Şimdi Ara

klimalı fairway yada rainbow

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlkar klimalı bir araç arıyorum. internet ilanlarında fairway ve rainbow 95/96 model klimalı araçlar gordum sizce bunlar orjinal mi ve bu araçlar alınıp uzun yol aypılırmı klima performansı ne olur. konfor olarak ardığım tek şey klima değerlendirmenizi ve önerilerinizi bekliyorum...

• Klimasız fariwayımı 3 hafta önce sattım.Uzun yol yaptım araç bakımlıysa sorun yok.Motorları gayet iyi ilk 3 vites güzel ama sonuçta eski bir teknoloji yeni nesil araçlarla kıyaslarsan hata yaptım dersin.100de bile tedirgin eden bir araç.Klimalı yol performansı sabit hızda sorun olmaz ama sollama için gaza bastığında veya tırmanışlarda vites küçültmek zorundasın.
  • teşekkurler dostum. bu araçların klimaları orjinalmi yani fabrika çıkışı olan var mı . zaten suret seven biri değilim 100 uzeri olmaz fazla. bide yedek parça fiyatları bakım maliyetleri nasıldır.
  • yedek parça ve bakım maliyeti leblebi çekirdek parası dır onu söyleyebilirm 50-80 civarı bir para versen yağ filtresinden hava filtresine balatalara kadar değişmedik yeri kalmaz rutin bakımda a dan z ye herşeyi değiştir 80 liran gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_engin

teşekkurler dostum. bu araçların klimaları orjinalmi yani fabrika çıkışı olan var mı . zaten suret seven biri değilim 100 uzeri olmaz fazla. bide yedek parça fiyatları bakım maliyetleri nasıldır.

orjinallik kounusunda bir bilgim yok yani fairwaylerin klimalıları orjinalmi açıkçası bilmiyorum yalnız fairvaydeki motor r19 europe kasasının bazılarında kullanılmıştır ve de r21 optimalarda kullanılan motorun aynısıdır.r21 optima r21 lerin en bazı modelidir o yüzden klimalı üretilmemiş sanırım.Ama r19 europe larda klimalı olanlar vardı sanırım bu da demek oluyor ki fairway motoru da klimaya uyumlu.Ama bir de rainbowlar var ve ondaki motor da fairway ile aynı yalnız rainbowu hiç ineclemediğim için klimalısı var mı fabrikadan orjinalmi bilmiyorum.Bakım maliyetine gelince bu arabaların alt takımı taş gibidir.Ben hergün en az 2 kere evimin önündeki kaldırımlara inip çıkıyodum hız kesen bariyerlerde araç yüksek olduğu için 40 ile geçiyodum.Nasıl olsa parçası ucuz diye umursamıyodum ve ne rot balans bozuldu ne rotiller bozuldu arabada çekme sallama felan yoktu.Bu araçların tek kötü yanı adlarının çıkması.Aracı pazara çıkardığımda bakımlı olduğu için herkesin hemen dönüp aracı incelediği ama fairway yazısını okuyunca arkasına bakmadan kaçtığı bir araçtı.Halbuki Fairway yazsını çıkarıp Broadway stickeri yapıştırsam hiç biri anlamazdı ve de sattığım fiyatın 2000lira üstüne satardım.Tabi Çok şükür arabadan gerçekten anlayan bir kişi geldi motor rektefiyecisiymiş aracımı aldı gitti.Adam fairwayın broadwayden ütün olduğunu ama bizim millete kim anlatacak dedi.Ülkemiz çok acayip herşeyiyle tıpatıp olan sadece motoru farklı olan iki kasadan biri göklere sığmıyor biri yerin dibine sokuluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.