Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (133. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
242
Favori
282.851
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Klima Ve Vantilatörlerde Sepette %10 Net İndirim kampanyası 12-18 ağustos tarihleri arasındaydı ama şu anda indirim düşmüyor sanırım kampanya erkenden bitirilmiş özetle indirim yalan olmuş.

• economist52 kullanıcısına yanıt
    Dun lg dual cool plus i 24,5 a aldim 3 taksit

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mstfkgl kullanıcısına yanıt

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

bende 2 adet daikin ururu sarara alacaktım.Kartları ayarladıktan sonra bugün sipariş vermek istedim ama maalesef kampanya erkenden bitirilmiş.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaira mı airfel mi ?

24 binlik alıyorum

fiyatları aynı

• Airfel hocam benim önerim.

• OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt

Kairada wifi var

Airfel in farki nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buhayatcoktabayat kullanıcısına yanıt
    Kaça nereden aldınız hocam, taksit varmıydı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NeMiVaR kullanıcısına yanıt

Airfel daikin hocam wifi şartsa bilemem

• www.hepsiburada.com
    Airfel LTXM71N A++ 24000 BTU R32 Gaz Inverter Duvar Tipi Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/airfel-ltxm71n-a-24000-btu-r32-gaz-inverter-duvar-tipi-klima-pm-HBC00002IKCT8

43700 e 6 taksit aldim

• DAYLUX DTXM50N A++ 18000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima

34.999 TL (Avantajix üzerinden satın alırsanız 454 TL iade alabilirsiniz)

Klima Fırsatları Burada Toplansın !
     Klima Fırsatları Burada Toplansın !mediamarkt
    DAYLUX DTXM50N A++ 18000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima Fiyat & Özellik | MediaMarkt
    https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_daylux-dtxm50n-a-18000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-1229772.html

• Twonokta kullanıcısına yanıt
    Ben dış ünitenin degisimini talep ettim kabul ettiler tabiki Arçelik bin pişman etti şuan soğutması yetersiz.acaba üründen memnun değilim tüketici heyetine basvursam iade edebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tapella6233 -- 21 Ağustos 2024; 23:2:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 24lük klima bakıyorum. Bu model iyi midir? Fiyatı da güzel gibi DAYLUX DTXM71N A++ 24000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima Fiyat & Özellik | MediaMarkt

• tapella6233 T kullanıcısına yanıt

Benim dış ünite değişmedi sadece gazı boşaltıp yeniden vakum yaptılar soğutması gayet iyi hatta eskisinden daha iyi soğutuyor..Zaman geçmeden tekrar Arçelik’le görüşün bence şikayetinizi dile getirin..

• moskogsm M kullanıcısına yanıt

Benim heyet sonuçlandı lehime karar çıktı

• Melange kullanıcısına yanıt
    Hocam benimki hala savunma istendi şeklinde duruyor. Kaymakamlığı da arayıp sormaya çalışıyorum, telefon düşüyor, çalmıyor.

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! Klima Fırsatları Burada Toplansın !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vocalzone -- 27 Ağustos 2024; 9:18:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• NeMiVaR kullanıcısına yanıt

hocam 2 side ayrnı urun üretici firma 2 sindede daikin..gazlarına bakabilirsin bazen airfelde eski gazli modeli olabiliyor..bende kaira var 3 sene önce aldım..wifi ve yeni nesil gaz oldugu için ozaman tercih etmişdim airfele göre..

• vocalzone kullanıcısına yanıt

Savunma yapmamışlar zaten, benim heyet yasal sürede savunma gelmedi tüketici de haklı diye benim lehime vermiş kararı . Haber bekliyorum bakalım iletişime geçecekler mi benimle

• Baymak Elegant Plus UV 12 A++ 12000 BTU/h Duvar Tipi Inverter Klima (Montaj Dahil)

24.698 TL

hatta Avantajix üzerinden alırsanız 138 TL daha uyguna gelir.

Klima Fırsatları Burada Toplansın !
     Klima Fırsatları Burada Toplansın !www.teknosa.com
    Baymak Elegant Plus UV 12 A++ 12000 BTU/h Duvar Tipi Inverter Klima (Montaj Dahil) Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/baymak-elegant-plus-uv-12-a-12000-btuh-duvar-tipi-inverter-klima-montaj-dahil-p-787300649

• Melange kullanıcısına yanıt

KARAR :

1-Başvuru sahibinin talebinin KISMEN KABULÜNE;

2-Şikayet Edilen firmanın ayıplı hizmetinin TESPİTİNE, Şikayetçinin ürün iadesi talebinin REDDİNE,,

3-8140131899 Vergi Kimlik Numaralı karşı taraf (ŞOK MARKETLER TİCARET ANONİM ŞİRKETİ)’ın, 6502 sayılı Kanun’un 70 nci maddesinin 7 nci fıkrası uyarınca 81,00 TL tebligat ücretini, kararın tebliğ tarihinden itibaren bir ay içinde, bütçeye gelir kaydedilmek üzere, HİSAR VERASET VE HARÇLAR VERGİ DAİRESİ müdürlüğüne ödemesine; toplantıya katılan üyelerin oybirliği ile karar verildi.

benimki olumsuz çıkmış

• 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.