< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Klima Tavsiyeleri [ANA KONU] (3077. sayfa)

-
-
Hocam nereden aldınız ve kaç yıl garantisi var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bursa'da oturduğum için buradaki bir bayiden aldım.
Ve gerçekten muhteşem bir klima.
Garanti konusuna gelirsek ; 2 yıl cihaz, 5 yıl kompresör garantisi var...
Hocam az önce 12 binlik için 1300 euro fiyat verdiler. Klimanın hava temizlemesi vs nasıl çalışıyor koku vs çekebiliyor mu kullanıcı olarak size sormak istedim en çok beğendiğiniz özelliği nedir
Merhaba
işyeri için bu klimaları düşünüyorum fiyat açısından birbirine çok yakınlar işyeri büyüklüğü 50 metrekare
kullanım ve verimlilik bakımından hangisini almalıyım öneriniz var mı ?
Baymak Elegant Prime 18 A++ 18000 BTU Inverter
Baymak Elegant Plus UV 18 A++ 18000 BTU Inverter
Kaira DTXR50E A++ 18000 BTU Wifi Inverter
Bosch Climate 2000 53E A++ 18000 BTU Inverter
-
Merhaba,
Baymak Elegant Prime 18 kullanan varsa dış ünite ayak takozları takılınca yerden yüksekliği kaç cm oluyor. genişlik olarak çıkıntı dahil 785mm yandaki çıkıntı hariç 75 cm falan mıdır. Yerini ayarlamak için kullanan ölçebilecek durumu olan varsa sevinirim.
-
Merhaba ,
Öncelikle Panasonic Etherea 12.000 Btu için 1.300 Euro fiyat aldıysanız çok iyi fiyat.Ama dikkat edin , Panasonic markasının Etherea modeli olmalı ve Nanoe X dediğimiz kendisine patentli Hava Temizleme teknolojisinin güncel versiyonunu desteklemesi açısından Mark 3 versiyonu olmalı.Daha basit haliyle 2022 yılı ve sonrasında üretilmiş bir Etherea modeli olmalı.
Nanoe X'ten bahsedeyim kısaca...
Nanoe X teknolojisi ; Panasonic'in 2003 yılından beri geliştirdiği kendine patentli bir teknoloji ve bu piyasada daha doğrusu klima sektöründe bana göre en iyi temizleme teknolojisi.Ve her geçen sene daha da geliştiriliyor.
Mesela son gelişmelerden bir haber verirsem ; Panasonic klimalar iç mekan üniteleri için dünya üzerinde VDI 6022 sertifikasını alan ilk klimadır.
Peki VDI 6022 sertifikası nedir dersek ; bir iç ortamdaki hijyeni sağlamayı garantileyen en katı kurallara sahip bir sertifikadır.Yani polen, küf ve kapalı alanlarda bulunan birçok yaygın evcil hayvan alerjeni gibi yaygın alerjenlere maruz kalmaya karşı en yüksek düzeyde etkinliği garanti eden bir sertifika diyebiliriz VDI 6022 için.
Naneo X 'e geri dönersek ; Panasonic Nanoe X teknolojisini uzun yıllardır geliştiriliyor ve 2021 yılındaki Mark 3 versiyonu ile saniyede 48 Trilyon ile Hidroksil Radikal üretiyor ortama.
Bu teknoloji nedir , ne değildir diyenler aşağıdaki linklere tıklayıp Türkçeye çevirerek detayları okuyabilir.
https://www.panasonic.com/global/hvac/nanoe.html
https://www.aircon.panasonic.eu/GB_en/happening/nanoe-site-solutions-04-residential//
Sorunuza gelirsek ; ben hava temizleme özelliğinden tabii ki çok memnunum.Ama bu memnuniyet birazda sizin beklentinizle alakalı.Sonuçta bu ürün bir klima ama üzerindeki teknolojinin üzerine bir ortam temizleme teknolojisi hiçbir cihazda yok.Öyle ki ; Avrupadaki bazı sağlık kuruluşları bina içlerine ve bazı lüks araç modelleri ise araç içine entegre diyorlar Nanoe X teknolojisini.Gerisini siz tahmin edin...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X