Klima Ve Vantilatörlerde Sepette %10 Net İndirim |
Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (132. sayfa)
-
-
-
İyi fiyat alana kadar stoklar bitmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Swing tuşu kumandada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen bana vakum yapın dedim elle yaptı kabul etmedim çağrı merkezi ni aradım dış ünitenin değişmesini talep ettim değiştirdiler. Malesef şimdide koku sorunu var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ona bastım, basılı tuttum kapak aşağı yukarı hareket ediyor. İçerideki paneller hiç kıpırdamıyor. Ortada bir çıkıntı var tutma yeri sanırım; muhtemelen oradan elle yapılıyor.
Evet onlar elle hareket ettiriliyor. Diyelim ki oda dikdörtgen ve klima odanın bir tarafında duruyor, o kanatları diğer tarafa doğru çevirince hava doğrudan karşı duvara vurmak yerine odanın klima olmayan tarafına doğru yöneliyor ya da klima ortada duruyorsa o kanatlardan biri sağa biri sola döndürülerek klimadan çıkan havanın odaya biraz daha güzel dağılması sağlanabilir. Çok fazla etkisi olmuyor ama bir miktar fayda sağlıyor.
-
Oda zaten 8-9m2 ve 5 dakikada içerisi morg gibi oluyor. Üşendiğimden değil de merak ettim o kanatlar kumandadan kontrol ediliyor mu acaba diye. Lazım olursa yön veririm artık.
Evet o kadar küçük bir mekanda pek bir şey fark ettirmez.
İşte bir de oda dikdörtgen olup biraz da büyükse bazen klimadan çıkan hava karşı duvara çarpıp klimaya geri dönüyor klima da oda soğudu zannedip devrini düşürüyor. Öyle bir durumda da işe yarayabilir yön vermek.
-
Üstadım hayırlı uğurlu olsun. Kaç liraya maal oldu
mağazadan 26.350 siteden verilen fiyat
Bende genel merkezi aradım hemen ertesi gün değişim talep ettim yarın servis gelip bakacak umarım değişim kararı verir banada..Hangi markaydı sizin hocam ve takıldıktandan kaç gün sonra dış üniteyi değiştirdiler acaba ?
Mitsubishi Electric Hare MSZ-HR71VF klimayı aldım ve takıldı 3 gündür kullanıyorum. 10 yıl garanti kampanyası nedeniyle tercih ettim. 24000 lik klima. Dış ünite balkonda gece ve güzdüz ses yok denecek kadar az. 3+1 evi soğutuyorum. Klima koridora bakıyor. Tavsiye ederim.Mitsubishi başka bir olaymış gerçekten.
-
Servis geldi eski gazı boşaltıp yerine yeni R32 gaz doldurdu 20 dk vakum yaptı ama gazı boşaltırken biraz uzun sürdü doldururken çok kısa bu normal mi acaba..?
hocam ilk kurulumda vakum yapılmadıysa isterse gazı 1000 kez değiştirsin hiçbir anlamı yok. iklimsa servisi ile aynı durumu yaşadım ve tüketici hakem heyeti dahil başvuru yaparak dış ünitenin değişmesini sağladım. sizde size sunulması zorunlu olan hizmeti almadınız ve gerekli yaptırımı talep edebilirsiniz.
-
İlkinde yapıldı hocam ama 5 dk kadar sürdüğü için bende dış ünite değişimi talep etmiştim bugün servis gelip gazı boşalttı vakum yaptı sonrada gazı verdi aynı işlem mi olmuş oluyor böyle yapınca..?
Hocam ben de araştırdım öğrendiğim kadarı ile iyi bir vakum en az 25 30 dk arasında olmalı. Bu sebeple 5 dk da vakum olmaz. Servislerin tamamen bizi salak yerine koymasından başka bir şey değil. Vakum yapılmamış yada iyi vakum yapılmamış cihazların ömrünün kısaldığı yönünde uzman görüşleri. Neden verdiğiniz ücretin karşılığını olması gerektiği gibi alamayasınız. Bence hakkınızı arayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zepal -- 12 Ağustos 2024; 20:13:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Airfel ltxm35N 12000 Btu R32 Gaz A++ Enerji İnverter Klima
25.550 TL
hatta Avantajix üzerinden alırsanız 715 TL daha uyguna gelir.
idefixAirfel ltxm35N 12000 Btu R32 Gaz A++ Enerji İnverter Klima - idefixhttps://www.idefix.com/airfel-ltxm35n-12000-btu-r32-gaz-a-enerji-inverter-klima-p-920873
-
Hepsiburada da %10 ve visaya 1000 tl indirim var
LG S3NW12JA3AA Dual Eco 12.000 BTU A++ Enerji Sınıfı Klima Beyaz
25.999 TL'ye düştü 🔥 (Avantajix üzerinden satın alırsanız 337 TL iade alabilirsiniz)
mediamarktLG S3NW12JA3AA Dual Eco 12.000 BTU A++ Enerji Sınıfı Klima Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_lg-s3nw12ja3aa-dual-eco-12000-btu-a-enerji-sinifi-klima-beyaz-1180222.html
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X