Şimdi Ara

klimada arçelik mi bosch mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar özellikle enerjiyi az harcayan 18'lik bir klima düşünüyorum. arçelik ve bosch arasında kararsızım. uzun yıllar kullanabileceğim, sessiz çalışan bir klima istiyorum.deneyimlerinize ihtiyacım var. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neo25911 -- 14 Mart 2013; 10:21:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Neo25911

arkadaşlar özellikle enerjiyi az harcayan 18'lik bir klima düşünüyorum. arçelik ve bosch arasında kararsızım. uzun yıllar kullanabileceğim, sessiz çalışan bir klima istiyorum.deneyimlerinize ihtiyacım var. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

Aradığınız özelliklerle marka isimleri uyuşmuyor, klima markalarına bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mat35

quote:

arkadaşlar özellikle enerjiyi az harcayan 18'lik bir klima düşünüyorum. arçelik ve bosch arasında kararsızım. uzun yıllar kullanabileceğim, sessiz çalışan bir klima istiyorum.deneyimlerinize ihtiyacım var. fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim...

peki hangi markalar önerilir ?
  • quote:

quote:

quote:

Foruma,
    kaç metre kare,
    bütçe,
    ara katmı, çatımı,
    yaz - kış kullanılacakmı yazarsanız öneride bulunulur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Foruma,
    kaç metre kare,
    bütçe,
    ara katmı, çatımı,
    yaz - kış kullanılacakmı yazarsanız öneride bulunulur.

klimayı sadece yaz aylarında kullanacağım. evim en üst kat. odam ise yaklaşık 20metrekare. bütçem ise 1500-2000 arası.

• arcelik herzaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kürşad593

arcelik herzaman

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j-CVp6_gCbQ#at=34]

bilmediigin konuda yazmada saygı duysunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a r d ı ç -- 15 Mart 2013; 11:48:57 >
  • Sadece bu iki marka arasından seçim yapmak durumundaysanız Bosch.

Ama o kadar para veriyorsanız kaliteli bir inverter alın daha iyi. Çünkü bu iki markanın malları da (klima olarak) pek matah şeyler değildir.

Alın şunu, devamlı bana dua edersiniz:

http://www.akakce.com/klima/en-ucuz-alarko-carrier-53nqv035m-x-power-gold-fiyati,449070.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.