Şimdi Ara

Klima Fırsatları Burada Toplansın ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: lvz23 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.739
Cevap
235
Favori
277.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 600TL'ye klima hemde Altus. Ama stok adedi 20 tane, şaka gibi. Bize kalmaz mağazadaki açlardan.

Not: açlar olarak tabir ettiğim kişiler kendilerini bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan s40 -- 21 Temmuz 2011; 10:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barmer

500 değil ama 550 TL ye montaj dahil Satürn kampanyasından yararlanılabilir.

General Electric düşünüyordum ama bunu görünce fikrim değişecek gibi,tek sorun biraz uzak olması

quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

500TL' ye montaj dahil, A sınıfı, 25 metrekarelik salon ve kuzey cephede kullanım için klima bulamadım.
    Bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum.

25 metrekarelik salonu en az 12000 BTU klima taktırmanız gerekir, ki onu da 500 tl ye bulamazsınız, 9000 btu olanlar bile o fiyatın üzerinde satılıyor.

Klima Fırsatları Burada Toplansın !

altus montaj ücretsizse çok uygun.

• @decsan

-Sen belliki iyi bir Airfel Servisine rastlamamışsın,bu durum normaldir ve her Servis aynı kalitede çalışmıyor ve örneğin bana gelenler(GREE için)
    çok çok iyi idi!

-Bende 90030 da var ayrıca ve süper sessiz(Dış+İç) ama performansıda bir GREE gibi değil,üstelik dahada pahalı almıştım geçtiğimiz Kış
    Gree 599 kağıt idi(şimdi 699) 90030 ise 770 kağıt idi ama arada ciddi performans farkı var ve aralarındaki seste ciddi düzeyde çok farklı değil!

-90064 Inverter ise bizim koko69 da var(2 adet 9luk) ve çok çok iyi bir cihaz(yeni kuyruk kodu "Y" olanlar ise hikaye,bunuda ayrıca belirteyim!)
    90064Y olan cihazda koko69 da var ve Y li Y olmayan arasında fark var ve yenisi biraz hikaye olmuş!
    Ses ise hemen hiç yok 90064 lerde,ancak Gree ile bu cihaz farklı kategorideler!

Ve en önemlisi GREE ler performans olarak o parasının çok ötesinde kalite bir cihaz

Buraya kadar bahsettiğim,senin şuanda kullandığın ve benimde halen kullandığım eski model GREE ler içindi,bunuda unutmamak gerekiyor

Gelelim yeni GREE lere ki şuanda bütün TR de bunlar satılmaktadır!

Herifler Ses olayını halletmişler ve zaten hafif olan sesi tamamen gidermişler(kullanıcı yorumları)performans sankim biraz daha iyi gibi,
    ama emin değilim,gerçi eski modelde bile çok iyi idi,yani performans problemi yoktur!

-Servis için,sanırım sana Gree için gelenler iyi değildi,ama bana gelenler çok iyi idi,yani tam tersi ikimizin durumu
    Arçelik için sana gelenlerin demekki kimse eline su dökemezken,bana gelenler,beni ciddi hasta etmişlerdi hem çok pis çalıştılar
    hemde işçilik v.s olarak kötü idiler ve epeyide tartışmıştım,aldığımda zaten pişman oldum o anlarda!

Airfel den GREE için gelenler ise,tertemiz işçilik,bilgili,saygılı ve çok temiz iş çıkardılar ve bahşişlerinide vererek yolcu etmiştim

Kısaca Servis-Montaj her yerde her zaman aynı kalitede olamıyor ve bir dünya para vererek aldığın o MARKA cihazlarda bile zaman zaman
    öyle absürt işler oluyorki,insanın tepesi atıyor, o kadar para bayıldıktan sonra bu işlere!

Ben cihazın performansı olarak zaten olayı konuşuyorum(montaj hatası olmaması durumunda tabiki)

90064Y ise ciddi tepki alıyor,ilgili başlığında okursan koko69 dahil her alanda bu sorun var ve belliki Arçelik uyanığı ya kaliteyi düşürdü
    yada bir halt yedi ve normal 90064 kullananlar süper memnun ama 90064Y kullananlarda hep şikayet var neden acep!
    Üstelik bu arkadaşlar klima işinde iyi anlayan kişilerdir,yorumlarıda kasıtlı değildir ve bende bu cihazları zaten onlardan biliyorum!
    Sende şimdi eski 90064 varsa şanslısın zira fiyatınada bakınca bu cihazda çok ciddi F/P klimasıdır "MARKA" rakiplerinden
    hiç bir eksi tarafıda kesinlikle yoktur,hatta yarı fiyatına satılıyor ama lafım Y için değil,eğer Y lerde iyi çıksaydı bizim klima bölümünde
    bu cihaz patlardı herkes gazı verir cihaz uçardı ama cihaz hikaye çıktı,birisi Arçelik denen uyanıkları uyarsın(koko bunu yaptı
    ama Arçelik bu ve kimseyi tınlamaz!!)

++

• beyler koçtaşta mobil klima var, 450 tl blyss marka..

hiç yapmadıgım bişeyi yaptım ve araştırmadan etmeden iki gün önce bu klimayı aldım. memnun kaldım diyebilirim, akşam salonu sogutuyorum, yatacagım zamanda yatak odasına götürüp orayı sogutuyorum, gürültü seviyesi fena degil uykumu kaçırmadı en azından.

baca borusunu da klimayı odanın hemen girişine koydugum için direk yandaki diger odaya veriyorum, şimdilik bi sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coni-wayt -- 21 Temmuz 2011; 13:18:24 >
  • Koçtaş'ta da inventer gree klima var demişsiniz ama sitesinde göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karadeli1

quote:

500 değil ama 550 TL ye montaj dahil Satürn kampanyasından yararlanılabilir.

General Electric düşünüyordum ama bunu görünce fikrim değişecek gibi,tek sorun biraz uzak olması

quote:

Orijinalden alıntı: kocaog!u

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

500TL' ye montaj dahil, A sınıfı, 25 metrekarelik salon ve kuzey cephede kullanım için klima bulamadım.
    Bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum.

25 metrekarelik salonu en az 12000 BTU klima taktırmanız gerekir, ki onu da 500 tl ye bulamazsınız, 9000 btu olanlar bile o fiyatın üzerinde satılıyor.

Klima Fırsatları Burada Toplansın !

altus montaj ücretsizse çok uygun.

altus montaj dahilmiş.ihtiyacı olan kaçırmasın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: albani

@decsan

-Sen belliki iyi bir Airfel Servisine rastlamamışsın,bu durum normaldir ve her Servis aynı kalitede çalışmıyor ve örneğin bana gelenler(GREE için)
    çok çok iyi idi!

-Bende 90030 da var ayrıca ve süper sessiz(Dış+İç) ama performansıda bir GREE gibi değil,üstelik dahada pahalı almıştım geçtiğimiz Kış
    Gree 599 kağıt idi(şimdi 699) 90030 ise 770 kağıt idi ama arada ciddi performans farkı var ve aralarındaki seste ciddi düzeyde çok farklı değil!

-90064 Inverter ise bizim koko69 da var(2 adet 9luk) ve çok çok iyi bir cihaz(yeni kuyruk kodu "Y" olanlar ise hikaye,bunuda ayrıca belirteyim!)
    90064Y olan cihazda koko69 da var ve Y li Y olmayan arasında fark var ve yenisi biraz hikaye olmuş!
    Ses ise hemen hiç yok 90064 lerde,ancak Gree ile bu cihaz farklı kategorideler!

Ve en önemlisi GREE ler performans olarak o parasının çok ötesinde kalite bir cihaz

Buraya kadar bahsettiğim,senin şuanda kullandığın ve benimde halen kullandığım eski model GREE ler içindi,bunuda unutmamak gerekiyor

Gelelim yeni GREE lere ki şuanda bütün TR de bunlar satılmaktadır!

Herifler Ses olayını halletmişler ve zaten hafif olan sesi tamamen gidermişler(kullanıcı yorumları)performans sankim biraz daha iyi gibi,
    ama emin değilim,gerçi eski modelde bile çok iyi idi,yani performans problemi yoktur!

-Servis için,sanırım sana Gree için gelenler iyi değildi,ama bana gelenler çok iyi idi,yani tam tersi ikimizin durumu
    Arçelik için sana gelenlerin demekki kimse eline su dökemezken,bana gelenler,beni ciddi hasta etmişlerdi hem çok pis çalıştılar
    hemde işçilik v.s olarak kötü idiler ve epeyide tartışmıştım,aldığımda zaten pişman oldum o anlarda!

Airfel den GREE için gelenler ise,tertemiz işçilik,bilgili,saygılı ve çok temiz iş çıkardılar ve bahşişlerinide vererek yolcu etmiştim

Kısaca Servis-Montaj her yerde her zaman aynı kalitede olamıyor ve bir dünya para vererek aldığın o MARKA cihazlarda bile zaman zaman
    öyle absürt işler oluyorki,insanın tepesi atıyor, o kadar para bayıldıktan sonra bu işlere!

Ben cihazın performansı olarak zaten olayı konuşuyorum(montaj hatası olmaması durumunda tabiki)

90064Y ise ciddi tepki alıyor,ilgili başlığında okursan koko69 dahil her alanda bu sorun var ve belliki Arçelik uyanığı ya kaliteyi düşürdü
    yada bir halt yedi ve normal 90064 kullananlar süper memnun ama 90064Y kullananlarda hep şikayet var neden acep!
    Üstelik bu arkadaşlar klima işinde iyi anlayan kişilerdir,yorumlarıda kasıtlı değildir ve bende bu cihazları zaten onlardan biliyorum!
    Sende şimdi eski 90064 varsa şanslısın zira fiyatınada bakınca bu cihazda çok ciddi F/P klimasıdır "MARKA" rakiplerinden
    hiç bir eksi tarafıda kesinlikle yoktur,hatta yarı fiyatına satılıyor ama lafım Y için değil,eğer Y lerde iyi çıksaydı bizim klima bölümünde
    bu cihaz patlardı herkes gazı verir cihaz uçardı ama cihaz hikaye çıktı,birisi Arçelik denen uyanıkları uyarsın(koko bunu yaptı
    ama Arçelik bu ve kimseyi tınlamaz!!)

++

Açıkçası o 90064ten bulsam hemen 2 tane alırım. Ayrıca benim aldığım fiyat komikti. 660 TL (Bakınız http://forum.donanimhaber.com/m_38157135/mpage_1/f_/key_arcelik%2Cinverter//tm.htm#38183617)

Elbette servisten servise fark var. Airfel Bornova servisi gelmişti.
    İletişim adresleri aşağıda.

BORNOVA - SEREN KLİMA
    Mansuroğlu Mah.235 Sok.NO:13/A - İZMİR / BORNOVA
    Telefon : 0 232 374 21 14 - Faks : 0 232 374 30 37 - Cep Tel : 0 533 567 83 35
    E-mail : serenklima@airfelservis.com

Aslında K.yakadayım ama nedense o servis denk geldi....

Önce dış ünitelerin altına takılan lastik takozları takmamışlar ben rica ettim olmaz dediler. Airfel merkeze şikayet ettim taktılar birazda kızarak. Açıkçası keşke görebilseniz Arçelik ile Airfelin montaj farkını. İzmir'de olsam fotoğraflardım. Mesela Arçelik üstünde gelen kablo kısa geldiği için yanlarıda getirdikleri ttr kablo ile dış üniteye hat çekti. Airfel ise iç üniteden uzayan 1 metrelik güç kablosunu ortada bırakıp gitti.

Dediğim gibi cihazlardan memnunum ancak servisten değil.

• Altus'u almak için Satürn'e gittim ama kalmamış :S

O kadar yol gitmişken boş dönmek istemedim,550 TL ye Klimasan aldım.

Altusla aynı özelliklere sahip.Şenocak firmasının ürünü.İç ünite olarak Mitsumco diye bir marka daha yapmışlar

Sadece ön paneli değişik,bunda digital göstergeler var.O yüzden bunu tercih ettim.

Dış ünite Klimasan iç ünite Mitsumco oldu,yarın servisi arayıp kurulum isteyeceğim.

İnş. sıkıntısız olur.

Kullanınca yorumları aktarırım...

Not : Şuan Klimasan 9000 BTU klima Bahaus'da 449 tl ye satılıyor.
  • Vestelin nature+ klimasi hakkinda bilgi sahibi olan varmi...yoksa gozukapali gree mi alin dersiniz
  • quote:

Altus'u almak için Satürn'e gittim ama kalmamış :S

Altusla aynı özelliklere sahip.Şenocak firmasının ürünü.İç ünite olarak Mitsumco diye bir marka daha yapmışlar

Sadece ön paneli değişik,bunda digital göstergeler var.O yüzden bunu tercih ettim.

Dış ünite Klimasan iç ünite Mitsumco oldu,yarın servisi arayıp kurulum isteyeceğim.

İnş. sıkıntısız olur.

internetten edindiğim bilgiye göre klimasan şenocak dondurucularına ait. şenocak sağlam köklü bir firma diye biliyorum. hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: karadeli1

quote:

Altus'u almak için Satürn'e gittim ama kalmamış :S

İnş. sıkıntısız olur.

internetten edindiğim bilgiye göre klimasan şenocak dondurucularına ait. şenocak sağlam köklü bir firma diye biliyorum. hayırlı olsun.

Teşekkürler.

Evet şenocak servisi ve garantisi altında ama kendi sayfalarında bile klimayla ilgili bir bilgi yok :S

Mitsumco yu araştırırken bir ispanyol sitesi çıktı karşıma ama emin olamadım.

Sabah servis kaydı bıraktım ama anadolu tarafında servisleri yokmuş sanırım,şuan cevap vermelerini bekliyorum.

• Servis 20:00 da gelip kurdu klimayı,ilk izlenim olarak iyi duruyor,en azından soğutmaya başladı :)

Çok sessiz diyemem ama aşırı bir ses yok,uyku moduna alıp gece denemeyi düşünüyorum.

Zaman geçtikçe izlenimlerimi aktarırım...
  • Vestel Nature Plus 12 A Enerji Split Klima
    Fiyat : 693,22 TL + KDV
    818,00 TL Kdv Dahil

Vestel Nature Plus 15 A Enerji Split Klima
    Fiyat : 784,75 TL + KDV
    926,00 TL Kdv Dahil

Vestel Nature Plus 18 A Enerji Split Klima
    Fiyat : 1.051,69 TL + KDV
    1.241,00 TL Kdv Dahil

Vestel Nature Plus 24 A Enerji Split Klima
    Fiyat : 1.227,12 TL + KDV
    1.448,00 TL Kdv Dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: decsan

Gree biraz sesli çalışıyor. Montaj sırasında taban lastiklerini söylemezseniz takmıyorlar. Lastikler takılsa bile bir uğultu sesi gelebiliyor. Bunun dışında ısıtma soğutma konusunda sıkıntı yaşatmaz...

yok be hocam ne sesi 12bin btuluk Gree var bizdede fan 1 de ses duyulmuyor nerdeyse , hatta bazen çalışmıyor mu bu diye yanına gidip kontrol ediyorum
    fan 4te filan baya geliyor ses ama gerek yok 4e cunku zaten 1 de hemen oda buz oluyor

• ortada fırsat falan pek yok. sadece arada 9 btu luklarda oluyor sanırım.
    ben klimayı mecbur sonunda aldım..
    aslında fırsat fiyat olarak da yorumlanabilir.

zira klimanın dünya kadar filtresi var.. oldukça da kaliteli görününlü..

üretimi midea vietnam da yapılmış..

aldığım klima 18 btu luk electrolux .....

aşağıda linkdeki fiyatı 1700 TL diyor.

http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=2893171

aldığım fiyat maksisum 10 taksit toplam 1200 TL...

aldığım mağaza içerenköy electro world.

ellerinde ya bi tane kalmıştır yada bitmiştir. gitmeden tel açmanızda fayda var.

ayrıca electroworld lerde maximum ile bazı kartlar bu mitsubishi heavy klimalarda indirimler de var. Bu nedenle mitsubishi alacaklar bunlardan mutlaka fiyat alsınlar.

klima takılmadan önce de 25 amperlik bir tane en fazla 1 metre mesafede bir sigorta kutusu yaptırmanız lazım. klima montajı sırasında iyi olan yok bilmemne ayağı vesaire servisin tek kuruş para talebi olmadı. kendi servisinin yıllık bakım ücreti de 80 TL imiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 23 Temmuz 2011; 16:47:50 >

• Bir lamba kadar elektrik yakan toshibadan başka klişma var mı?
  • Rubenis ile gree arasında kalite farkı nedir acaba? koçtaşta rubenisin taiwan malı ve 3 yıl garantisi olduğunu , gree'nin 2 yıl garantisi olduğunu söylediler. rubenisin fiyatı daha uygun ama kalitesi nasıl acaba?
  • 2005 yılında migrostan aldığım 9000btu Blueline klimanın kompresörü benden burada kadar dedi. Demirdöküm servisleri ilgilenliyorlar 9000btu luk kompresör fiyatına 380-TL dediler, bayağı bir para sıkışmış anlaşılan. Bize yeni bir klima gözüktü 500-TL civarında 9000lik klima bakıyorum, hatta Beko'nun 7000btu luk 5465d modeli bile olabilir...

quote:

barmer

Bauhaus'un web sitesinde ve broşüründe bu ürünü göremedim... Şu anda satışı devam ediyor mu?
  • quote:

Barmer

Servis 20:00 da gelip kurdu klimayı,ilk izlenim olarak iyi duruyor,en azından soğutmaya başladı :)

Çok sessiz diyemem ama aşırı bir ses yok,uyku moduna alıp gece denemeyi düşünüyorum.

Barmer klimayı 5-6 gündür kullanıyorsun galiba, izlenimlerini bekliyoruz...
    Yaklaşık 15 metrekarelik güneş alan bir odada kullanacam, buz gibi yapmasada serinleteğini tahmin ediyorum.
  • Benimde taktırdığım oda ortalama 13-15 metrekare,şimdiye kadar memnunum,eğer kapıyı kapatırsam oda buz gibi oluyor

Genelde kapıyı açarak ara hol ve yatak odasının da havasının kırılmasını sağlıyorum.Yatak odası çok olmasa da ara hol epey serinliyor.
    Klimanın üzerine oda sıcaklığını ve ayarladığın dereceyi gösteren küçük bir ekran var,o bilgilere göre oda sıcaklığını ayarlayabiliyorsun.

Kapıyı kapattığımda 22 dereceye düşmesi yaklaşık yarım saati buluyor,fan hızı high seviyede.(İlk açıldığında oda sıcaklığı 31 derece gösteriyor)

Kısaca klimayı soğutmak için istiyorsan bu fiyata bulursan kaçırılmaması gereken bir ürün.Alırken ısıtma konusunda 4 derecenin altında verim alamazsınız demişlerdi,o soğuklarda zaten doğalgaz kullanacağım için sorun yok.Henüz elektrik faturası gelmediği için o konuda yorum yapamayacağım.

quote:

Orijinalden alıntı: alidolek

quote:

Barmer

Servis 20:00 da gelip kurdu klimayı,ilk izlenim olarak iyi duruyor,en azından soğutmaya başladı :)

Barmer klimayı 5-6 gündür kullanıyorsun galiba, izlenimlerini bekliyoruz...
    Yaklaşık 15 metrekarelik güneş alan bir odada kullanacam, buz gibi yapmasada serinleteğini tahmin ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.