Şimdi Ara

Klimasız 2011 Golf 58.000 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
35.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Klimazsız 2011 Golf 58.000

doğuş kotasını doldurmuş ve talebe yetişmek için klimasızlara kadar düşmüşse bu ülkede klimalı golf altın
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Demek golfün havalandırması bir çok araçtan daha iyi. Yazın Adana sıcağında o havalandırmayı açta fön makinesi gibi yüzüne alev püskürsün. Koltuğa eriyip yapışırsın

İroni olsun diye yazdığım anlaşılmaz diye mesajın sağ altına "" ekledim ama yinede çok kişi yanlış anladı beni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Demek golfün havalandırması bir çok araçtan daha iyi. Yazın Adana sıcağında o havalandırmayı açta fön makinesi gibi yüzüne alev püskürsün. Koltuğa eriyip yapışırsın

İroni olsun diye yazdığım anlaşılmaz diye mesajın sağ altına "" ekledim ama yinede çok kişi yanlış anladı beni.

Sayın adminim, sizin smile pek görünmez durumda , normal bu tepkiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bureda -- 1 Ekim 2010; 22:15:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bureda

quote:

quote:

Sayın adminim, sizin smile pek görünmez durumda , normal bu tepkiler.

Golf için değmez mi? Hele ki klimasız olduğu halde ikinci elde 58 bin edeni için.

• Sanada bir Golf alalım Kedi-Ciğer hep bir kulp buluyorsun şu güzelim Alman tasarımına ya ayıp hakkaten!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 1 Ekim 2010; 22:26:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rockford Fosgate

Sanada bir Golf alalım Kedi-Ciğer hep bir kulp buluyorsun şu güzelim Alman tasarımına ya ayıp hakkaten!!

Allah var seviyorum Golf'ü. Ancak ilahlaştırılması, abartılması, antipatik yapıyor.
    Hatta fiyat bile aldım geçen yaza girerken Coşkun'la da konuşmuştuk. Teşhirdeki araç için liste fiyatı üzerinden 250 TL indirim yaptılar.
  • Deseydin ben sana 250TL vereyim Komik vallahi ya..
  • ''Golf'ün standart havalandırma sistemi bir çok rakibinin klimasından daha iyi sonuç verir. ''

bu ifade kime aittir bilemiyorum ama efsane alman markası olayı aşmış,durumda yürü be kim tutar seni.

zaten yakında bentley i geçeceğini yazıyordu bir üye kalite olarak bundan bahsediyor olsa gerek
  • vay bee !! klimasız olmasını anlamadım fakat.Alırken nasıl klimalı gelmez bu araçlar.
  • quote:

quote:

Kusura bakma Hocam öyle bir yere saklanmış ki farketmedim. Affola

Golfü bende seviyorum. Özellikle Golf V in tasarımına hayranım. Ama işte Bizim millet ilahlaştırıyor Doğuşta kiltiliyor fiyatlarda

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

''Golf'ün standart havalandırma sistemi bir çok rakibinin klimasından daha iyi sonuç verir. ''

Bu cümlenin sağ altındaki smileyi kimse görmüyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

quote:

''Golf'ün standart havalandırma sistemi bir çok rakibinin klimasından daha iyi sonuç verir. ''

Bu seferde biz karıştıracağız galiba ortalığı. Kendime uyarı verecem birazdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: x15

Bu arabaya bu kadar para verene acıyorum..yazık...58 bin tl ye bir de uygun diyorlar..Amblemi basıp golf diye eşeği bile satsan alır bizim millet...

Allahım parayı kımlere verıyor.O para bende olsa polonun golfun yanından gecmem.10000 tl lık palıoda bıle klıma var artık.
  • Ne olacak ki;

Sıcaktan bunalan direksiyonun ortasındaki ambleme baksın...

Birçokları zaten sadece ambleme bakarak araç almıyor mu.

amblemi yeter.. bakar bakar serinler
  • Klima yok ve 58 milyar.Rapçi fuatın dediği gibi:Sana puanım 9 kanka!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

quote:

Bu seferde biz karıştıracağız galiba ortalığı. Kendime uyarı verecem birazdan.

Sen ver ben onaylarım hocam.

• bence bu araba üretim hatası falandır. dayı bunu defolu diye ucuza almıştır. şark kurnazlığı yapıp satacaktır. hani oluyorya kot pantolonun cebini, fermuarını falan unutup yarı fiyatına satıyorlar öyle bişey işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: logicman

bence bu araba üretim hatası falandır. dayı bunu defolu diye ucuza almıştır. şark kurnazlığı yapıp satacaktır. hani oluyorya kot pantolonun cebini, fermuarını falan unutup yarı fiyatına satıyorlar öyle bişey işte..

o kadar kolay mı yahu. pantolon almıyorsunuz araç alıyorsunuz,(vw pantolon gibi satılsa da bi araç sonuçta)

yani tefal in falan böyle defolu mallar falan sattıgını duydum da,bence hiçbir araç firması defolu aracını satmaz.

ayrıca bir üst mesajımdaki linkte farklı bir 0 km golf var o da klimasız.ve görünen o ki daha da var gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution313 -- 1 Ekim 2010; 23:16:01 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.