öncelikle merhaba.aracım hyundai accent admire 1.3 lpg li. aracımda rölanti problemi vardı ve sürekli yapmıyor.benzin, lpg fark etmez bazen seyir halinde yavasladığımda bosa aldıgımda rölanti dalgalanıyor ve stop ediyordu.1 ay yapmıyor sonra bir baslıyor 1 hafta yapıyordu, sonra kendi kendine düzeliyor.gecen gün sunu fark ettim bayadır bu sıkıntıyı yaşamıyordum klimayı açtım 40 50 km gittim arabayı park ettim 1 2 saat sonra bindim klima kapalıydı başladı stop etmeye bir kaç gün sonra yine 40 50 km gitmem gerekti yine klimayı açtım giderken,park ettim 1 2 saat sonra bindim tekrar aynı sorun.bu konu hakkında araştırma yaptığımda hep klima acıkken bu sorun oluşmuş yanlız benim problemim klimayı kullanıp kapattıktan sonra başlıyor sorun nerede olabilir?
Aracın sarjını rolanti düzgünken, klima çalıyırken ve klima kapandıktan sonra kontrol ettirin.
Klima çalışmadan önce ve klima çalışıp kapandıktan sonra bir değişme olacakmı gözlemleyin. Düşüş varsa aracın problemi sarjda.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme