Şimdi Ara

Klima konusunda uzman yardıma ihtiyacımız var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Edirne'de ikamet ediyoruz binamız ısı yalıtımlı ve ara kat olarak yatak odası 17 m2 balkon kapalı güney cepheli olan odamız için
    ön cephede kuzey kısımlı ortalama 30,31 m2 salonumuz içinde aynı marka klimalardan düşünüyoruz kullanım amacımız sadece soğutma çok öenemli değil istediğimiz oturulabilir seviyelere getiren enerji verimliliği , sessizlik , kullanım ömrü açısından bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler servis konusunda problem yoktur.
    Samsung Boracay AQ12TSMN
    Samsung Crystal AQ12ESMNSTK
    Auer AG12-0929/R2 R410A
    Airfel AS12-0930/R2 Green
    Uğur UAC 12 I Duvar Tipi Klima
    LG ESNH1264SA3 Jet Cool Klima
    ARÇELİK 121410 R410 A 12000BTU
    LG LIBERO R410A A Sınıfı 13.000 BTU Split Klima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenelupin -- 11 Ağustos 2012; 13:03:31 >

• Sizinle alakası yok ama bende İstanbulda 10. katta oturuyorum. Küçük çocuğumuz olduğu için o çok etkileniyor. Ev güneydoğuya bakıyor salon doğuya yatak ve oturma odası güneye bakıyor, dolayısıyla bu odalar öğleden sonra sıcak oluyor. Ancak yılın sadece toplasan 20- 25 günü çok etkileniyoruz. O yüzden çok kuvvetli bir soğutmaya gerek yok diye düşünüyorum, kombi ısıtıcısı (holde duruyor) 29.5 dereceyi gösterince çok sıcak 26.5 derecede ise çok etkilenmiyoruz. Bu nedenle çok büyük paralar vermeden 18.000-24.000 arası gücü olan en fazla 3000 tl ile bir klima alacam. Ama sadece salona takabiliyoruz biz. Panasonic, mitsubishi, toshiba gibi markalar üzerinde duruyorum. Daikin çok pahalıymış gibi geliyor.
  • takip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.