Şimdi Ara

Klima Temizleyici Sprey Kullanan Varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
2
Favori
49.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim aracım 1993 model Toyota Corolla ve polen filtresi yok. Bu temizleyicilerden alıp kulansam sonuca ulaşır mıyım? bir de bu sıvıyı nereden dökeriz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Klimanın güzel koku vermesini istiyorsanız;

-Klimayı son kademe açın (Sadece havalandırma çalışsa yeterli)
    -Klima iç sirkülasyon modunda olmalı kesinlikle.
    -Kokusunu beğendiğiniz bir deodorantın tetiğini güzelce bantlayın ve araçta uygun bir yere koyup kapıları kapatın.
    -Deodorant tamamen boşaldıktan sonra klimayı kapatın ve aracın kapılarını açıp 10 dakika kadar havalandırın.

Bu işlem duruma göre 1-2 ay güzel koku verir araca. Tabi siz sürekli araca bindiğiniz için 2 gün sonra burnunuz o kokuya alışacak ve artık algılamayacaksınız. Ancak dışardan biri araca bindiğinde arabanın ne kadar güzel koktuğunu size söyleyecektir.

üstad yanlış bişe olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Klimanın güzel koku vermesini istiyorsanız;

-Klimayı son kademe açın (Sadece havalandırma çalışsa yeterli)
    -Klima iç sirkülasyon modunda olmalı kesinlikle.
    -Kokusunu beğendiğiniz bir deodorantın tetiğini güzelce bantlayın ve araçta uygun bir yere koyup kapıları kapatın.
    -Deodorant tamamen boşaldıktan sonra klimayı kapatın ve aracın kapılarını açıp 10 dakika kadar havalandırın.

Bu işlem duruma göre 1-2 ay güzel koku verir araca. Tabi siz sürekli araca bindiğiniz için 2 gün sonra burnunuz o kokuya alışacak ve artık algılamayacaksınız. Ancak dışardan biri araca bindiğinde arabanın ne kadar güzel koktuğunu size söyleyecektir.

üstad yanlış bişe olmasın

Airclim diye bir ürün var bu da aynı işi yapıyor. Bi kaç kere kullandım isterseniz bundan kullanın. Ama deodoranttan tek farkı kilitli tetiğinin olmasıdır.

• Merhaba Hocam,
    Burada istenen güzel koku verme olayı ise dediğiniz yöntem uygulanabilir. Ama sağlıksız olur. Öncelikle deodorantın içindeki yağlar klima sisteminize yerleşir. Ve burada daha fazla bakteri üremesine neden olur. Kaş yapalım derken göz çıkartmak işten bile değil..

Protec Klima Fresh ise klima kanallarındaki bakterileri %100'e yakın oranda yok ediyor. Ve turunçgiller kokusu ile taze bir koku veriyor. Fakat bu koku kesinlikle kalıcı değildir. Çünkü yağ içermez.
    İstediğiniz sağlık ise doğru tercih Protec Klima Fresh olacaktır. Diğer yöntem yıkanmayıp parfüm sıkmaya benziyor.

Bu arada kilitli tetik olayı da bomba diye tabir ediliyor. Ve Protec Klima Fresh'te bulunmaktadır. Kullanım videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

Satın almak için :http://www.otobun.com/shop/protec-klima-fresh

Kargo Bedava + %15 Facebook İndirimi ile: 50,15 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koleman -- 2 Temmuz 2014; 23:38:50 >

• Aynı paraya würth varken beni çekmiyor açıkçası. Sanalpazar da daha da ucuz. 42 tl.

http://www.sanalpazar.com/Wurth-Arac-Ici-Tazeleme-Spreyi-100-Ml__isp6405549

http://shop.wurth.com.tr/arac-ici-tazeleme-spreyi-100ml

Ticaretinizi baltalıyor gibi düşünmeyin lütfen, forum mantığı gereği yazma gereği duydum.

• Arkadaşlar Motip klima köpüğü alıp ön orta kanaldan sıksam köpük polen filtresi boşluğuna toplanmayacak mi? Bunun ne yararı olacak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up, çamaşır suyunu deneyen oldu mu :D
  • Arkadaşlar şimdi balata spreyi sıkacak olursak bunu polen filtresini söküp ordan mı vereceğiz? Yoksa teybin üstündeki hava deliklerindenmi sıkacağız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kötü koku olmamasına rağmen ben aracımda kullanmıştım geçen yıl.ilk başlarda klimayı açınca bir ferahlık veriyor sonra etkisi geçiyor.senede 2-3 defa kullanmak gerekli
  • kötü koku sorunum yoktu, bu carpex den kullandım. güzel hoş bi koku veriyo. bakteriler ölüyomu , sağlar mı onu bilemiyorum. ama ürün zaten fazla pahalı değil bişey kaybetmezsiniz. alın deneyin derim.
  • Merhaba ben bu urunu kullandım ucuna takılan spreyı boru ıle her yere ulasabılıyor havalandırmalardan ıcerı dogru sıkacaksınız hem ev tipi klimalarada etıkılı

http://www.otopaspaslar.com/Klima-Temizleyici-Bakterilere-Son-,PR-352.html
     Klima Temizleyici Sprey Kullanan Varmı?

• Ozon çok daha etkilidir.Hem tüm kötü kokuyu yok eder hem mikropları öldürür, hem kimyasal kalıntı bırakmaz.Spreylerin içinde kanserojen veya zararlı bir madde var mı bilemiyoruz. (Arabaya ozon verilirken arabanın içinde olmazsınız herhalde.) Tabi ozonla bu işlemi yaptığını iddia eden yerlerin makinası gerçekten kaliteli mi, yeterince ozon üretebiliyor mu bilmiyorum. En verimli ozon üreten sistemler bildiğim kadarı ile U.V. lambalı olanlar. Tabi bunu aldıktan sonra bu U.V. lambaların belli bir saatte değişmesi gerek; bir ömrü var. Ozon makinasının bu anlamda bakımlarının da yapılmış olması gerek kanımca.
  • Senelik polen filtresi değiştiriyorum geçen senede würth klima temizleycii uygulattım acayip elma kokulu olandan evaporatörün resmini çektim albea 2010 1.4 aracım Klima Temizleyici Sprey Kullanan Varmı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.