Bildirim
Klima Su Akıtıyor Nasıl Halledicez Bunu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bujiler meme yapmış. -
İlk defa klima kullanıyorsun sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tahrikk
gorende babasinin evinde dogdugundan beri klima var zanneder -
içeri su akıtmaya basladıgını soyluyor sanırım arkadas arkadakı gıder tıkanmıs olabılır boruda su bırıkmıstır ve su ıcerı damlamaya baslar....quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayarquote:
gorende babasinin evinde dogdugundan beri klima var zanneder
Alıntıları Göster -
Bizim yetkili servise benzeyen halimiz mi var?quote:
Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayarquote:
gorende babasinin evinde dogdugundan beri klima var zanneder
Alıntıları Göster
Kardeş normal olan o değil mi?
Biraz daha açıklar mısın?
-
dışardaki motor akıtıyosa normal ama içerdeki ünite akıtıyosa dışardaki borunuz tıkanmış demektir.quote:
Orijinalden alıntı: ferhaaaat
içeri su akıtmaya basladıgını soyluyor sanırım arkadas arkadakı gıder tıkanmıs olabılır boruda su bırıkmıstır ve su ıcerı damlamaya baslar....
Alıntıları Göster -
zevk suyudur oquote:
Orijinalden alıntı: Erdem
dışardaki motor akıtıyosa normal ama içerdeki ünite akıtıyosa dışardaki borunuz tıkanmış demektir.
Alıntıları Göster -
Bizimde de aynı sorun oldu sonra baktıkki klima biraz yamuk tahliye borusuna gidicegine diger tarafa gidip birikiyor sonrada damlatıyor yani biz klimayı düzelterek çözdükquote:
Orijinalden alıntı: bgkn
zevk suyudur o
Alıntıları Göster -
Klimanın su akıtan borusu var o boru dümdüz olmalı eğer yamuksa suyu içeri doğru boşaltırquote:
Orijinalden alıntı: irmscher
Bizimde de aynı sorun oldu sonra baktıkki klima biraz yamuk tahliye borusuna gidicegine diger tarafa gidip birikiyor sonrada damlatıyor yani biz klimayı düzelterek çözdük
Alıntıları Göster -
yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. bu marka bilindik olmamasına rağmen 8 senedir kullanıyorum ilk defa böyle birşey başıma geldi. bilgim de yok o yüzden danışıyorum. su damlatan kısmı fotoladım bir bakıp yorumlayabilirseniz çok sevinirim:quote:
Orijinalden alıntı: irmscher
Bizimde de aynı sorun oldu sonra baktıkki klima biraz yamuk tahliye borusuna gidicegine diger tarafa gidip birikiyor sonrada damlatıyor yani biz klimayı düzelterek çözdük
Alıntıları Göster
-
1)Aşırı nemlenmiş olabilirquote:
Orijinalden alıntı: kullockher73
yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. bu marka bilindik olmamasına rağmen 8 senedir kullanıyorum ilk defa böyle birşey başıma geldi. bilgim de yok o yüzden danışıyorum. su damlatan kısmı fotoladım bir bakıp yorumlayabilirseniz çok sevinirim:
Alıntıları Göster
2)Klimanın iç tarafında bir boru var o çıktıysa akıtıyor olabilir. (Büyük ihtimal budur)
3)Dışarıya verilen boruda tıkanma veya o tarz bişey olmuş olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 23 Temmuz 2011; 12:19:31 >
-
hocam gider borusu var o delinmiştir yada klima gazı açılmıştırquote:
Orijinalden alıntı: kullockher73
yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. bu marka bilindik olmamasına rağmen 8 senedir kullanıyorum ilk defa böyle birşey başıma geldi. bilgim de yok o yüzden danışıyorum. su damlatan kısmı fotoladım bir bakıp yorumlayabilirseniz çok sevinirim:
Alıntıları Göster
-
balkona çık motorunu sök sonra içeri geç klimayı sök dik yatır vur kıçına 3 kere sonra ters yatır 4 kere vur düzelecektirquote:
Orijinalden alıntı: erdem3463
1)Aşırı nemlenmiş olabilir
2)Klimanın iç tarafında bir boru var o çıktıysa akıtıyor olabilir. (Büyük ihtimal budur)
3)Dışarıya verilen boruda tıkanma veya o tarz bişey olmuş olabilir.
Alıntıları Göster -
geçen günde sigortayı attırmıştı bu. servisi çağırma vakti geldi sanırım...quote:
Orijinalden alıntı: HeilHitler
hocam gider borusu var o delinmiştir yada klima gazı açılmıştır
Alıntıları Göster -
Boru tıkanmıştır. Teknik servisi çağır. İçeri damlatıyor de ya boruyu değiştirirler ya da arkadaşın da dediği gibi boru çıkmıytır.quote:
Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa
balkona çık motorunu sök sonra içeri geç klimayı sök dik yatır vur kıçına 3 kere sonra ters yatır 4 kere vur düzelecektir
Alıntıları Göster -
Bizim de aynısı olmuştu.Servisi çağırdık;adamlar boruyu düzeltti.Yamuk duruyormuş.O kadar yani.quote:
Orijinalden alıntı: Uçan_Depik
Boru tıkanmıştır. Teknik servisi çağır. İçeri damlatıyor de ya boruyu değiştirirler ya da arkadaşın da dediği gibi boru çıkmıytır.
Alıntıları Göster -
Tek sebebi var tahliye borusu ya tikandi yada bukuldu.. Normalde o sekilde su damlamasi yapmaz. Servisi arayin iki dakikada temizlerler. Buyuk bir ihtimal tahliye borusu tikali o meretin !!quote:
Orijinalden alıntı: Darth Furko
Bizim de aynısı olmuştu.Servisi çağırdık;adamlar boruyu düzeltti.Yamuk duruyormuş.O kadar yani.
Alıntıları Göster -
Abi aç bak ya elini korkak alıştırma. Tut yanlardan klimanın çek kapağını çıkar baktın anlamadın geri tak servisi ara.quote:
Orijinalden alıntı: Darth Furko
Bizim de aynısı olmuştu.Servisi çağırdık;adamlar boruyu düzeltti.Yamuk duruyormuş.O kadar yani.
Alıntıları Göster -
Terleme yapmış veya düzgün montaj yapılmamış. Teknik servisi çağırın sakın dokunmayın patlar .quote:
Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri
Abi aç bak ya elini korkak alıştırma. Tut yanlardan klimanın çek kapağını çıkar baktın anlamadın geri tak servisi ara.
Alıntıları Göster
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Benzer içerikler
- bim köfte
- yırtık dolar nerede değiştirilir
- türkiye neden gelişmiyor
- davidoff sigara
- keman çalana ne denir
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
- exxen de neler var
- penis nakli
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X