Şimdi Ara

KLIPSCH M40 Noise Canceling Headphones (Made in USA) 500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  KLIPSCH M40 Noise Canceling Headphones (Made in USA) 500 TL  KLIPSCH M40 Noise Canceling Headphones (Made in USA) 500 TL  KLIPSCH M40 Noise Canceling Headphones (Made in USA) 500 TL  KLIPSCH M40 Noise Canceling Headphones (Made in USA) 500 TL  KLIPSCH M40 Noise Canceling Headphones (Made in USA) 500 TL

Ürün KLIPSCH'in en prestijli ve pahalı serilerinden biridir.. USA'dan getirdim ancak hiç kullanmadım.

Fiyat, özellik ve yorumlarına internetten erişebilirsiniz. TR fiyatını arattığımda, anladığım kadarıyla ülkemize pek getirilmeyen bir ürün, ancak 800-950 TL civarı fiyatına muhtelif sitelerde ulaştım.

Aletin en önemli özelliklerinden biri de dış ortam seslerini aktif olarak elimine edebilme özelliği olması. Bu sistem bir adet AAA kalem pil ile çalışmakta.. Bunun dışında ses kalitesi hakkında fazla da birşey yazma gereği duymuyorum. Yanında çok şık deri çantası, tüm IPhone, IPod, IPad ile çevirici aparatlarını eksiksiz vereceğim.

Aleti çok sık seyahata çıktığımdan dolayı kullanmak amacıydı almıştım ancak şu an bu durum değiştiğinden bunun yerine bookshelf hoparlör almayı düşünmekteyim. Bu sebepten kaliteli bookshelf tekliflerine de açığım. Tüplü amfi vs. de olabilir..

FİYAT: 600 TL

40mm woofer provides deep bass and dynamic midrange with active crossover
    15mm tweeter brings crisp, clean highs
    45 hours of noise-cancelling capability on a single battery
    2 detachable, Hi-Fi inspired cables fit any device with a 3.5 mm headphone jack

Meaning manner, tune, measure, rhythm. Mode is how something is accomplished and in the case of the new Klipsch Mode M40 headphones, it’s beautifully mastered. In every sense of the word. High-grade leather ear cups surround your listening experience with comfort. State-of-the-art active noise canceling (ANC) for up to 45 hours on a single battery or use without battery as a stereo headphone. With or without batteries, the show will go on the entire plane ride, the entire commute or the entire album collection.
    40mm woofer provides deep bass and dynamic midrange with active crossover
    15mm tweeter brings crisp, clean highs
    2 detachable, Hi-Fi inspired cables fit any device with a 3.5 mm headphone jack

DESIGN: Over-ear, Active Noise-Canceling
    FREQUENCY RESPONSE: 20 Hz - 20 kHz
    SENSITIVITY: (@ 1 mW, 15 mm): 97.5 dB
    INPUT IMPEDANCE: (@ 1kHz): 32 ohms
    DRIVE COMPONENTS: Dual-drivers: Dynamic Moving Coil 40 mm and 15 mm speakers
    INPUT CONNECTIONS: 3.5mm
    DIMENSIONS: Driver diameters: 40 mm/15 mm
    WEIGHT: .78 lbs (356 grams)
    FINISH: Copper/black
    FEATURES: Passive Cross-over Network, Active Noise Reduction, Mic+3-button remote
    BUILT FROM: 2011
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonchaser -- 24 Ocak 2015; 0:53:14 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dragonchaser kullanıcısına yanıt
    ürün çok çok iyi ya dandik beats'e para verileceğine kendini belli etmiş kplisch'e bu para bence iyi

Benim için yüksek düşerse diye takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

ürün çok çok iyi ya dandik beats'e para verileceğine kendini belli etmiş kplisch'e bu para bence iyi

Benim için yüksek düşerse diye takip

Dediğiniz gibi bu aletin Beats ile alakası yok, zaten Klipsch'i bilenler USA'nın en önde gelen, dünyanın en iyi ses sistemi üreten firmalarından biri olduğunu da bilirler..

Fiyatı son olarak revize ediyorum, gerçekten kaçmaz...

500 TL oldu.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dragonchaser kullanıcısına yanıt
    Bencede gerçi benim kplisch markasına karşı bir zaafım var :D ama kalite bakımındanda gördüğüm anda diğer kulaklıklardan ayrı olduğunu anlıyabiliyorum.

Bu arada amazon'da sık sık bose üst serisi kulaklıklarla karşılaştırılmış bazıları bose kiler yorumları bile yapmış kulaklık için

İlanı takip edicem muhakkak bir alıcısı çıkıcaktır biraz bekliyeceğim bakalım devamında tekrar görüşebiliriz.
  • Tarafımdan alınmıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.