Şimdi Ara

Klimadan Sigara Kokusu Geliyo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar arabada sigara iciyorum ama icerken klimayi hep kapatiyorum.Son 1 haftadir ne zaman klimayi acsam bi 15 dk sigara kokusu geliyo bunu duzeltmenin bi yolu var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• havalandırmayı kontrol etmeyi bir dene bence .ama tam emin değilim
  • Arabada sigara içerseniz,, klima çalışmasa bile duman hava yollarından içeri sızdığı için klima sistemine ulaşır.

Komple klima temizliği, dezenfeksiyon işlemi yaptırın. Sonra da bir daha aracınızda sigara içmeyin.
  • daha çok sigara içerseniz ve camları kapatırsanız klima açık şekilde sorun düzelir ama dikkat edin aracınızın kliması tiryaki olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacTavish®

daha çok sigara içerseniz ve camları kapatırsanız klima açık şekilde sorun düzelir ama dikkat edin aracınızın kliması tiryaki olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: E93 M3

Arkadaslar arabada sigara iciyorum ama icerken klimayi hep kapatiyorum.Son 1 haftadir ne zaman klimayi acsam bi 15 dk sigara kokusu geliyo bunu duzeltmenin bi yolu var mi

bak sen şu cibilliyetsiz klimanın yaptığına şaka bir tarafa ,

sigara dumanı içildiği her yere siner klima çalışması şart değil yeteri kadar içiyorsanız aracın tavan döşemesi kokpiti direksiyonu kısaca içindeki herşeyin sigara kokması normal

anormal olan siz bir içici olduğunuz halde bu kokudan rahatsız olmanız, bu kokudan rahasız olarak nasıl sigara kullanıyorsunuz merak ettim çünkü o sevmediğiniz kokunun hası sizin üzerinize siniyor zaten.

• ARACIN POLEN FİLTRESİNİ SÖKÜP PARFÜM SIKABİLİRSİN YADA YENİ BİR POLEN FİLTRESİ İLE DEĞİŞTİRİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane 3 klimadan koku geliyor
    6 yıl önce açıldı
    Klima kokusu
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • havalandırmadan içeri parfüm sıkın
  • klima temizleyici sprey var 8-10 lira bişey havalandırmadan sıkın ince borusuyla koku falan gelmez her yaz yaptığım şeydir kendisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.