Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (131. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.779
Cevap
242
Favori
282.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dış cephe müsaitmi onu da göz önüne almak lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Beko 31525 S Ekolojik Inverter Klima 15.000 Btu/h (Sadece Soğutma) Split Klima

24,399 TL

Ayrıca ürünü Avantajix üzerinden alırsanız 487 TL de para iadesi alabilirsiniz.

koctas.com.tr
    31525 S Ekolojik Inverter Klima 15.000 Btu/h (Sadece Soğutma) Split Klima
    https://www.koctas.com.tr/klima/duvar-tipi-klima/c/108001002
  • Bayiiden Gree Fairy 12.000 BTU 28.000 TL ye alındı.Montaj birkaç gün içinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknoQ kullanıcısına yanıt

arçelik/beko grubu alüminyum boru kullanıyormuş. Buna takılan varsa ona göre göz önünde bulundurun.

• Arçelik servisi bu saat olsu daha gelen giden yok 1 haftadır müşteri hizmetlerine şikayet oluştuyorum geri dönende yok bir daha asla Arçelik’ten bir şey almam..

• omeryasin O kullanıcısına yanıt

multi alırsanız pahalıya patlar size hocam. dış ünite yeri sorunu hariç önermem.

cihaz montajı ve bakır boru fiyatlarını siz ödersiniz. multiler ticari tip geçtiği için tüm markalarda bu paraları isterler.

• midea extrem save 30000 montaj dahil

tavsiye edermisiniz dostlar klima için.

• Yakın zamanda bu durumu yaşayan var mıdır? Taşınma sebebi ile klimanın da sökülüp takılması gerek servis 3500 ilave malzeme ücreti talep etti birde 10 güne kadar gelemiyoruz diyorlar, ama bu işi yapan bir elektrikçi yönlendirmesi 1500 söküp takarım diyor, garantinin 1. Yılı bitti, sizce adrs değişikliğinde servise yaptırmasam garantiden olur muyum? Birde takılan olan yerde sigorta bağlı değil bu önemli bir durum mu? Yeni yerde sigorta taktırmamı öneririmisiniz? Tecrübe eden veya var mıdır? Düşüncelerinizi alabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tıfıl II -- 30 Temmuz 2024; 18:54:37 >
  • garantiden çıkarırlar muhtemelen hocam. servis cihazını kaydediyor sonuçta. yeri yurdu belli artık. kim taşıdı diyebilirler cihazı ilerde sorun olursa.

sigorta taktırmanı da öneririm. ülkedeki elektriklere pek güven olmaz :)

• Uzun uğraşlar sonucu servis gelip bugün kurdu cihazı ama vakımlama yaptırmak istedim 5 dakika kadar yaptı zaten hortumu çok kısa gerek yok fazlasına dedi gerçektende kısaydı hortum sizce 5 dakika vakum yeterli olur mu arkadaşlar..Servise vakum yaptırmak montaj yaptırmaktan zor gerçekten..

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ROLLING STONES -- 31 Temmuz 2024; 20:9:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twonokta kullanıcısına yanıt

evet yeterli.

• ROLLING STONES kullanıcısına yanıt

kumtel nedensa bana hiç güven vermiyor.

• okirgil O kullanıcısına yanıt
    Verseydi zaten bu fiyat olmazdı 😂

• Hepsiburada'da yüzde 10 indirim başlamış durumda

• Grundig 12K Btu Split Klima - GAC12002

25.999 TL'ye düştü 🔥 (Avantajix üzerinden satın alırsanız 520 TL iade alabilirsiniz)

• TCL Elite TAC-12CHSD/XA51I 12000 BTU Klima (a101.com.tr)

Alınır mı acaba ? servisi 2 hafta sonra geliyormuş diyorlar...

• okirgil O kullanıcısına yanıt

mitsubishi electric

MSZ-GA35VA

• İyi akşamlar cümleten
    Bugün iklimsa servisi Mutsubishi heavy klima kurulumunu tamamladı çok şükür. 3 yıl daha ek garanti uzatmaya 1350 lira dediler yaptırmak mantıklı mıdır önerir misiniz ? Mevcut Garanti içeriğini okuduğumda şöyle bir ibare mevcut ondan dolayı fikir almak istedim.

Kullanım hatası ve şebekeden kaynaklanan arızalar, garanti kapsamı dışındadır.
    Bu ibareden dolayı herhangi bir olumsuzlukla karşılaşsam ek garanti yaptırmamın bir anlamı olmayacakmış gibi yorumladım. Yaptırmamak daha mantıklı gibi geldi bu maddeden dolayı, tavsiyeleriniz nelerdir ?

• Vestel flora 124 wifi modelini aldim
    12 ay disney plus ücretsiz
    7 yıl garanti 900 tl
    almayı düşününe soğutma süper

2 oda bir salon 26 derecede tutuyor

www.vestel.com.tr
    Vestel Flora Doğa Inverter 124 A++ WIFI Klima | Vestel
    https://www.vestel.com.tr/vestel-flora-doga-inverter-124-a-wifi-klima-p-3838

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.