Klima Ve Vantilatörlerde Sepette %10 Net İndirim kampanyası 12-18 ağustos tarihleri arasındaydı ama şu anda indirim düşmüyor sanırım kampanya erkenden bitirilmiş özetle indirim yalan olmuş. |
Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (133. sayfa)
-
-
Dun lg dual cool plus i 24,5 a aldim 3 taksit
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.
bende 2 adet daikin ururu sarara alacaktım.Kartları ayarladıktan sonra bugün sipariş vermek istedim ama maalesef kampanya erkenden bitirilmiş.
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kaira mı airfel mi ?
24 binlik alıyorum
fiyatları aynı
-
Airfel hocam benim önerim.
-
Kairada wifi var
Airfel in farki nedir?
Kaça nereden aldınız hocam, taksit varmıydı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Airfel daikin hocam wifi şartsa bilemem
-
www.hepsiburada.comAirfel LTXM71N A++ 24000 BTU R32 Gaz Inverter Duvar Tipi Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/airfel-ltxm71n-a-24000-btu-r32-gaz-inverter-duvar-tipi-klima-pm-HBC00002IKCT8
43700 e 6 taksit aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
DAYLUX DTXM50N A++ 18000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima
34.999 TL (Avantajix üzerinden satın alırsanız 454 TL iade alabilirsiniz)
mediamarktDAYLUX DTXM50N A++ 18000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima Fiyat & Özellik | MediaMarkthttps://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_daylux-dtxm50n-a-18000-btu-duvar-tipi-inverter-klima-1229772.html
-
Ben dış ünitenin degisimini talep ettim kabul ettiler tabiki Arçelik bin pişman etti şuan soğutması yetersiz.acaba üründen memnun değilim tüketici heyetine basvursam iade edebilirmiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tapella6233 -- 21 Ağustos 2024; 23:2:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24lük klima bakıyorum. Bu model iyi midir? Fiyatı da güzel gibi DAYLUX DTXM71N A++ 24000 BTU Duvar Tipi Inverter Klima Fiyat & Özellik | MediaMarkt
-
Benim dış ünite değişmedi sadece gazı boşaltıp yeniden vakum yaptılar soğutması gayet iyi hatta eskisinden daha iyi soğutuyor..Zaman geçmeden tekrar Arçelik’le görüşün bence şikayetinizi dile getirin..
Benim heyet sonuçlandı lehime karar çıktı
-
hocam 2 side ayrnı urun üretici firma 2 sindede daikin..gazlarına bakabilirsin bazen airfelde eski gazli modeli olabiliyor..bende kaira var 3 sene önce aldım..wifi ve yeni nesil gaz oldugu için ozaman tercih etmişdim airfele göre..
-
Savunma yapmamışlar zaten, benim heyet yasal sürede savunma gelmedi tüketici de haklı diye benim lehime vermiş kararı . Haber bekliyorum bakalım iletişime geçecekler mi benimle
Baymak Elegant Plus UV 12 A++ 12000 BTU/h Duvar Tipi Inverter Klima (Montaj Dahil)
24.698 TL
hatta Avantajix üzerinden alırsanız 138 TL daha uyguna gelir.
www.teknosa.comBaymak Elegant Plus UV 12 A++ 12000 BTU/h Duvar Tipi Inverter Klima (Montaj Dahil) Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/baymak-elegant-plus-uv-12-a-12000-btuh-duvar-tipi-inverter-klima-montaj-dahil-p-787300649
-
KARAR :
1-Başvuru sahibinin talebinin KISMEN KABULÜNE;
2-Şikayet Edilen firmanın ayıplı hizmetinin TESPİTİNE, Şikayetçinin ürün iadesi talebinin REDDİNE,,
3-8140131899 Vergi Kimlik Numaralı karşı taraf (ŞOK MARKETLER TİCARET ANONİM ŞİRKETİ)’ın, 6502 sayılı Kanun’un 70 nci maddesinin 7 nci fıkrası uyarınca 81,00 TL tebligat ücretini, kararın tebliğ tarihinden itibaren bir ay içinde, bütçeye gelir kaydedilmek üzere, HİSAR VERASET VE HARÇLAR VERGİ DAİRESİ müdürlüğüne ödemesine; toplantıya katılan üyelerin oybirliği ile karar verildi.
benimki olumsuz çıkmış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X