Şimdi Ara

Klima Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazarlama tekniklerine kanmadan, sorunsuz kullanabileceğim yerli-ithal farketmez bana 1 adet 18000 btu 1 adet 9000 btu en az elektirk tüketip en ucuza alabileceğim klima tavsiye edermisiniz?(fiyat-kalite oranı optimum olan) Elektiriğe vereceğim parayı peşinen klimaya da vermek istemem o nedenle varsın biraz fazla yaksın ama benim klimaya verecek 3000-4000 liram yok. diyorum en fazla ikisine 2000 lira veririm

Bu işin uzmanlarından tavsiyelerini bekliyorum, birde bu aylar klima almak için uygun mu? bayram sonrası hemen alabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterius -- 8 Aralık 2008; 19:22:09 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Asterius

Pazarlama tekniklerine kanmadan, sorunsuz kullanabileceğim yerli-ithal farketmez bana 1 adet 18000 btu 1 adet 9000 btu en az elektirk tüketip en ucuza alabileceğim klima tavsiye edermisiniz?(fiyat-kalite oranı optimum olan) Elektiriğe vereceğim parayı peşinen klimaya da vermek istemem o nedenle varsın biraz fazla yaksın ama benim klimaya verecek 3000-4000 liram yok. diyorum en fazla ikisine 2000 lira veririm

Bu işin uzmanlarından tavsiyelerini bekliyorum, birde bu aylar klima almak için uygun mu? bayram sonrası hemen alabilirim?

Şimdiden teşekkürler.

herkezin bütçesi sınırlı malesef sizi anlıyorum ama şuda bi gerçekki yerli klimaların ömrü malesef 5-6 seneyi geçmio şimdiye kadar gittiğimiz bir çok klima arızası garanti ne zman bittiyse o zman cihazda ömrünü tamamlıo diğer yandan biraz fazla para verip 10-15 sene arkanıza bakmıosunuz hem klima 2-3 sene içersinde yaptığı elektrik tasaraffunda kendi kendi ni fifti edio ;) bu da bi gerçek en soğuk havalarda bile perfonmans kaybına uğramamakta,
    şimdi gelelim klimanıza dediğiniz özellikte klima yı öncelikle ne amaçla kullacaksınız kış ağırlıkmı yaz mı yoksa ikiside mi şu anda doğal gaz da elektrikde zamlı zaten ama klimada genelde oturduğunuz yeri ısıtarak ayda ortalama inverter klimayla 150 ytl ( tüm beyaz eşya dahil kendi evim örnktr ) bide diğer yandan doğal gaza 300 ytl verip tüm evi ısıtmak var ayrıyetten bide elktrk. faturası size kalmış

şu anda mitsubishide kampayanlar var sanırım fiyatları 200 ytl kadar aşağıda ama elektrik olanı bide heavy olanı var o sabancı nın getirdiği dikkat edersiniz diğer klima olarak saymak gerekirse tohsihiba- uygun olabilir bide orjinal japon dedikleri bi klima var adını unuttum :) ona da bakabilirsiniz fiyatı gayet uygun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2025 Klima Tavsiye
    6 gün önce açıldı
    Buzdolabı Tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.