Bildirim
Klima seçimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ana konuya yazarsanız net cevap alabilirsiniz. M2 bilgisine ek olarak yaşadığınız şehir,evinizin ya da klima koyacağınız odanın cephesi, binanın yalıtım durumunuda yazarsanız daha doğru cevap alırsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 26 Ocak 2022; 17:15:46 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben altus aldım, pişmanım şimdilik 18000
-
Hocam ilginize teşekkürler, Gree pular satın aldım, gayet memnunum, sessiz çalışıyor, ısıtma olarak performansı çok iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İyi günlerce kullanın hayırlı olsun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
neden ki
-
Müşteri desteği açısından kötüydüler. Gerçi arçelik ile ilgili ama sonra toparladılar. Elektronik ekran olmaması ve akıllı klima olmaması da kötü aldığım modelde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 31 Ekim 2022; 10:59:22 > -
ısıtması nasıl
-
Kşın 7-8 kez yaktım. Isıtıyor güzelce. elektrişkli ısıtıcıya göre çok da fazla yakmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X