Bu konu sayesinde hasta VW ci sevdiğim bir arkadaşımın damarına basıyorum iki gündür. Çok keyifli yaa!
quote:
Orijinalden alıntı: alikum
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
quote:
Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK
quote:
Orijinalden alıntı: Fantastic Light
Selam,
Bugün VW den bir yetkili ile bu konuyu konuştum.
Bana klimasız Golf lerin üretimdeki bir hatadan (Banttan klima takılmadan geçilmiş.) meydana geldiğini fakat bu durumun satıcı tarafından müşteriye bildirilmesi gerektiğini söyledi.
Birde müşteriye satış esnasında aracın donanımı belirten birkaç kağıt imzalatıyorlarmış eğer o kağıtta klima yok yazıyorsa (ki klima varsa zaten klima yok yazmazmış.) müşterini klima hakkının her zaman mevcut olduğunu söyledi.
Fakat dediğim gibi eğer araçta klima yoksa o kağıtta klima yok yazarmış ama müşteride her kağıdı didik didik incelemez bence.
Uzun lafın kısası koskoca VW de bile üretim hatası oluyormuş işte ..
bu konuda öyle REPLİK olacak başlıklar varki hangisini kaleme alsak belli değil.
her biri diğerinden daha komik ve şaka gibi,söz konusu kaliteli alman otomobilleri olunca herkes yazar durur yok öyle yok böyle
bakın burası kuzuların sessizliğini oynuyor hiç bir almancı burada değil.gönül isterki biri çıkıp harbi harbi verip veriştirsin gık yok.
TANER abiyi buraya davet ettik o da diğerleri gibi davetimizi görmezden geldi mazeret kabul etmiyorum.
sonuç bu bir halk arabası ve bu fiyat az bile bu zihniyete alın Tepee tepe kullanın
Kusura bakmayın;ama bir garip konuşuyorsunuz.Ne istiyorsunuz,ana avrat sövelim mi yahu burada.Ayrıca bu bence Doğuş'un işi.Biz Doğuş'a zaten laf söylüyoruz yeri geldiğinde.Ben açıkçası o üretim hatası muhabbetine inanmadım.Çünkü bilgisayar teker teker kontrol ediyor.Hata verirdi.Bunları kuzey ülkelerinden birinden çekmişler işte.
Bunun satılması ayıp.Alanlar da hangi mantıkla aldılar bilemiyoruz.Ben olsam almam kesinlikle,o ayrı.
valla üretim hatası olayına bende çok inanmadım, en basit bir serviste bile diagnosise bağlasa çıkar klima var veya yok diye..kos koca vwnin üretim hattından kaç yüz, bin araç çıkacak hata ile...pek inandırıcı değil..bence doğuş yediği haltı vw'e yıkmaya çalışıyor
Yani,mantıken öyle duruyor.Bugün bir kombiyi yaparken bile mesela,bir yere parça takılmadığı zaman alarm veriyor üretim hattında.Koca araba yahu bu,hiç mi hata vermez üretim bandında.Hepsini geçtim,en son kontrol ediliyor.O zaman ortaya çıkardı.
Doğuş Oto,daha önceden de başka ülkelerden araba getirdi buraya.Yine öyle bir hamle gibi duruyor.Ne yapsak,Almanya'ya mail mi atsak işin doğrusunu öğrenmek için.
Kaloriferi ve havalandırması mevcut,
Allah' a şükür kaloriferi varmış.
yoğunluktan unutmuşlardır belki klima takmayı
alan kişilere geçmiş olsun demekten başka bişe gelmiyo içimden :)
ucuz olsa anlarım, sonuçta para verdikçe donanım artar ama 58000 lira böyle kutu kadar arabaya isteyip kliması olmaması oha dedirtiyor insana
quote:
Orijinalden alıntı: Fantastic Light
Selam,
Bugün VW den bir yetkili ile bu konuyu konuştum.
Bana klimasız Golf lerin üretimdeki bir hatadan (Banttan klima takılmadan geçilmiş.) meydana geldiğini fakat bu durumun satıcı tarafından müşteriye bildirilmesi gerektiğini söyledi.
Birde müşteriye satış esnasında aracın donanımı belirten birkaç kağıt imzalatıyorlarmış eğer o kağıtta klima yok yazıyorsa (ki klima varsa zaten klima yok yazmazmış.) müşterini klima hakkının her zaman mevcut olduğunu söyledi.
Fakat dediğim gibi eğer araçta klima yoksa o kağıtta klima yok yazarmış ama müşteride her kağıdı didik didik incelemez bence.
Uzun lafın kısası koskoca VW de bile üretim hatası oluyormuş işte ..
Bizim Ülkeye Müstehak. Şuan yıllık izine Memleketim Adanaya geldim. Bizim komşunun oğlu 99 model corolla lamış komple boyalı 15.500 TL fiyata. Hemde Eniştesi satmış aracı. Üzüleyim mi? Dalga mı geçeyim? İnanın bilmiyorum.
Ülkemiz insanları malesef çok kötü bir Tüketici.
golf olsun çamurdan olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: Energetic
Senin gibi bilinçsiz tüketiciler oldukça VW gibi markalar klimasız arabaları 58.000'e değil 68.000'e bile satarlar. O paralara Opel Astra 1,6 Turbo 180 HP Cosmo donanım alınabilir. Kalite olarak aynıdır üstelik performans olarak ta donanım olarak ta Golfe 10 basar. Saygılar
quote:
Orijinalden alıntı: Selçuk ALAGÖZ
Bizim Ülkeye Müstehak. Şuan yıllık izine Memleketim Adanaya geldim. Bizim komşunun oğlu 99 model corolla lamış komple boyalı 15.500 TL fiyata. Hemde Eniştesi satmış aracı. Üzüleyim mi? Dalga mı geçeyim? İnanın bilmiyorum.
Ülkemiz insanları malesef çok kötü bir Tüketici.
Bilinçli değiliz! Bir yakınımız bak bu arabanın bu modeli çok iyi bunu al dediğinde hemen ondan etkileniyoruz..
Honda ve Toyotadanın 2. eldeki bu inanılmaz değerine ben de anlam veremedim. Altın gibiler, eskidikçe değerleniyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: kptsedat
quote:
Senin gibi bilinçsiz tüketiciler oldukça VW gibi markalar klimasız arabaları 58.000'e değil 68.000'e bile satarlar. O paralara Opel Astra 1,6 Turbo 180 HP Cosmo donanım alınabilir. Kalite olarak aynıdır üstelik performans olarak ta donanım olarak ta Golfe 10 basar. Saygılar
sizde de bu zeka oldukça atomu parçalarsınız.
quote:
quote:
quote:
Zeki olduğumu söyleyebilirim. Bunun içindir ki kaptanlık mesleğini icra edebiliyorum. Kendini beğenmişlik yapmayı sevmem. Herkes senin yaptığın yoruma benzer yorum yapabilir ama herkes kaptan olamaz. Saygılar
Bizim 2000 model symbolde klima var yahu. Birde boş araç olacak bizimki
bu nasıl iş vw yi tebrik etmek lazım
çıkıntılık yapmayim de belki aracı grönland için falan üretmişlerdir, belki de kutup özel serisidir :)
şaka bir yana herkesin şaşırması bir acayip, klasik doğuş klasik künt vw fanatikleri..
ARAÇLAR SOĞUK İKLİM ÜLKELERİ İÇİN ÜRETİLEN(KALORİFER ÖN PLANDA KLİMA ŞART DEĞİL,ÖRN:NORVEÇ,İSVEÇ,RUSYA) ANCAK ORALARDA STOK FAZLASI OLUNCA TÜRKİYE'YE YOLLANAN ARAÇLAR.DOĞUŞ'U SAVUNMAK İSTEMİYORUM AMA BAHSEDİLEN FİYAT SAHİBİNİN UYANIKLIĞI;DOĞUŞ BU ARAÇLARI LİSTE FİYATININ ÇOK ALTINDA SATTI.
quote:
quote:
quote:
quote:
Zeki olduğumu söyleyebilirim. Bunun içindir ki kaptanlık mesleğini icra edebiliyorum. Kendini beğenmişlik yapmayı sevmem. Herkes senin yaptığın yoruma benzer yorum yapabilir ama herkes kaptan olamaz. Saygılar
Kaptan olmak için üstün zekalı mı olmak gerekiyor?Ayrıca orada kinaye olduğu çok açık.
quote:
Orijinalden alıntı: deserthawk
quote:
quote:
quote:
quote:
Kaptan olmak için üstün zekalı mı olmak gerekiyor?Ayrıca orada kinaye olduğu çok açık.
Genç dostlarım üstün zekalı olmanıza tabiki gerek yok ama oldukça yüksek bir puan almanız gerekiyor sınavda. Tıp fakültesine yakın, yaklaşık 350 puan civarıdır. Çok iyi matematik,fizik ve astronomi bilgisine sahip olmanız gerekiyor. Bilginize Bu yüzden herkesin kazanabildiği bi bölüm, herkesin icra edebildiği bir meslek değildir. Tabi balıkçı teknesi kaptanı olacaksanız o başka. Saygılar
5 ay beklemem 58 000 de vermem bır dunya otomobıl markası var arkadaslar uyumayalım alttarafı golf