şikayetvar'da çok şikayet var.Uzak durulmalı bence,daha kurumsal firma ürünlerine yönlenmek en iyisi. |
Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (135. sayfa)
-
-
oda 26 metrekare sabah 11e kadar güneş alıyor. Sonrası hep gölgede kalıyor… kuzey cephe. ancak en üst katta oldugu için çatıdan sıcak oluyor. 12btu klima alsam yeterli olur mu bu oda için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam vantilatörler 1500 tl olmuş. Bu fiyatları görünce alası geliyor insanın seneye bu cihaz 17 binden aşağı olmaz diye düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sanırım her bimde yokmuş. Personellerden stok sordurun
fiyatlar gevşiyor ve kampanyalarla 12binlikler 20bine alınabiliniyor.
Hatta Winsdor gibi Vestel'in alt markalarında 17bin civarına 12binlikler kampanyada oluyor.
-
gerçekten bu fiyata ise alınır tabii.
-
benim de aynı 26 m2 ve güney cephe birde.Çatıda teras olması ve fransız balkondan dolayı 12.000 lik yetersiz kalıyor.Tabi ben 10 yıl önce almıştım baymak 12.000 btu. imkan olsa 18 lik veya bulsaydım 15 binlik alırdım.
-
Hocam nerede 12 bin tl biz baktık göremedik :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankarada bir evden söküp diğer eve klima takacak güvenilir tanıdık ustası olan var mı?
-
Ofise klima almam gerektiğini seg 12000 btu sipariş verdim. 17.000 TL oldu en ucuzunu aldım işimi görür heralde (Akdeniz iklimi 9-5 çalışacak)
A101 sitede normalde benim ilçede hiç stok gözükmüyor. Yakın markete sordum depoda varmış çıkarttılar sattılar. Yani sitede stok olanlara bakmayın çevrenizdeki a101 e sorun yoksa bile diğer a101 lerde vs çıkabiliyor.
Şu an en ucuz klimalar seg
18 bin btu 25k (internette var)
12 bin btu 17k (mağazalarda bulunuyor)
Bulursanız alın geçin sıfırdan en ucuz 12 bin btu 20k , 18 bin btu 30k civarı seg şu an iyi fiyatlara satılıyor (vestel üretim ve vestel garantili)
Windsor 122 A++ 12000 BTU Duvar Tipi Klima
17549 TL sepoette
-
Kaira DTXR35E A++ 12000 BTU Wifi Inverter Duvar Tipi Klima (Montaj Dahil)
Sepette
19.890,00 TL
Aslında 1000 tl kupon var ürün altında ama 110 tl farkla kullanılmıyor onunla kombolansa çok ucuz olacaktı.
18 bin veya daha pahalı bir ürün alırsanız geçerli olur anca mağazadaki.
-
Yaklaşık 5 ay sonra şok marketin satıp sonra iptal ettiği eca marka klimanın sonucu geldi. Heyet red kararı vermiş. Muğla’da ki thh heyetinin hiç şikayeti kabul ettiğini görmedim zaten. Aynı durumdan olumlu dönüş alan oldu mu?
Ben thh kararı olumlu , şoka gönderdim cevap vermediler yaza doğru icra takibi başlatırım aynı fiyattan alırım sıkıntı yok diye bekliyorum 😁
Sizin kararı emsal göstererek itiraz etsek belki bir sonuç çıkar hocam. Size zahmet olumlu kararı gönderebilir misiniz?
Aldım ben. Fiyat iyi. HB worldcard ile 9 taksit.
Bu fiyatlara 12000 btu dijitsu vestel gibi firmalar satmaya çalışıyor.
Bu fiyatlarda satılan ECA ve TCL de var:
E.C.A. Spylos Pro ESA1512A100 A++ 12000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima
TCL Elite TAC-12CHSD/XA51I 12000 BTU A++ Inverter Duvar Tipi Klima
-
Kasım kampanyalarıyla yattım pusuya sağlam indirimli bir klima bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unrealomer -- 2 Kasım 2024; 8:16:16 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
18 BTU klima lazım kasım fırsatları için yattım pusuya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X