Şimdi Ara

Klimasız 2011 Golf 58.000 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
35.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1991'de aldığımız ve 99'da sattığımız taunus'da bile klima vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

En ucuz arabalarda bile klima standartken Türkiye'ye klimasız araç getiren VW ve Doğuş her zamanki gibi farkını ortaya koydu, tebrik ederim.

Sayın @polemik

imzanızı iki kez okudum gözlermi yanlış görüyor diye, Skoda Octavia D, Superb ise C segmentidir.

tepki amaçlı mı koydunuz yoksa benim kaçırdığım bi şey mi var . Tam tersi olmayacak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

-- aloovvv
    -- buyrun ww xxxx bayi
    --golf varmı golf
    --var efendim , siz hangi model sormuştunuz
    --golf dedim ya.kaç para bunlar
    --62000 tl beyefendi
    --bi tane beyazından ayırın.az sona benim oğlan gelip alacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

''Golf'ün standart havalandırma sistemi bir çok rakibinin klimasından daha iyi sonuç verir. ''

Bu cümlenin sağ altındaki smileyi kimse görmüyor sanırım.

Her şakanın altında bir gerçeklik yatarmış zaten ifadeyi yazan arkadaş golf hayranı olduğunu söylüyor hatta fiyat bile almış..İnşaallah kendisinin bol havalandırmalı pardon klimalı bir golfu olur...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq

quote:

''Golf'ün standart havalandırma sistemi bir çok rakibinin klimasından daha iyi sonuç verir. ''

Bu cümlenin sağ altındaki smileyi kimse görmüyor sanırım.

Bu seferde biz karıştıracağız galiba ortalığı. Kendime uyarı verecem birazdan.

Valla karıştıran bir tek ben değilim ona göre ya diğer üyeler

ayrıca tek tek gelin olmuyor böyle

valla ben espri ye espriyle cevap verdim bende sorun yok orada

• Arabamda devir saati yok. Renault'a kocaman bir

Ancak arabamda o ilanda ki çoğu özellik yok ama klima var.

Arka camı manual olan Corolla ve Fluence de bile klima mevcut.

Not : Koca Golf ile kıyas yapmıyorum. Her hali ile benden üstün. Ama bende bile klima var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 2 Ekim 2010; 11:16:10 >
  • Klima denilen icat 1990yilindan bu yana bircok araçta, 2000 yılından bu yanada neredeyse tüm araçlarda standart olarak sunuluyorken 2011 model olarak gelen vede turkiyede satilacak golflerin bir kısmının klimasız gelmesi hangi akla mantığa sığar merak ediyorum.

Tamam, Doğuş siparişlere yetişemiyor olabilir vede bu sebeple Rusya'dan araç çekmiş olabilirler fakat hiçmi düşünmezler burasının Türkiye olduğunu.
  • Doğuş bu millete layık olanı yapıyor kimse kusura bakmasın.
  • Yıl 2010. Bir kaç ay sonra 2011'e gireceğiz, 50 bin küsür TL lik araçta klima olmadan getirilmesi bile Türk halkına küfürdür bana göre. Ulan şaka gibi ya Elin Avrupasında nerdeyse Navigasyon Standart hale geldi Amerikada EsP zaten standart bizim ülkemizde Klimasız araç getiriyorlar.

Klima çok zaruri bir ihtiyaçtır. Yazın uzun yolda birde öğlen araç kullanırsanız, Kaybettiğiniz su kaybı kan şekerinizi tansiyonunuzu düşürecek ve sizin kaza yapma ihtimalinizi bile arttıracaktır. Yaşlı insanlar için hiç değinmiyorum bile.

VW gerçekten severim ama Şu Doğuş otonun bu politikaları olduğu sürece kesinlikle almam. Ahada Büyük konuşuyorum. bir Alfa Hayranı olarak gider Renault Megane alırım, Ford alırım, Tipsiz diye dalga geçtiğimiz Toyotayı bile alırım ama VW almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helisel

Doğuş bu millete layık olanı yapıyor kimse kusura bakmasın.

Budur.
  • Klimasız 2011 golf. Yok artık Lebron James... 58000 verip klimasız arabaya binmek Adana'ya gidip kebap yememeye benzer
  • Yolda yürürken artık her gördüğüm park halinde duran Golf'e bakacağım klima varmı yokmu diye. Mesela az önce yemek dönüşü gördüm bir Golf VI/TSI, vardı kliması neyse ki.

Halk arabası işte. Halk arabası olduğu için klima yok demek ki. Ama 58 bin lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkcad34 -- 2 Ekim 2010; 13:39:26 >
  • Bir tane Volkswagen sever arkadaş uğramamış konuya.Niye acaba ? Eleştirmek zor olmasa gerek.
  • Arkadaşlar araçların klimasız gelmesi satışı fabrikaya bildiren kişinin suçuymuş. Artık yanlışlıkla mı veya başka bir sorundan mı bilinmez klima eksik girilmiş.
  • Tepeye minübüslere falan takılan klimalardan takarız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-turkiye-de-tek-golf-6-1-6tdi-dsg-highline/detay

Buyrun birde burdan yakın. :)

2007-2008 AUDI TT
    İLE TAKAS OLUR

nesi varmiş bu ilanin herşeyi var

• Vay Doğuş vay
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Tamam, Doğuş siparişlere yetişemiyor olabilir vede bu sebeple Rusya'dan araç çekmiş olabilirler fakat hiçmi düşünmezler burasının Türkiye olduğunu.

60 bin liraya yakın parayı c sınıfı arabaya veren insan düşünmüyorsa doğuş niye düşünsün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-turkiye-de-tek-golf-6-1-6tdi-dsg-highline/detay

Buyrun birde burdan yakın. :)

2007-2008 AUDI TT
    İLE TAKAS OLUR

nesi varmiş bu ilanin herşeyi var

Bizde onu diyoruz.En az 100.000 yazması lazımdı bu araca.Ayıp etmiş ! Mantığa bak hizaya gel.

• quote:

Orijinalden alıntı: vwag

Arkadaşlar araçların klimasız gelmesi satışı fabrikaya bildiren kişinin suçuymuş. Artık yanlışlıkla mı veya başka bir sorundan mı bilinmez klima eksik girilmiş.

aracların klimasız gelmesi fabrikaya bildirenin suçu da, fabrikadakilerde mi gerizekalı? türkiyede yaz aylarının ne kadar sıcak olduğunu bilmiyorlar mı?
    ne kadar gurbetci, alman turist gelip gidiyor yazın , hiçmi fikir yürütemiyorlar ulan bunlar nasıl klimasız araç talep ederler diye?
    türkiye'ye artık vw'yi aklı başında işini düzgün yapabilecek bir firma getirtip satmalı..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.