Şimdi Ara

Klimasız 2011 Golf 58.000 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
0
Favori
35.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Golf'ün standart havalandırma sistemi bir çok rakibinin klimasından daha iyi sonuç verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

Vosvo gülün suçu ne?

Bu kadar geyik yeter ya altima edicem

• 1 puan farkla E serisi 1. olur Passat'ta kalitesini ıspatlar

Klimalı tabiki klimasız versiyonu buraya satarlar
  • Amaç belli, Türk insanının kandırılma potansiyelini ölçüyorlar. Eğer bu araca bekledikleri ilgi gelirse Klimayı opsiyon haline getirecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supremum

Golf'ün standart havalandırma sistemi bir çok rakibinin klimasından daha iyi sonuç verir.

Hadi ya, yazin disarisi 40 derece iken icerisi de en az 40 derece olacak demektir bu.

Sunroof da var hem olaya katkisi olur, klimasiz araca 60 kagit bayilanlar gunes kremlerini de surup pufur pufur gezer artik

• quote:

Golf'ün standart havalandırma sistemi bir çok rakibinin klimasından daha iyi sonuç verir.

yapma böyle tehlikeli hareketler
  • Şu araca 58.000 TL verip de alan aptal olacak mı acaba çok merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: net_katil

Amaç belli, Türk insanının kandırılma potansiyelini ölçüyorlar. Eğer bu araca bekledikleri ilgi gelirse Klimayı opsiyon haline getirecekler.

aynen, yavaş yavaş torpidosuz, vitessiz, motorsuz derken en sonunda sadece isim hakkını satacaklar
  • abi afedersiniz ama 10 iq lü herifin teki dsg li golfe klimayi söktürmüş yada klimayi bişiler yapmiş direk vw ye çamur atmaya başladiniz bu ne iş beyler
  • Abi bu doğuş otoya helal olsun.Biz golfe pahalı diyoruz herifler nispet yaparcasına klimasız golfü 50-60 bine satıyor.

Yahu bir insan hiç mi düşünmez ya.Ben dünyanın parasını c sınıfı arabaya veriyorum niye kliması yok diye?
  • valla bu konuda son yazacağım şey: araç 50-52 bine düşer..satılır(belki).. bu durumda bile ancak kışın erzurum veya sivasta yaşayan bi almancı alır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikum -- 1 Ekim 2010; 18:44:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slithreen

abi afedersiniz ama 10 iq lü herifin teki dsg li golfe klimayi söktürmüş yada klimayi bişiler yapmiş direk vw ye çamur atmaya başladiniz bu ne iş beyler

klima sökülmemiş bu araçlar böyle ithal edildi bu ülkeye ben de dahil burada bir çok kişi buna şahit oldu.
  • Arabalar hakkında hiç bilgisi olmamasına rağmen lafı edilince aklına hemen golf gelen "abi yok böyle araba" diyen yahut arkadaşlık sitelerine facebook profiline "bi de golf alsam tamam" gibi sloganlar yazan vatandaşlar oldukça vallahi doğuş oto klimasız da satar, abs siz de satar, arka cam otomatiği olmadan da bu fiyata satar...Ben olsam yol bilgisayarını da çıkarır satarım...Olsa olsa 5 ay bekleme sırası 3 aya iner...
  • quote:

aman kadir hocam tehlikeli hareketler bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

Orijinalden alıntı: /Bulut\

Yemin ediyorum şu durum yüzünden ömrü hayatım boyunca vosvos almayacağım.

insanı zorla vw düşmanı yapıyorlar değilmi?

Hocam sorma ya hiçbir markaya önyargılı olmadım bugüne kadar ama Doğuş'un politikası yüzünden Vw'den soğudum.
    Dediğin gibi zorla adamı düşman ediyorlar.
  • quote:

İşte kafası adam akıllı çalışan biri ...

Ayrıca Polo nun ABS siz frenleri bile diğer ABS li rakiplerinden daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

quote:

İşte kafası adam akıllı çalışan biri ...

Ayrıca Polo nun ABS siz frenleri bile diğer ABS li rakiplerinden daha iyi

Vw golf farkı klimasız soğukluk, abs siz direksiyon hakimiyeti ve kısa mesafede duruş...

• Demekki o kadar çok sıra varki amcam dayanamamış gitmiş klimasızını almış Golf ün ..
  • Klima olsa kesin full+full yazardı bence

şaka bir yana 2003 civic'te torpido gözünde ışık olmamasından sonra bu çok kötü oldu yaw, zaten sağlığa zararlı klima camları aç püfür püfür ne gerek var ki klimaya hem araba daha az yakar
  • Demek golfün havalandırması bir çok araçtan daha iyi. Yazın Adana sıcağında o havalandırmayı açta fön makinesi gibi yüzüne alev püskürsün. Koltuğa eriyip yapışırsın
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.