Merhaba,ben bu ay yeni bir klima aldım.Ama internetten kullanma klavuzunu okurken bir şey dikkatimi çekti.C tipi sigorta istiyor ve topraklama istiyor.Evimdeki elektrik tesisatı biraz eski olduğu için Buşonlu tip sigorta kullanıyorum ve topraklama yok bu bir sorun çıkarır mı?Klimam Arçelik 24031 Active Power:
Plasma Özelliği : - Soğutma Kapasitesi (BTU/h) : 25000 Isıtma Kapasitesi (BTU/h) : 28000 Isıtma Tipi : Heat-Pump Jet Cool ( Hızlı Soğutma ) : Var Korozyona dayanıklı Gold Fin dış ünite : Var Elektrik kesintilerinden sonra tekrar çalışma : Var Sağlıklı Nem Alma : Var Yıkanabilir Anti-Bakteri Filtresi : Var Çoklu Programlama Özelliği (Timer) : 24 saat İç Ünite ( GxYxD ) mm : 1088 x 297 x 195 Dış Ünite (GxYxD) mm : 870 x 800 x 320 Peşin Fiyatı : 1.629,00 TL.
Buşonlu olsun, onların da beklemeli beklemesiz (gecikmeli) tipleri vardır. C, gecikmeli tip sigortadır, yani B tipi kadar çabuk değildir, bunu sanıyorum klima motorunun ilk kalkışta çektiği yüksek akım için istiyorlar. Belki internetten almak gerekebilir ama "gecikmeli" buşon almanız lazım.