Şimdi Ara

Klima hava yönlendirici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar duvar tipi klimadan gelen soğuk havayı kimseyi etkilememesi için sadece belirli konuma üfleyecek şekilde ayarlayabileceğim bir aparat var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HHHMMM

Merhaba Arkadaşlar duvar tipi klimadan gelen soğuk havayı kimseyi etkilememesi için sadece belirli konuma üfleyecek şekilde ayarlayabileceğim bir aparat var mıdır ?

ben sorduğunuza benzer bir aparat görmüştüm sanırım demir doğramacıya ince sacdan yaptırlımıştı. klimanın üfleme ağzına göreydi. ama nerede gördüğümü hatırlamıyorum. klimacılar sorarsanız mutlak yol gösterirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9köy

quote:

Merhaba Arkadaşlar duvar tipi klimadan gelen soğuk havayı kimseyi etkilememesi için sadece belirli konuma üfleyecek şekilde ayarlayabileceğim bir aparat var mıdır ?

ben sorduğunuza benzer bir aparat görmüştüm sanırım demir doğramacıya ince sacdan yaptırlımıştı. klimanın üfleme ağzına göreydi. ama nerede gördüğümü hatırlamıyorum. klimacılar sorarsanız mutlak yol gösterirler.

Bir kaç klimaya sordum ama söylediğimi anlatana kadar göbeğim çatladı İnternetten araştırmaktan başka çare kalmadı

• quote:

quote:

quote:

Bir kaç klimaya sordum ama söylediğimi anlatana kadar göbeğim çatladı İnternetten araştırmaktan başka çare kalmadı

aslında çok basit ama haklısınız anlatana kadar derdinizi canınız çıkar birde karşınızdaki size bön bön bakar delimi yahu demezmi o bakışlar halbuki kendisiz anlamak istemiyor başıdan gitsin durumuna yatıyor:)) ben denk gelirsem gördüğüm klimayı mutlak foto alırım aslında çevremde bir yerlerde ama aklıma gelmiyor şuan. çokta basit bir şey esasında.

• quote:

aslında çok basit ama haklısınız anlatana kadar derdinizi canınız çıkar birde karşınızdaki size bön bön bakar delimi yahu demezmi o bakışlar halbuki kendisiz anlamak istemiyor başıdan gitsin durumuna yatıyor:)) ben denk gelirsem gördüğüm klimayı mutlak foto alırım aslında çevremde bir yerlerde ama aklıma gelmiyor şuan. çokta basit bir şey esasında.

hemde nasıl ya şapkanın üstüne şemşiye takan çinliler bunun için nasıl birşey düşünmemiş anlamış değilim

Bir kaç tane klimacı ile görüştüm olmadı ama yılmak yok onun için güzel birşey bulucam

• quote:

quote:

hemde nasıl ya şapkanın üstüne şemşiye takan çinliler bunun için nasıl birşey düşünmemiş anlamış değilim

Bir kaç tane klimacı ile görüştüm olmadı ama yılmak yok onun için güzel birşey bulucam

hayırlısı olsun:))

• klimanın flap kısmında yani yukarı aşağı yelpaze gibi hareket eden kanatın iç kısmında elle sağa yada sola yönlendirilen hava kanatçıkları bulunur.bazı klimalarda bu kanatçıklar kumanda ile otomatik hareket ettirilirken çoğu klimalarda elle hareket ettirilir.klima modeline göre tek yada bir kaç parçadan oluşabilir.mesela 3 parçadan oluşan kanat varsa bir tanesini sağa birini ortaya diğerini sola yada hepsini sağa yada sola isteğinize göre havayı yönlendirebilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba Arkadaslar,

Klima hava yönlendirici aparatimizi facbook üzerinden inceleyebilirsiniz. #klima hava yönlendirici

www.gurselreklam.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klima Hava Yönlendirici -- 3 Temmuz 2014; 17:45:31 >
  • Klima rahatsızlıkların ortadan kaldırmaları için çözüm vardır Klima Hava Yönlendirici ile duvar, kaset ve menfez tipi havayı odaya eşit bir şekilde yayap bir aparat vardır. satın almak isteyenlerin 0216 429 66 77 adresinden teknik destek ve bilgi edinebilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.