Şimdi Ara

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA . (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
311
Cevap
5
Favori
47.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the_cantan

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: zorlu87

Arkadaşlar Klipsch RF 82 II kullanıcısıyım üretim yeri prc patent USA bildiğiniz üzere fakat amerikan olanı var mı? varsa farkı varmıdır.Bunu sormamın sebebi hoparlörlerimden memnun kalmamış olmam değil aksine bu marka dünyanın en iyi hop. üreticisi. sadece merak ettim bilen varsa paylaşmasını rica ederim. (Bu arada resim çok kötü çıkmış:)

KLIPSCH MARKA HOPARLÖR KULLANAN ARKADAŞLAR BURAYA .

Dunyanın en iyi Hoparlor üreticisi mı. Dikkat edin cok komik bir cümle olmuş gece gece güldüm valla iyinin iyisi her zaman vardır en iyi diye bir tabir kullanmak sanki olmamış

(((:

bi ara forumda HK avr255'i dünyanın en iyi amfisi diye ilan eden vardı; hatta stereo performansı en iyi amfi diyordu. krell, mark levinson vb vb dinleyip karar vermişti. saygı duyduk ne diyelim (:

Oluyor böyle bazen saygı duyuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ihtimal çinde üretilenler içinde en iyisi demek istemiştir. :)
    Kalite markalar alt ürünlerini ucuza bitirip piyasaya sürmek üzere çin de yaptırınca
    Rf-82II yi diğer markaların çinde ürettikleri ile kıyasladıysa bu sonuca varmış olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 10 Mart 2013; 1:29:23 >
  • Arkadaşlar bakıyorum herkes atıp tutmuş ben kişisel görüşümü dile getirdim bir çok hop dinledim tabiikide her markaya saygım var ve her markanın alt ve üst sınıf hoparlörleri var dinlediğim müzik tarzına uygun en idealini Klipsch de buldum buda benim için en iyisi olduğu anlamına gelir tamamen kişisel.Bunda bukadar uzatıcak ne bulundu anlamış da değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorlu87

Arkadaşlar bakıyorum herkes atıp tutmuş ben kişisel görüşümü dile getirdim bir çok hop dinledim tabiikide her markaya saygım var ve her markanın alt ve üst sınıf hoparlörleri var dinlediğim müzik tarzına uygun en idealini Klipsch de buldum buda benim için en iyisi olduğu anlamına gelir tamamen kişisel.Bunda bukadar uzatıcak ne bulundu anlamış da değilim.

kimsenin bir şey atıp tuttuğu yok biz iyi yada kötü demedik saygı duyuyoruz dedik cüzdan sizin aldığınız ürün sizin o kısıma kimse bir şey demiyor ama dünyanın en iyi hoparlorü derseniz tepki görmeniz normal de biz bu cümleleri bana göre odama göre dinlediklerime ve bütçeme göre en iyi cihaz diyoruz dah şık oluyor
  • Yukarıda yazımda da görebilirsiniz kesinlikle en iyi hoparlör olduğunu yazmadım, hoparlör üreticisi olarak belirttim dikkat ederseniz.Neticede burası Klipsch için açılmış forum burda bu cümleleri duymak gayet doğal bence:)
  • Tamam usta en iyisi sizin beyenmeniz gerisi bos keyfiniz yerinde ise varsın en iyi marka olsun

• Arkadaşlar palladium serisini kullanan varmı hiç ? Özellikle merak ettiğim bir seri ve tasarımı çok hoş görünüyor.

Aklımdaki model de palladium p-17b loudspeaker

• Bende çok merak ediyorum fakat malesef canlı görmek nasip olmadı:)
  • Klipsch rf 82 lerimi ve rw 12 d subımı nekadar satsam iyi değerlenmiş olur.yani kısacası 2. El piyasası nedir.

• Aktif Sub lazımsatan varmı
  • Rf 82 kullanıyorum, hastasıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinemedia

Aktif Sub lazımsatan varmı

rw 12 d war 1000 tl ıstersen.
  • rf 82 satan varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Tamam usta en iyisi sizin beyenmeniz gerisi bos keyfiniz yerinde ise varsın en iyi marka olsun

eray bey,

rf 62 ile polk tsi 400 arasında fark varmı dır yorumlarınızı bekliyorum.
  • Klipsch'ler hep aklımda.

Eylül 2012'den beri Dali Ikon 6 kule ve Ikon Vokal 2 merkez hoparlörü Denon 2113 ile kullanıyordum. Birkaç gün önce Yamaha RX-A 2020 aldım. Dali'lerden şimdi daha iyi performans alacağımı düşünüyorum ama eğer aklımda çok soru işareti kalırsa Klipsch RF-62 de alabilirim. Çünkü %90 sinema, %10 müzik için kullanıyorum.

Aslında İstanbul Anadolu Yakası'nda Klipsch RF-62 veya RF-82 sahibi olup da, Dali Ikon 6 denemek isteyen olursa, müsait bir vakit mesela 1-2 haftalığına hoparlörleri değiştirmek bana sıcak gelen bir fikir. Yoksa bu hoparlör denemek öyle demo odasında 1-2 saatte yapılacak şey değil.
  • elimde 4 adet rs 52, 4 adet rc 52, 1 adet rc 62 hoparlör ve 2 adet ksw 10 subwoofer vardır.Elimden çıkarmak istiyorum forum ilanını ekliyorum.

http://forum.donanimhaber.com/m_74606439/f_//tm.htm#74606439
  • Selamlar

KF-28 hakkında bilgisi olan var mı?
    http://www.sesvegoruntusistemleri.com/KLIPSCH-ICON-KF-28,PR-2026.html

Verdiğim linkdekinden yarı fiyatına buldum MM'da. Nedir işin aslı çözemedim gitti.
  • UP
  • bunun yerine rf 82 alın derim..
  • RF 82 II KLIPSCH
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.