Şimdi Ara

klimada tasarruf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen yıl aldığım bir midea marka 18 btu klimam var. bir arızadan dolayı geçenlerde servise başvurdum ve sağolsunlar gelip ilgilendiler. ancak servis elemanının söylediği bir konu aklıma takıldı ve sizlere sorayım dedim. servis elemanını iddası klimayı 24 derece ısı ile 30 derece ısı arasında çalışırken elektrik harcaması bakımından bir fark yaratmamasıdır. bunuda klimanın her kalkışa geçerken çok akım çekerek elektriğe fazla yüklenmesine bağladı. bana çok inandırıcı gelmemekle birlikte birde sizlere sorayım dedim. vereceğiniz değerli bilgiler için şimdiden teşekkürler.

• kimsenin yardım etmeye niyeti yok herhalde. konuyla ilgili açıklamalarınızı bekliyorum.
  • gazdaş o senin evinin ısı kaçağına bağlıdır klima bir ısı üretir senin evinde bir ısı tüketir ev nekadar ısı yalıtımı zayıfsa okadar ısı sarfiyatı çok olur ve haliyle okadarda klima çalışır ona görede istediğin derecede ısıyı sabit tutmaya çalışacaktır bu 1
    2.side dış ısı sıcaklığı hava çok soğuk olunca klimada istenilen ısıyı yakalayamaya bilir ozaman kompressörü sürekli çalışır buda elektriğin anasını ağlatır kompreswsör sürekli çalışır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.