Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.782
Cevap
243
Favori
283.946
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fiziksel58

ŞUNU belirtmeliyimki baymak servisi benim gözümde sıfırında altında
    kaç defa bırakın montajı kendim yapayım diyesim geldi.

sanırım montajı temiz yapmadılar.

peki kardeş ürün nasıl acaba.memnunmusunuz

bende almayı düşünüyordum 12000 lik baymak elite
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

quote:

Orijinalden alıntı: fiziksel58

ŞUNU belirtmeliyimki baymak servisi benim gözümde sıfırında altında
    kaç defa bırakın montajı kendim yapayım diyesim geldi.

sanırım montajı temiz yapmadılar.

peki kardeş ürün nasıl acaba.memnunmusunuz

bende almayı düşünüyordum 12000 lik baymak elite

çalışması sessiz
    soğutması harika
    tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

A101 Marketlere 27 Haziran Perşembe günü gelecek olan Vestel Nexon 12,000 btu klima nasıldır, gecen senede aynı dönem satılmış, alıp kullanan var mı? fiyatı ise 699 TL

Klima Fırsatları Burada Toplansın !

takip?
  •  Klima Fırsatları Burada Toplansın !

Arkadaşlar klima hakkında ne düşünüyorsunuz? İyi bir marka mıdır?
  • Vestelin klimaları pek iyi olmaz fakat,
    Bu klima vestel ancak, sadece logosu vestel
    diğer tüm alt yapısı MİDEA markadır.
    (Sadece Vestel İnverter Plus modeli Midea üretimidir, diğer vestel modelleri farklı firmalar tarafında üretilir)

Midea araştırın birçok klimanın fason üreticisidir.
    Kimler mı bunlar sıkı durun
    siemens, bosch, samsung, toshiba, carrier, vestel, profilo, york,
    electrolux, vaillant, , ariston, pioneer, peake, zanussı,
    toyotomi, ejax, lennox, alphic air, vb.

gibi 50 nin üzerinde markanın üreticiliğini üstlenmiş durumda.

bu klimayı gözü kapalı alın.
    hemde İNVERTER..
    www.aynigunkargo.com
    Aynigunkargo.Com - Ado Bilişim (Bosch Yetkili Satıcısı)
    http://www.aynigunkargo.com/urun/vestel-inverter-plus-9-a-enerji-split-klima-r410a---ayni-gun-kargo.aspx

Burda da incelemesi var
    http://forum.donanimhaber.com/m_64628992/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mihmander

Vestelin klimaları pek iyi olmaz fakat,
    (Sadece Vestel İnverter Plus modeli Midea üretimidir, diğer vestel modelleri farklı firmalar tarafında üretilir)

hemde İNVERTER..
    www.aynigunkargo.com
    http://www.aynigunkargo.com/urun/vestel-inverter-plus-9-a-enerji-split-klima-r410a---ayni-gun-kargo.aspx

Burda da incelemesi var

bu siteden alan oldumu?nasıl güvenilirmidir?peki kurulumunu nasıl yaptıracağız?

• 1 hafta önce Metro'dan 150 TL World puan hediyeli Samsung Maldives 12,000 BTU inverter modelini aldım 1,699 TL ye. Bugün de montajını yapacaklar. Genel bir araştırma yaptım almadan önce, alışveriş ve forum sitelerindeki yorumlar iyi olduğu için seçtim, hem sessiz hem de performansı çok iyi deniyordu. Enerji tüketimi de mutlaka normal klimalara göre fark edecektir diye umut ediyorum. Bu modeli kullanan varsa öncesi ve sonrasına göre nasıl bir fatura değişimi oldu, öğrenmemiz mümkün mü?
  • arkadaşlar

n11 de indirimden samsung boracay 12000btu a sınıfı klima aldım , 790tl ye falan geldi , kurulum yapıp fazla denemeden gittiler , onlar gittikten sonra soğutmadığını anladım , herşey normal çalışıyor fakat soğutmuyor cihaz.

dış ünitede bakır borulardan birisinin dışı komple buz tutuyor , sonra bi anda buz eriyor falan . tek gözlemlediğim dengesizlik bu , servisi çağırdım ama neden olabilir acaba ? normal midir?
  • Bu yazacaklarım tamamen kişisel görüşlerimdir. ( Her ne kadar kişisel olsada ısı market olarak adlandırılan doğalgaz vb işleri yapan firmamız var. )

İnverter klimalar gözle görülür fatura farkı yapabilir. Bunu örneklemek gerekirse otomobil broşürlerinde bile şehir içi - şehir dışı olarak yakıt tüketimini belirtirler.
    Örnek: Şehir İçi : 3,50 - Şehir Dışı: 2,70 bunun sebebi şehir içinde kırmızı ışıklarda dur kalk yapması ekstra bir yakıt tüketimi yapıyor.

İnverter klimalardaki mantıkta budur kompresör durmaz sürekli çalışır. Antalya gibi sıcak iklime sahip şehirler İnverter klima kullanması gerekir İnverter olmayan klimalar 30 derecenin üzerine çıkınca çalışmaz dururlar veya performans kaybeder İnverter klimalarda böyle bir durum olmaz.

Benim marka önerim "Daikin", kendi evimde G Serisi FTXS-G kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ispirstyle -- 27 Haziran 2013; 15:06:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ispirstyle

Bu yazacaklarım tamamen kişisel görüşlerimdir. ( Her ne kadar kişisel olsada ısı market olarak adlandırılan doğalgaz vb işleri yapan firmamız var. )

İnverter klimalar gözle görülür fatura farkı yapabilir. Bunu örneklemek gerekirse otomobil broşürlerinde bile şehir içi - şehir dışı olarak yakıt tüketimini belirtirler.
    Örnek: Şehir İçi : 3,50 - Şehir Dışı: 2,70 bunun sebebi şehir içinde kırmızı ışıklarda dur kalk yapması ekstra bir yakıt tüketimi yapıyor.

İnverter klimalardaki mantıkta budur kompresör durmaz sürekli çalışır. İnverter klimalarında dezavantajları vardır. Antalya gibi sıcak şehirlerde pek sağlıklı kullanılamaz.

antalyada neden dezavantajı olsun ki

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

geçen sene aldığım carrier 53 NQV 035M klimayı serin yere taşınıyorum diye söktürüp kutulattırdım isteyen olursa bayiden aldığınızın 250 lira altına satarım

almayı düşünenler için güzel klima. birkaç yerden fiyat isteyin uyguna inerler mutlaka.

Kardeş bu klimanın sıfırı şu an 1900 lira...250 aşağı derken montaj ücreti 150 tl 100 tl ye yakın da kargosu tutar.Sen de sıfırdan 250 lira aşağı veririm diyorsun bak dostuym ben bu işleri bilirim ee zaten 2. el bu Alarko Carrier x power gold 35m 2. el olarak 900 tl den başka etmez zaten o fiyata mümkün değil satamazsın.900 tl iyi fiyat uyarsa yaz alayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

geçen sene aldığım carrier 53 NQV 035M klimayı serin yere taşınıyorum diye söktürüp kutulattırdım isteyen olursa bayiden aldığınızın 250 lira altına satarım

almayı düşünenler için güzel klima. birkaç yerden fiyat isteyin uyguna inerler mutlaka.

Kardeş bu klimanın sıfırı şu an 1900 lira...250 aşağı derken montaj ücreti 150 tl 100 tl ye yakın da kargosu tutar.Sen de sıfırdan 250 lira aşağı veririm diyorsun bak dostuym ben bu işleri bilirim ee zaten 2. el bu Alarko Carrier x power gold 35m 2. el olarak 900 tl den başka etmez zaten o fiyata mümkün değil satamazsın.900 tl iyi fiyat uyarsa yaz alayım.

Montaj en pahalı yerde 90lira. kargoyu da ben veririm düz 1599tl olur sizin hesaba gore sıfırından 400lira uyguna gelmiş olur.Az gelirse 900e a101'deki klimayı alabilirsiniz. İkinci el durumu yok neredeyse kullanılmadı izmirden hemen taşındığım icin.
    Ben satmaya cok meraklı değilim kutulatip Bodruma koydum duruyor lazım olursa takarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 27 Haziran 2013; 15:01:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• çok iyi almışım be n11 de saatlik indirimden 790tl samsung boracay a sınıfı 12000btu , kargo montaj bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

quote:

Orijinalden alıntı: ispirstyle

Bu yazacaklarım tamamen kişisel görüşlerimdir. ( Her ne kadar kişisel olsada ısı market olarak adlandırılan doğalgaz vb işleri yapan firmamız var. )

İnverter klimalardaki mantıkta budur kompresör durmaz sürekli çalışır. İnverter klimalarında dezavantajları vardır. Antalya gibi sıcak şehirlerde pek sağlıklı kullanılamaz.

antalyada neden dezavantajı olsun ki

Yanlış yazmışım kusura bakmayın :) 1-2 saatlik uykudan kaynaklanıyor sanırım

Doğrusu: Antalya gibi sıcak iklime sahip şehirler İnverter klima kullanması gerekir İnverter olmayan klimalar 30 derecenin üzerine çıkınca çalışmaz dururlar veya performans kaybeder İnverter klimalarda böyle bir durum olmaz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

quote:

Montaj en pahalı yerde 90lira. kargoyu da ben veririm düz 1599tl olur sizin hesaba gore sıfırından 400lira uyguna gelmiş olur.Az gelirse 900e a101'deki klimayı alabilirsiniz. İkinci el durumu yok neredeyse kullanılmadı izmirden hemen taşındığım icin.
    Ben satmaya cok meraklı değilim kutulatip Bodruma koydum duruyor lazım olursa takarım

Hocam 10 gündür klima arıyorum burası iskenderun yanıyorrrr klima mucidi oldum neredeyse 150 tl montaj ücreti yalan mı söylüyoruz?Toshiba ras13 skv veya xpower gold 35 m alacağım yalnız tosh biraz sesli çalışıyor diyorlar.100 lira da kargo diyelim. 1650 liraya geliyor sizinkisi ki sıfır değil II. el sizin klima ben bilmem inşallah istediğiniz fiyata satarsınız ama eğer takıp kullandığınız bir sistemi satıyorsanız yarı yarıya ancak verebilirsiniz o da alan olursa ki ben müşteri oldum bak benden söylemesi yarı fiyatına veriyorsan alırım bütün masraflar bana ait.1000 tl üzeri kesinlikle vermem yalnız.Onu alacağıma 1450 tl ye 12 binlik airfel alırım 2000 liraya tosh skv 13 alırım 1500 vestel inv plus alırım vs vs

Ben almak istiyorum sen satıyorsun bir daha düşün

• quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

çok iyi almışım be n11 de saatlik indirimden 790tl samsung boracay a sınıfı 12000btu , kargo montaj bedava

hocam ne zaman almıştınız 790 tl'ye? şimdi 890 görünüyor. 3 gün içinde tekrar düşer mi bilmiyorum, world kampanyasını da kaçırmak istemiyorum...
  • saatlik indirimleri oluyor ya , tam o sırada denk geldi , 2 hafta oldu

ama soğutmuyor :) bozuk çıktı sanırım servisi aradım.gerçi kutu vs kapalı kutu geldi ama şans iişte
  • Arkadaşlar bu aralar yok mu güzel bir sıcak fırsat? acilen 12'lik bir inverter klima almam gerekiyor, İzmir kavruluyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kristal_23 -- 27 Haziran 2013; 16:03:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

quote:

hemde İNVERTER..
    www.aynigunkargo.com

Burda da incelemesi var

kurulum için ürün size geldiğinde en yakın Vestel yetkili servisini arayıp satıcı firmanın bayi numarasını veriyorsunuz ve ücretsiz yapıyorlar. bayi numarasını siz alımı yaptıktan sonra firmadan öğrenebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanasrav

quote:

Orijinalden alıntı: ŞAYAN

quote:

hemde İNVERTER..
    www.aynigunkargo.com

Burda da incelemesi var

kurulum için ürün size geldiğinde en yakın Vestel yetkili servisini arayıp satıcı firmanın bayi numarasını veriyorsunuz ve ücretsiz yapıyorlar. bayi numarasını siz alımı yaptıktan sonra firmadan öğrenebilirsiniz

çok teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.