Şimdi Ara

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA . (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
5
Favori
47.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim ancak RF82II fiyat olarak 2katından fazla nerdeyse =)

1600 tl gibi bir fiyata buldum kf-28in çiftini o yüzden merak ettim işin aslını.

nerdeyse 1 sene olacak hop arayışım. energy diye yola çıktık magnat mı yapsak derken bir ara dali lektorün kampanyasını gördüm...... şimdi de bu kf-28e denk geldim çok istikrarlı gidiyorum....
  • 1600 tl ise uygunmuş fiyatı özelliklerine göre... Dinleme şansı olursa dinleyip almakta sakınca yok gibi.
    Klipsch'in neredeyse her modeli dinledim hatta bir çoğunu satın aldım fakat bu modeli ne gördüm ne de dinledim.
  • Merhabalar

Klipsch B-20 kullanmaktayım ve şu sıralar C-20 arıyorum center için.

2.el duyan gören bilen satan olursa yazarsanız sevinirim...
  • merhabalar, klipsch rf35 ikinci el olarak 1500tl ye buldum fiyati nasildir yorumlar misiniz?

edit : imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthSidious -- 10 Haziran 2014; 9:49:24 >
  • Klipsch ProMedia 2.1 satmak isteyan var mı
  • Satılık az kullanılmış ,çok temiz klipsch rf-62 ii,rc-62 ii,rs-42 ii ilgilenenler ö.m
  • satılık rf-82 ve rw 12d subwoofer
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioroid1138

Bende Klipsch B-2 var bookshelf olanlardan, TEAC stereo amfi ile kullanıyorum..Oldukça memnunum ses kalitesinden,özellike rock ve elektronik müzikler için çok uygun..Genelde bilgisayardan müzik ve film için kullanıyorum..10-15 m2 odalar için ideal..

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA .

Bu model evde müzik dinlemek için nasıl Çift hoparlör sanırım. Bassları merak ediyorum özellikle

• Arkadaslar merhaba..Halen kullanmakta oldugum Cabasse hoparlorlerin yerine Klipsch CF-4 satin aldim.1994-1996 yillari arasinda uretilmis,her bir kolonda ikiser adet 30 cm'lik wooferlari olan,horn tipi tweeterli,110 cm'lik ve tanesi 50 kg.'lik birer devler:)Hoparlorler elime daha gecmedi,ilerleyen zamanda resimlerini paylasacagim.
    Saygilarimla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah ilanlardaki abartılı fiyatlardan almadınız..??
  • Arkadaşlar Merhaba,

40 m2 salonda kullanmak için Klipsch RF-7,RC-64 ve subwoofer almak üzereyim.

Receiver olarak Marantz sr7007 veya 7008 yeterli olur mu?(RMS 125Watt)

Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler
  • RF-7 sıfırmı ikinci elmi?
  • Satilik klipsch rb 61 ii
    Ve klipsch rs52
    Urunler sikintisiz ve temizdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Klipsch marka hoparlör kullanan arkadaşlar ...
    Elektronik müzik dinlemek için bu hoparlörleri tavsiye ediyor musunuz?
    Normal bir ev odasında, elektronik müzik dinlemek için, hangi model klipsch kule hoparlör ve buna uyumlu amfi tavsiye edersiniz?
    Ev müstakil olduğu için yüksek sesle dinleyeceğim. O yüzden kule hoparlör istiyorum. Kaynak PC olacak. Gerekirse Dac alırım.
    Başka önerileriniz varsa alabilirim. Teşekkürler.
  • Sevgili klipsch kullanıcıları ...
    Yukarıda sorduğumuz sorulara yanıt verirseniz çok memnun oluruz ...
  • ben de elektronik müzik dinleyicisi olarak klipsch marka kule hoparlörler ilgimi çektiğinden yorumlarını çokça okudum. önde tiz ve basları, gerideki midleriyle elektronik müziğe uygun olmasından bir çok yerde bahsediliyor.

ampli olarak da tizlerini ve sert yapısını körükleyebilecek olan ampliler : harman kardon, pioneer ve yamaha örnek verilebilir.

(not : tamamen yaptığım araştırmalarda kullanıcı deneyimlerinden harmanladığım bilgidir. tecrübeli olan arkadaşların yorumları daha değerlendirilebilir olabilir.)

onkyo veya marantz ile uyumları konusunda bir fikrim yok.

edit : imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthSidious -- 27 Ocak 2015; 23:57:31 >
  • Klipsch için ayırdığınız bütçeyi söylemeden öneri kısmına geçmek sağlıklı olurmu?
  • Arkadaşlar selam,

KLIPSCH RB 81-II almayı düşünüyorum, sattığı ürünün arkasında duran, tavsiye edebileceğiniz bir satıcı - arkadaş var mı?

İkinci el de olabilir.

Bodrum'da yaşıyorum, bildiğiniz gibi buralar "kırsal" bölge, gidip dinleyecek yerler pek yok.

İlginize şimdiden teşekkürler.

• Dikmen müzik aletleri İstanbul güvenli. Her şehire yurtiçi kargo ile gönderebilir. Önce mağazayı telefon ile ararsanız ve
    pazarlık yaparsanız internet sitesindeki rakamların altında almış olursunuz.
    http://www.sesvegoruntusistemleri.com/
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.