Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.782
Cevap
243
Favori
283.932
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HB den Kaira 9000 btu klimayı aldım arkadaşlar. 2000 de maximum puan ile 18000 e geldi. İyi mi ettim bilemedim. Marka nasıl acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaira 12000 lık hepsiburada da 2 saatlık 23,499tl gozukuyor... çok kararsız kaldım bu marka ıcın.. 2-3 bın daha fazla verıp baymak elegant prime mı almak mantıklı bılemedım?

• barikat2005 kullanıcısına yanıt
    baymak tabikide tartışmasız 5 yıl garanti ve kaliteli bakır boru

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt

Hepsiburada isveso saticisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar 24000 btu wifi özellikli yada sonrada takılabilen f/p klima tavsiyesi istiyorum. Bütçe 55000 tl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • barikat2005 kullanıcısına yanıt
    Aktif olarak ikisini de evde kullanıyorum. Biri baymak elegant prime. Üst kattaki kaira. Baymak + wifi maçı alır

• Selam aynı gün buradan iki arkadaşın da aldığı ve tavsiye videolarından da gördüğüm midea extreme save 12000 btu aldım. bayiden alınca montajı onların karşıladığını bildiğim için, izmir'deki bayilerden baya iyi yorumlu olanı aradım. ve biraz ısrar biraz da müşteri memnuniyeti neticesinde siparişimin yarını klima takıldı. çok sevindim izmir sıcağından kurtulduğuma. servis de çok iyiydi. vakumlama vs her şeyi sordum yaptılar. klima süper, bayi süper, servis süper. fiyat 30bindi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulelele -- 20 Temmuz 2024; 1:14:1 >
  • sulelele kullanıcısına yanıt

hocam bende izmirdeyim bayi ismi alabilirmiyim midea düşünüyorum:)

• nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt

Söylediğinde bir çelişki var, klima bir evin demirbaşı değil mi zaten?

• takdag90 kullanıcısına yanıt
    kiracı isterse taktırır , taşınırken alır götürür , ev sahibi niye ödesin kiracının klimasını.

taşındığınız evde klima varsa , kira sözleşmesinde demirbaş listesine yazılır , evden çıkarken ev sahibi kontrol eder evin demirbaşlarını , ona göre depozito geri verir veya vermez.

benim gördüğüm bu yaşıma kadar böyle, yaşım 41.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 20 Temmuz 2024; 9:6:38 >
  • bLooP B kullanıcısına yanıt

Bende 2, kardeşimde 3, annemde 1 kaira klima var. Benimkiler yeni kardeşim 3 yıldır kullanıyor( hem ısıtma hem soğutma) hiç sorun yapmadı.

Klimanın demirbaş olduğunu nerede gördün? Mutfak dolabı mı bu?

• 18 Temmuz'da Kaira Türkiye satıcılı Kaira DTXR25E 22.777'den indirimli 20.499'a aldım ve şu an aynı satıcıda 19.999 fiyat yazıyor. Müşteri hizmetlerine aradaki fark için talep oluşturdum. Aynı cihazdan alan varsa kontrol etsin.

https://www.hepsiburada.com/kaira-dtxr25e-a-9000-btu-wifi-inverter-duvar-tipi-klima-montaj-dahil-p-HBCV00000FR2VS?ftid=hljatbksm87q6pnq&magaza=Kaira+T%C3%BCrkiye&url_src=and-product-detail

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• nasiledekkinasilola kullanıcısına yanıt

demirbaşın ne olduğunu bile bilmeyen adam gelmiş burada bana laf anlatıyor :) evde sadece mutfak dolabı mı demirbaş oluyor :)

ülkede ne çok boş insan doldu, bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takdag90 -- 20 Temmuz 2024; 13:58:11 >

Senin kadar boşu görülmedi bu ülkede.. klima demirbaşmis bak sen beyefendiye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nasiledekkinasilola -- 20 Temmuz 2024; 14:14:11 >
  • LaViTz kullanıcısına yanıt

Midea Klima Sistemleri Yetkili Bayi. Haritalarda çıkıyor. Örnekkoy'de burası. İletişimleri çok kuvvetli valla hemen işimi çözdüler ben razıyım kendilerinden

• Beyler kiracı olduğum için mecbur mobil klima alıcam extra aparatı ile. 20.000 bütcem var maximum. ne önerirsiniz şu markayı buldum Grundig Mobil Klima 12.000 Btu GACM 1200 | Portatif Klima (koctas.com.tr) Kullanan var mı ?

• derlemeler kullanıcısına yanıt
    Şimdi ben yazıyordum yeni mesaj geldi deyince bakayım dedim, siz de aynı şeyi sormuşsunuz. Kiracı birisi olarak bu işte en mantıklı çözüm nedir? Ev sahibi de sıkıntılı her an çıkma ihtimalim de var bir taraftan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sok markete Altus 12 bin lik klima gelmiş geçen hafta ,10 bin tl civarında alan varmı nasıldır önerir misiniz? Gerçi kalmış mıdır bilmiyorum

• dekonline kullanıcısına yanıt

Hocam normal klima sökmesine bile 2.000 - 3.000 TL para istiyorlar, ayrıca ev sahipleri duvarın delinmesini ve elektrik hattı çekilmesine kesinlikle şiddetle karşı çıkıyorlar. Her türlü sizi rahatsız, her türlü terbiyesizliği yapıyorlar. Birde zaten maglum biliyorsunuz artık sözleşme imzalatıyorlar 1 senede çıkarabiliyorlar sizi. Böyle bir ülke maalesef. Fiyatlarıda aşırı ucmuş en son baktıgımda 2 ay önce 15.000 olan modüler klimalar şuan 25 * 35k fırsatçılarımız yine iş başında. Benimde kafam karışık bakınıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derlemeler -- 20 Temmuz 2024; 15:20:55 >
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.