Bildirim
Klimadan çıkan duman
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende merak ettim şimdi bu konuyu.
-
soğutma mı ısıtma mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klima5505 -- 6 Temmuz 2012; 21:02:04 > -
Hani kış olsa dış ünite buz baglıyor diyecegim, yada acaba genemi dış vanalar falan buzmu oluyor yada arkadaşmı hatalı anlattıki. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mat35
Hani kış olsa dış ünite buz baglıyor diyecegim, yada acaba genemi dış vanalar falan buzmu oluyor yada arkadaşmı hatalı anlattıki.
ben de ondan sordum aynen -
Eğer ısıtmada kullanıyorsanız , klimanın dış ünitesindeki peteklerde buzlanma olur. klima bunu eritmek için ters çalışır. buz eriyince de buhar olur , dış üniteden çıkar,normaldir. ama soğutmaysa bir arızadır bu .. -
Yazınca iç ünitesi buz bağlayanlar var ama içerden duman çıkarmı bilemem -
quote:
Orijinalden alıntı: Mat35
Yazınca iç ünitesi buz bağlayanlar var ama içerden duman çıkarmı bilemem
-
quote:
Orijinalden alıntı: klima5505
soğutma mı ısıtma mı ?
Isıtma. -
quote:
Orijinalden alıntı: emrah 1905
quote:
Orijinalden alıntı: klima5505
soğutma mı ısıtma mı ?
Isıtma.
normal. klimanın dış ünitesinin peteklerinde buzlanma olur. buzu eritmek için klima ters çevrim çalışır. buz eriyince buharı çıkar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X