Şimdi Ara

Klima hakkında bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, yakın zaman önce 3 gün öncesinde LG marka ınverter klima aldık. Alırken A++ enerji sınıfı dediler ancak şimdi üzerinde ınverter falan yazıyor ama A sınıfı olarak gösteriyor neden olabilir? Eğer A enerji sınıfı ise ++ olana göre çok daha fazla mı çeker?

Bir de günde ortalama olarak 15 saate yakın (gece modu dahil) çalıştırıyoruz ek olarak elektrik faturası ne kadar gelecektir? Marka olarak lg econova 18K ınverter

• Kaliteli mi yoksa kötü mu kullandıkça anlayacaksın ben bu yaz elektrik faturam 120 tl geçmedi ortalama 7 veya 9 saat çalıştı ben bu fiyattan memnunum çünkü 60 metre kareyi soğutmaya çalıştım evin konumu izolasyonu uygun güneş gören bir yer değil ortama veya şehre gore her şey değişebilir klimam A+ idi butcem bu klimayi yetti
    A++ klimalar yüzde otuz daha az elektrik harcar diye biliyorum kullandıkça memnuniyetini veya sikayetinizi burada paylaşın hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabanoz S kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler biz de gece modu dahil 13-15 saat arası çalıştırıyoruz ama A sınıfı diyor inverter olarak aldığım yer A++ diyor ama bakalım göreceğiz, maşAllah'ı var ev çok büyük olmasına rağmen kapı açık mutfağa kadar hol dahil üşütüyor. Enerji tuşuna basıyormusunuz bu arada?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    saat hakkında bi soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.