Arkadaşlar öncelikle merhaba ben ev için yeni bir klima almayı düşünüyorum,yalnız bir türlü karar veremedim.Aklımda iki tane marka var birisi Samsung biriside Toshiba,Samsung'un AQV12KBANSTK Inverter modeli,Klimanın ön yüzü cristal animasyonlu açıkcası dış görünümüyle beni cezbetti diyebilirim.Özellikleri bakımından pek fazla bir fikrim yok,bu ürünü aldığımda ileride bana sorun yaşatırmı?bilmiyorum.Ürünü kullanan arkadaşlar varsa görüşlerini yazabilir.Eğer Toshiba yı tavsiye ederseniz hangi modelini almalıyım.Bu arada Bütcem Sınırsızdır şimdiden teşekkürler.
Soğutma Özellikleri Kapasite 12000 Btu Klima Türü Inverter Klima Kapasite (Soğutma, Btu/saat) 11 942 Kapasite (Isıtma, Btu/saat) 13 678 Soğutucu Türü R-410a Enerji Verimi EER (Soğutma, W/W) 15,4 Enerji Verimi COP (Isıtma, W/W) 4,50 Hava Yönü Kontrolü (Sola / Sağa) OTOMATİK Hava Yönü Kontrolü (Yukarı / Aşağı) OTOMATİK Nem Alma (l/saat) 1,3 Genel Özellikler Gürültü Seviyesi (İç Mekan Yüksek/Düşük, dB) 41 / 20 Gürültü Seviyesi (Dış Mekan Yüksek, dB) 45 Alerji Filtresi Var Nem Alma Var Uzaktan Kumanda Var Uyku Modu Var Good Sleep Modu Var Otomatik Tekrar Başlatma Var Turbo Modu Var Güç Tüketimi Güç kaynağı 220 ~ 240 V / 50 Hz Güç tüketimi (Soğutma, W) 780 Güç tüketimi (Isıtma, W) 890 İşletme Akımı (Soğutma, A) 3,8 İşletme Akımı (Isıtma, A) 4,1 Boyutlar Yükseklik iç ünite 313 mm Genişlik iç ünite 880 mm Derinlik iç ünite 237 mm Yükseklik dış ünite 545 mm Genişlik dış ünite 790 mm Derinlik dış ünite 285 mm Net Ağırlık (İç Ünite, kg) 11,5 kg Net Ağırlık (Dış Ünite, kg) 35,5 kg Garanti Koşulları Distribütör Samsung Elektronik Türkiye Servis Sağlayıcı Samsung Yetkili Servisleri - 444 77 11 Ücretsiz Kurulum Var Garanti Süresi 3 Yıl iç 3 Yıl Dış Ünite
Kimse tenezzül edipde konuya bir tek cevap bile yazmamış KONU KİLİT !!
kardeşim bir toshiba inverter kullanıcı olarak yani samsung nedir ya toshiba varken Toshiba RAS 13 SKV Klima ben bu ürünü öneririm aç 24 saat çalışsın ampul kadar yakar
sınırsız bütçeyle bula bula samsung'u mu buldunuz???hocam gidin daikin in en üst modelini alın.klima aramakla niye vakit kaybediyorsunuz ki...