA6
Bundan aldım. Ödemeyi Garanti Pay ile yaptığım için Visa kampanyası hakkında bilgim yok maalesef.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mitsubishi Heavy Mitsubishi Diamond SRK63ZR-W(S) A++ 21000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima
68,150 TL'ye düştü
Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 1,908 TL de para iadesi alabilirsiniz.
idefix
Mitsubishi Diamond SRK63ZR-W(S) A++ 21000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima - idefixhttps://www.idefix.com/mitsubishi-diamond-srk63zr-ws-a-21000-btu-inverter-duvar-tipi-klima-p-2478088
-
Visa kampanyası dün akşam bitti
23.500TL ye BAYMAK ELEGANT PRIME 12 A++ 12000 BTU (MD)-KLİMA alınır mı sizce dostlar? fiyat iyi midir? yoksa hepsiburada dan 12000 lik KAİRA mı almak daha mantıklı?
-
Tabikide sen ödüyorsun. Demirbaş ödemelerini ev sahipleri yapar, onun dışında herşey kiracıya ait.
Adam senin kullanıp eskiteceğin klimanın parasını neden ödesin?:)
NOT:KİRACIYIM.
-
Benim ev 90m2 14 lük daikin sensira var 26 ya almıştım geçen kasım birde aynı tarihte kaira 9luk aldım 10 liraya ofise 20-25m2 bir alan için. İkiside 26 derece en düşük fanda çalışıyor. Evdeki 24 saat açık eve maliyeti 1 ayda 800 tl. Diğeri ise günde 6-7 saat açık ve 250 tl bir maliyeti var. Soğutma olarak inanın kaira çok daha fp daikin uçup kaçmıyor. Ya üst düzey almak lazım o markalarda yada bence almamak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi road35 -- 19 Temmuz 2024; 14:7:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Daikin siesta sensira ve sensira modelleri ile vestel ve arçelik kullanıcı grubuna göz kırpmayı amaçlıyor. Bu ürünler giriş seviyesininde kapı kulpu dolaylarında bir ürün denilebilir. Sırf önünde daikin yazıyor diye bu modeller ile emura serisini birbirine karıştırmamak gerekir. Zaten aradaki fiyat farkındanda bu gayet doğal anlaşılacaktır. Daikin alınacaksa shira plus, emura, ururu sarara gibi modeller alınırsa fark anlaşılacaktır. Diğer giriş seviyesi daikin modelleri eskişehirde üretiliyor ve müşteri çekmek amaçlı modeller. Aynı şekilde mitsubishi electric markasında da hare, enviro ve noviro modelleri manisada montajlanan ürünler olduğu için biraz mesafeli durulmalı. Mitsubishi electric markasında krigamine zen ve legendera modelleri fark yaratacak ürünler
Cihaz kuruldu, vaillant servis 3 günde geldi, şu anda çok memnunum, ama bu cihazın fiyatı normalde çok daha yüksekmiş, satın aldığım yer sağolsun beni mağdur etmedi yolladı cihazı.
wifi bağlantısı çok kolay oldu,
Cihaz Gree üretimi, kapasite 18000 ama soğutmada ve ıstmada maksimum 22binleri görüyor.
-
Hangi satıcıdan almıştınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X