Şimdi Ara

Klima Su Akıtıyor Nasıl Halledicez Bunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
20.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elecktra marka klima var arkadaşlar biraz önce durduk yere su akıtmaya başladı. bildiğiniz yapılabilecek birşeyler var mı?

• Bujiler meme yapmış.
  • İlk defa klima kullanıyorsun sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

İlk defa klima kullanıyorsun sanırım.

gorende babasinin evinde dogdugundan beri klima var zanneder
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Alıntıları Göster
    içeri su akıtmaya basladıgını soyluyor sanırım arkadas arkadakı gıder tıkanmıs olabılır boruda su bırıkmıstır ve su ıcerı damlamaya baslar....
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

quote:

Alıntıları Göster
    Bizim yetkili servise benzeyen halimiz mi var?

Kardeş normal olan o değil mi?

Biraz daha açıklar mısın?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferhaaaat

içeri su akıtmaya basladıgını soyluyor sanırım arkadas arkadakı gıder tıkanmıs olabılır boruda su bırıkmıstır ve su ıcerı damlamaya baslar....

Alıntıları Göster
    dışardaki motor akıtıyosa normal ama içerdeki ünite akıtıyosa dışardaki borunuz tıkanmış demektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne hortumu?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem

dışardaki motor akıtıyosa normal ama içerdeki ünite akıtıyosa dışardaki borunuz tıkanmış demektir.

Alıntıları Göster
    zevk suyudur o
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgkn

zevk suyudur o

Alıntıları Göster
    Bizimde de aynı sorun oldu sonra baktıkki klima biraz yamuk tahliye borusuna gidicegine diger tarafa gidip birikiyor sonrada damlatıyor yani biz klimayı düzelterek çözdük
  • quote:

Orijinalden alıntı: irmscher

Bizimde de aynı sorun oldu sonra baktıkki klima biraz yamuk tahliye borusuna gidicegine diger tarafa gidip birikiyor sonrada damlatıyor yani biz klimayı düzelterek çözdük

Alıntıları Göster
    Klimanın su akıtan borusu var o boru dümdüz olmalı eğer yamuksa suyu içeri doğru boşaltır
  • quote:

Orijinalden alıntı: irmscher

Alıntıları Göster
    yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. bu marka bilindik olmamasına rağmen 8 senedir kullanıyorum ilk defa böyle birşey başıma geldi. bilgim de yok o yüzden danışıyorum. su damlatan kısmı fotoladım bir bakıp yorumlayabilirseniz çok sevinirim:

• quote:

Orijinalden alıntı: kullockher73

yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ederim. bu marka bilindik olmamasına rağmen 8 senedir kullanıyorum ilk defa böyle birşey başıma geldi. bilgim de yok o yüzden danışıyorum. su damlatan kısmı fotoladım bir bakıp yorumlayabilirseniz çok sevinirim:

Alıntıları Göster
    1)Aşırı nemlenmiş olabilir
    2)Klimanın iç tarafında bir boru var o çıktıysa akıtıyor olabilir. (Büyük ihtimal budur)
    3)Dışarıya verilen boruda tıkanma veya o tarz bişey olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem3463 -- 23 Temmuz 2011; 12:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kullockher73

Alıntıları Göster
    hocam gider borusu var o delinmiştir yada klima gazı açılmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: erdem3463

1)Aşırı nemlenmiş olabilir
    2)Klimanın iç tarafında bir boru var o çıktıysa akıtıyor olabilir. (Büyük ihtimal budur)
    3)Dışarıya verilen boruda tıkanma veya o tarz bişey olmuş olabilir.

Alıntıları Göster
    balkona çık motorunu sök sonra içeri geç klimayı sök dik yatır vur kıçına 3 kere sonra ters yatır 4 kere vur düzelecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeilHitler

hocam gider borusu var o delinmiştir yada klima gazı açılmıştır

Alıntıları Göster
    geçen günde sigortayı attırmıştı bu. servisi çağırma vakti geldi sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

balkona çık motorunu sök sonra içeri geç klimayı sök dik yatır vur kıçına 3 kere sonra ters yatır 4 kere vur düzelecektir

Alıntıları Göster
    Boru tıkanmıştır. Teknik servisi çağır. İçeri damlatıyor de ya boruyu değiştirirler ya da arkadaşın da dediği gibi boru çıkmıytır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan_Depik

Boru tıkanmıştır. Teknik servisi çağır. İçeri damlatıyor de ya boruyu değiştirirler ya da arkadaşın da dediği gibi boru çıkmıytır.

Alıntıları Göster
    Bizim de aynısı olmuştu.Servisi çağırdık;adamlar boruyu düzeltti.Yamuk duruyormuş.O kadar yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Furko

Bizim de aynısı olmuştu.Servisi çağırdık;adamlar boruyu düzeltti.Yamuk duruyormuş.O kadar yani.

Alıntıları Göster
    Tek sebebi var tahliye borusu ya tikandi yada bukuldu.. Normalde o sekilde su damlamasi yapmaz. Servisi arayin iki dakikada temizlerler. Buyuk bir ihtimal tahliye borusu tikali o meretin !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Furko

Alıntıları Göster
    Abi aç bak ya elini korkak alıştırma. Tut yanlardan klimanın çek kapağını çıkar baktın anlamadın geri tak servisi ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

Abi aç bak ya elini korkak alıştırma. Tut yanlardan klimanın çek kapağını çıkar baktın anlamadın geri tak servisi ara.

Alıntıları Göster
    Terleme yapmış veya düzgün montaj yapılmamış. Teknik servisi çağırın sakın dokunmayın patlar .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.